ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δήμαρχε και αρμόδιοι του δήμου Γλυφάδας επί της Παπανδρέου καταλαμβάνεται το πεζοδρόμιο

Δήμαρχε, και αρμόδιοι του δήμου Γλυφάδας, επί της Παπανδρέου καταλαμβάνεται το πεζοδρόμιο από όγκο αντικειμένων τα οποία έχουν τοποθετηθεί δίπλα στον μπλε κάδο.

Σήμερα 18/10/2016 στις 16:00 μ.μ. έχουμε αυτές τις χαρακτηριστικές εικόνες από το κατειλημμένο πεζοδρόμιο στην κεντρική οδό A.Γ.Παπανδρέου.


Πράγματι οι πολιτικές του δήμου δεν αποδίδουν στον τομέα καθαριότητα, ενώ στον αντίποδα, η διοίκησή σας έχει επικεντρώσει στον προσηλυτισμό ψηφοφόρων της ΝΔ, δια μέσω του προέδρου της τοπικής στη Γλυφάδα κ. Τζούβελη, τοποθετώντας παράνομα αφίσες και λινάτσες στα κάγκελα των πλατειών.



Αντί να επικεντρώσετε ως διοίκηση στα καθημερινά προβλήματα του τόπου και των δημοτών, εσείς περιορίζεστε στον προσηλυτισμό ψηφοφόρων της ΝΔ.


Να_αποδεσμεύσετε τα κόμματα την τοπική αυτοδιοίκηση, και να περιοριστείτε ως κόμματα στο κοινοβουλευτικό ρόλο των κομμάτων, καθώς και των στελεχών των κομμάτων τα οποία πρέπει να έχουν βασικό αντικείμενο την κοινοβουλευτική αντιπροσώπευση των πολιτών. 

Γιατί το θέλετε τρίπορτο;;; Μήπως γιατί είναι δουλοπρεπής ο λαός;;;

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ
glyfadaweb@gmail.com
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δήμαρχε και αρμόδιοι του δήμου Γλυφάδας επί της Παπανδρέου καταλαμβάνεται το πεζοδρόμιο Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">