ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Φεστιβάλ Φιλαρμονικών στο δήμο Αργυρούπολης

Ο Δήμαρχος Γιάννης Κωνσταντάτος  και η Πολιτιστική επιτροπή, σας προσκαλούν στο Φεστιβάλ Φιλαρμονικών  στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο “Μίκης Θεοδωράκης” Κύπρου 68 (πλ. Δημαρχείου)  Σάββατο 8/10/2016 στις 20:00

Συμμετέχουν :

Φιλαρμονική Δήμου ΛΕΒΑΔΕΩΝ
• Φιλαρμονική Δήμου ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ
• Ορχήστρα Πνευστών “BANDA DEL SOL”

Είσοδος ελεύθερη

Υποσημείωση του ''Γ'': Δεδομένου ότι ο ''ΓΛΥΦΑΔΑ WEB'' ως συνέχεια του Μουσικού Ραδιοφώνου ασχολείται ενεργά με τη Μουσική, οι δημοτικές αρχές στα νότια προάστια πρέπει να χρηματοδοτήσουν την ολοκλήρωση της Συμφωνικής Ψηφιακής Ορχήστρας & Χορωδίας, η οποία βρίσκεται εν εξελίξει, και να την παρέχουν οι δημοτικές αρχές δωρεάν σε όλους τους μαθητές - μαθήτριες - σπουδαστές/ιες των τοπικών σχολείων - λυκείων ώστε συνολικά να έχουν στον υπολογιστή η στο laptop μια πλήρη ορχήστρα με το σύνολο των μουσικών οργάνων.

Σαφώς στο εμπόριο κυκλοφορούν πολλά προϊόντα, όμως ο υποφαινόμενος ως μηχανικός ήχου, μηχανολόγος - και παράλληλα και ηλεκτρονικός, έχει αναπτύξει μια σειρά από λογάριθμους, οι οποίοι παρέχουν τη δυνατότητα πιο ρεαλιστικής και φυσικής αποδόσεως των μουσικών οργάνων.  

Οι δήμοι και οι δημοτικές αρχές έχουν χρέος να γίνονται αρωγοί στην εξέλιξη, και να παρέχουν στους φορολογούμενους δημότες αντισταθμιστικά σε όλους τους τομείς.  

* Σε μια δεύτερη φάση, έχουμε προγραμματίσει μελλοντικά την ψηφιοποίηση της ψηφιακής συλλογής του Βαγγέλη Παπαθανασίου, ώστε να την παρέχουμε δωρεάν στους σπουδαστές των νοτίων προαστίων, και ίσως προκύψουν οι αυριανοί παγκοσμίου φήμης συνθέτες. ( Σε αυτό χρειάζεται η αρωγή της περιφέρειας Αττικής, και του υπουργείου Πολιτισμού. )

Κύριοι διοικούντες, κατά τόπους, θα μας στηρίξετε σε ένα τομέα, η θα αποδεικνύεται ότι οι διοικούσες αρχές λειτουργούν επί παντός επιστητού αυτόνομα και κατά των δημοτών - κατοίκων και των προτάσεων τους ;
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Φεστιβάλ Φιλαρμονικών στο δήμο Αργυρούπολης Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">