ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Οι φιγουρατζήδες των ΜΑΤ στην Κουμουνδούρου

Λίγο πιο κάτω από την Κουμουνδούρου, ξέρεις εκεί στα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, επί μονίμου βάσεως βρίσκεται σταθμευμένη μια κλούβα των ΜΑΤ.

Το να βρίσκεται μια κλούβα των ΜΑΤ σε κοντινή απόσταση από τα γραφεία του κυβερνώντος κόμματος, είθισται να θεωρείται ''φυσιολογικό'' στη χώρα μας, και άλλωστε η κλούβα δεν βρίσκεται εκεί για την προστασία των γραφείων του κόμματος αν ερωτηθούν οι αρμόδιοι, όμως, το να προκαλούν οι αστυνομικοί τους περαστικούς δεν είναι καθόλου φυσιολογικό.

Σαφώς, θα μου πεις ότι είμαστε στην Ελλάδα, όπου μπορούν να ισχύουν τα πάντα όλα παράλληλα, για ποιο λόγο όμως χρειάζεται οι ένοπλοι αστυνομικοί να πωλούν φιγούρα στους περαστικούς, είτε να τους υβρίζουν; 

Συγκεκριμένα:  Δευτέρα 28/11/2016 περίπου στις 11 π.μ. ένας εκ των δυο αστυνομικών της κλούβας στην Κουμουνδούρου αδειάζει τις σφαίρες από το αυτόματο σε παρακείμενο πρεβάζι λέγοντας χαρακτηριστικά στους περαστικούς '' Εμείς κρατάμε αυτά εσείς τι έχετε ρε μ@λ@κες; '' 

Και λέμε τώρα, καλά, εδώ Ελλάδα είναι, αργόσχολοι είναι οι άνθρωποι, το να κάθεσαι όλη μέρα στην γωνία ενός δρόμου είναι βαρετό, όμως, το να προκαλείς τους περαστικούς με αυτές τις μεθόδους τι σημαίνει για εσάς κύριοι της αριστεράς κυβερνήσεως;

Κύριοι Τόσκα και Αναγνωστάκη, μήπως προκαλώντας τους πολίτες με αυτές τις μεθόδους επιθυμείτε την ύπαρξη ανάλογων ενεργειών από τη πλευρά των πολιτών; 

Κύριοι της κυβέρνησης, εσείς προσωπικά πως χαρακτηρίζετε αυτές τις ενέργειες; 

Αν συμπεριλάβουμε και τον αποκλεισμό συγκεκριμένων οδών, σε καθημερινή βάση, για την μετακίνηση του πρωθυπουργού, καθώς και την ενόχληση που υφίσταται σε αρκετούς κατοίκους της περιοχής, θέλουμε μια συγκεκριμένη απάντηση επί του συγκεκριμένου.

Το ανάλογο θα ισχύει αύριο αν κυβερνήσεις εσύ αυτή τη χώρα; Ξέρεις πολύ καλά τι εννοώ Έλληνα - Νεοέλληνα, που επί δεκαετίες δημιουργείς τεχνηέντως πόλωση, και πάντα θεωρείς, η θεωρούν, ότι κινδυνεύεις, και πρέπει να προστατεύεσαι. Εμάς προσωπικά επί δεκαετίες μας ''προστάτευαν'' με διαφορετικές μεθόδους.

Τέλος, ακόμα και μια επιπόλαιη συμπεριφορά από τη πλευρά των αρχών, η οποία μπορεί να είναι η λάθος συμπεριφορά ενός ατόμου, είτε τα απωθημένα του, αμαυρώνει τη συνολική εικόνα, άρα χρειάζεται προσοχή. 

* Τουλάχιστον εγώ δεν θα κάνω λόγο για ''προβοκάτσια'' λόγω των πολιτικών πεποιθήσεων του άλφα η του βήτα, διότι θεωρώ ότι τα αίτια είναι ''κοινωνικοοικονομικοπολιτικά'', όμως χρειάζεται προσοχή διότι μπορεί το φαινόμενο να αντιστραφεί με διαφορετικούς όρους, χαρακτήρες, και διαστάσεις αν υφίσταται συνεχής πρόκληση. 

* Τονίζουμε ότι πρόκειται για μια περιοχή, στο κέντρο, η οποία είναι κατακλυσμένη από χιλιάδες αλλοδαπούς, κινέζικες συνοικίες, ινδικές, αραβικές, Γεωργιανές, Ρωσικές, κ.α., και με χιλιάδες περαστικούς σε καθημερινή βάση. 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Οι φιγουρατζήδες των ΜΑΤ στην Κουμουνδούρου Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">