ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ολλανδία - Γλυφάδα με τέσσερα κιλά κοκαΐνης

Κατασχέθηκε ποσότητα κοκαΐνης βάρους -4- κιλών και -310-γραμμαρίων, και ομολογουμένως το καταλαβαίνουμε απόλυτα, όμως, το να κινούν συγκεκριμένα κέντρα νήματα κατά της ελευθεροτυπίας, και με δεδομένο ότι συνολικά λειτουργούσαν χωρίς άδειες λειτουργίας οι Ρ/Τ σταθμοί, δεν συνάδει με ορθή λειτουργία της πολιτείας, και τα κίνητρα όπως αποδεικνύεται επί αρκετά χρόνια ήταν σαφή, δεδομένης της ωφέλειας που υπάρχει σε συγκεκριμένα 'κοινωνικοοικονομικοπολιτικά' συμφέροντα. 

- Άλλωστε, αρκετοί έγιναν πολυεκατομμυριούχοι σε μια περίοδο λειτουργίας χωρίς Άδειες των Ρ/Τ από την προβολή τους στα ΜΜΕ.

Συνελήφθησαν, στις 13-11-2016 το απόγευμα στη Γλυφάδα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, δύο (2) υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 28 και 36 ετών, για εισαγωγή στην Ελληνική Επικράτεια από την Ολλανδία, μέσω αεροπορικών δρομολογίων, σημαντικής ποσότητας κοκαΐνης.




Ειδικότερα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Αττικής, στο πλαίσιο στοχευόμενων ελέγχων για την αποτροπή εισαγωγής ναρκωτικών ουσιών στην Ελληνική Επικράτεια, εντόπισαν μεσημβρινές ώρες της 12-11-2016 τους ανωτέρω στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» και αποφάσισαν τον έλεγχό τους.

Όπως διαπιστώθηκε οι δύο αλλοδαποί αφίχθησαν αεροπορικώς στη χώρα μας, προερχόμενοι από το Μόναχο, που αποτελούσε τον ενδιάμεσο σταθμό του ταξιδιού τους από την Ολλανδία στην Ελλάδα, χωρίς αποσκευές

Σε έλεγχο των αποσκευών τους, που αφίχθησαν πρώτες πρωινές ώρες της επομένης (13-11-2016), βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επιμελώς κρυμμένες σε διπλό πάτο, εννέα (9) αυτοσχέδιες συσκευασίες, τυλιγμένες με μονωτική ταινία και καρμπόν, για την αποφυγή εντοπισμού τους, συνολικού βάρους -4- κιλών και -310- γραμμαρίων.

Κατόπιν των ανωτέρω, κλιμάκιο αστυνομικών τους εντόπισε στον τόπο προσωρινής διαμονής τους στη Γλυφάδα και τους συνέλαβε. Στην κατοχή τους βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν -3.275- ευρώ και -4- συσκευές κινητών τηλεφώνων.

Από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι οι δράστες θα μετέφεραν την κατασχεθείσα ποσότητα κοκαΐνης στην Κύπρο, προς περαιτέρω διάθεσή της στην τοπική παράνομη αγορά ναρκωτικών.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Σημείωση: Θεωρούμε αυτονόητο ότι οι ποσότητες των κατασχεμένων ναρκωτικών και διεγερτικών ουσιών, σε ολόκληρη τη χώρα, καταστρέφονται στο σύνολό τους, και δεν υπάρχει περίπτωση κάποιοι ''κολλητοί'', στην διαδρομή, να αποσπάσουν ένα τμήμα των κατασχεθέντων.

Επί δεκαετίες, ορισμένοι κύκλοι, διαδίδουν ότι στη χώρα μας μπορεί να ισχύσουν τα πάντα όλα, μέχρι και του σημείου να αποσπούν ορισμένοι κάποια ποσότητα, η ακόμα στον κλίβανο να καταλήγει προς κάψιμο αλεύρι, ενώ ορισμένα κιλά με νοθεία 99% να κυκλοφορούν στις πιάτσες. 

Τονίζεται ότι αυτοί οι κύκλοι, αποτελούνται από επιστήμονες, και ειδικότερα γιατρούς, και δεν είναι κοινές φήμες τυχάρπαστων. ( Εμείς είμαστε επιφυλακτικοί, διότι δεν πιστεύουμε κανένα, και χωρίς απτές αποδείξεις, όλα είναι εικασίες. )
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ολλανδία - Γλυφάδα με τέσσερα κιλά κοκαΐνης Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">