ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Τρίτη 18/10 κοινωνικό παντοπωλείο, κοινωνικό φαρμακείο, και ''τράπεζα'' χρόνου ήταν κλειστά

Όπως μας ενημέρωσαν την Τρίτη 18 Οκτωβρίου το κοινωνικό παντοπωλείο, το κοινωνικό φαρμακείο, όπως και η ''τράπεζα'' χρόνου ήταν κλειστά, δεδομένου ότι οι εργαζόμενοι συμμετείχαν στην πανελλαδική κινητοποίηση.

Οι εργαζόμενοι αυτών των δομών αξιώνουν τα δεδουλευμένα τους, όμως εμείς πρέπει να επισημάνουμε ότι δεν υπήρξε ενημέρωση των κατοίκων, και όπως διαπιστώσαμε έπειτα από ενημέρωση συμπολιτών μας αρκετοί κάτοικοι Γλυφάδας προσέτρεχαν στις εν λόγω δομές και διαπίστωναν ότι δεν λειτουργούν.




Επίσης, πρέπει να σταθούμε στις προεκλογικές υποσχέσεις της διοικήσεως Παπανικολάου, μεταστέγασης των εν λόγω υπηρεσιών, δεδομένου ότι κοστίζουν πολλά χρήματα στους κατοίκους Γλυφάδας, ενώ όπως αποδεικνύεται αποτελούσε άλλο ένα κορυφαίο ψέμα - εξαπάτησης των κατοίκων - δημοτών Γλυφάδας.




Τέλος, όπως μπορείτε να δείτε στις εικόνες, η λογική των βαμμένων καφενείων του παρελθόντος, δεν περιορίζεται στις πράσινες και γαλάζιες ταμπέλες των οδών στο δήμο Γλυφάδας, και αποτελεί βασικό στοιχείο των κομματικών διοικήσεων επί παντός επιστητού.




Συγκεκριμένα: Οι πινακίδες των υπηρεσιών στο δήμο Γλυφάδας είναι πράσινου και γαλάζιου χρώματος προϊδεάζοντας - κομματικά τους επισκέπτες τους.

Εμείς έχουμε τονίσει ότι όλα αυτά πρέπει να αλλάξουν. Ότι αποτελεί είτε ιδιοκτησία του συνόλου, είτε πληρώνετε με χρήματα των δημοτών, και βρίσκετε στους δήμους Ο.Τ.Α, πρέπει να φέρει ουδέτερα χρώματα, τα οποία να μην ταυτίζονται με συγκεκριμένα κόμματα. 

Σημείωση του Γιάννη Κουρδομένου:  Όσοι ενδιαφέρονται μόνον  για τον εαυτούλη τους, και να κρατήσουν τα προνόμια τους, εν έτη 2016 και έπειτα από αιτήσεις μας από το 2004, παρανομούν από τα έδρανα του δήμου, ώστε να μην υπάρξει μαζική και άμεση ενημέρωση των φορολογουμένων Ελλήνων πολιτών - δημοτών. ( Εσείς που επιλέγετε να τους στηρίζετε και να τους ψηφίζετε μάλλον γνωρίζετε τι πράττεται, και πως λειτουργείτε !!! )

Από τη μία ασπαστήκατε ετεροχρονισμένα τα παγκοσμιοποιημένα καθρεφτάκια, *(κινητά τηλέφωνα), μόλις σας δόθηκε η δυνατότητα από τις πολυεθνικές ανοίξατε ένα η περισσότερα sosial media με την φωτογραφία και το όνομά σας, ενώ στον αντίποδα τόσο σε τοπικό, όσο και σε εθνικό επίπεδο, στην ίδια σας τη χώρα από κοινού με την κλεπτοκρατία διαμορφώνεται το πλαίσιο υπονομεύσεων κατά του πρωτεργάτη των δημοτικών και ιδιωτικών ραδιοτηλεοράσεων στη χώρα μας, ο οποίος είχε σαφείς και ξεκάθαρες προτάσεις προ των κινητών τηλεφώνων και sosial media για κοινωνικά δίκτυα άμεσα και μαζικά όλων των Ελλήνων - Ελληνίδων και με μια μετοχή σε κάθε πολίτη.  

* Τουλάχιστον ως πρωτεργάτης των τοποθετήσεων ασύρματων τηλεφώνων σε ελάχιστους οικονομικούς και πολιτικούς παράγοντες, δεκαετίες πριν υπάρξουν κινητά τηλέφωνα παγκοσμίως και στη χώρα μας ''δεν γνωρίζω απολύτως τίποτα''. 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Τρίτη 18/10 κοινωνικό παντοπωλείο, κοινωνικό φαρμακείο, και ''τράπεζα'' χρόνου ήταν κλειστά Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">