ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Αιέν αριστεύειν και αχαριστία

Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος, και έχοντας αυτό το πάγιο δεδομένο από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα, λίγο μας ενδιαφέρουν, τόσο οι κρίσεις, όσο και τα σχόλια ορισμένων σε τοπικό επίπεδο.

Όσο για τις ενέργειές των εκλεκτών συμπολιτών μας, αυτές θα κρίνονται και θα κριθούν στο σύνολό τους με τη πάροδο του χρόνου, διότι πρώτον, υπήρξαμε οι πρώτοι σε τοπικό επίπεδο οι οποίοι πριν υπάρξουν τοπικές εφημερίδες,  εκδότες, δημοσιογράφοι, εθνικά και τοπικά ραδιοτηλεοπτικά στο Ν.Αττικής, μεταδώσαμε σε τοπικό επίπεδο, και δεύτερον, έχουμε δεκαετίες παρανομιών σε βάρος μας σε σύννομες ενέργειες, ενώ οι παρανομίες από την πλευρά των εκάστοτε εκλεγμένων, όπως και η ειδική μέριμνα για τους ημέτερους είναι πάγια τοπικά δεδομένα.

Γνωρίζετε την (παροιμία) ιστορία με τον λεπρό και τον αριστερό; Αν όχι, θα σας την εκθέσω.

Ένας αριστερός επιθυμεί να παρέχει στο κοινωνικό σύνολο ένα βέλτιστο επίπεδο σε όλους, και στον αντίποδα υφίσταται ένας λεπρός, με πολλές εμπάθειες, κακίες, μίσος, κ.α., ο οποίος δεν επιθυμεί κανένα καλό για το κοινωνικό σύνολο παρά μόνον για τον ίδιο και τους υπολοίπους λεπρούς. 

Έτσι λοιπόν μια μέρα κινεί τα νήματα ο λεπρός, και με τη συνεργασία και των υπολοίπων λεπρών στήνουν ενέδρα στον αριστερό και του βγάζουν τα μάτια. Τον τυφλώνουν. Στη συνέχεια έχοντας το δεδομένο της τύφλωσης του αριστερού, την οποία όπως είπαμε την έκαναν οι λεπροί, οι λεπροί δείχνουν τις εικόνες του τυφλού αριστερού ώστε να εξυψώσουν την δική τους λέπρα, και επικαλούνται στο κοινωνικό σύνολο. ''Τι μπορεί να κάνει για εσάς αυτός ο ανήμπορος τυφλός; Εμείς, και μόνο εμείς είμαστε οι καταλληλότεροι''

Οι ''κύριοι'' του δήμου Γλυφάδας οι οποίοι σε καθεστώς αδιαφάνειας και παρανομίας βρέθηκαν έμμισθοι με τα χρήματα όλων των συμπολιτών μας, και στη συνέχεια λήστεψαν ακόμα και την κατοχυρωμένη επωνυμία μας,  δεδομένου ότι μερίδα δημοτών τους παρείχαν την δυνατότητα διαχειρίσεως - διασπάθησης των χρημάτων του κοινωνικού συνόλου, δεν μας αναγνωρίζουν σύμφωνα με όσα πρώτοι δημιουργήσαμε σε αυτό το τόπο, μας θέλουν απλά τον κάθε ένα/ μια από εμάς ως ένα απλό δημότη.

Από το δήμο Γλυφάδας να μην ξαναστείλετε δελτία τύπου σε προσωπικό mail, διότι σε τοπικό επίπεδο υφίσταται πριν από ΟΛΟΥΣ εσάς ο ΓΛΥΦΑΔΑ, και πρέπει να αναγνωρίσετε τον ΓΛΥΦΑΔΑ αντί των δεδομένων παρανομιών από τη πλευρά κάθε κομματικής διοικήσεως, η οποία συμπεριλαμβάνει σειρά από στελέχη των κομμάτων που μας στέρησαν την αδειοδότηση ώστε να μας διώκουν.

Συνεννοηθήκαμε κύριοι ;

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ
glyfadaweb@gmail.com

Σημείωση: Ο επανειλημμένα κατασχεμένος Γλυφάδα FM, ως ηλεκτρονικό τοπικό μέσο, λειτούργησε την δεκαετία του 70, σε μια περίοδο που τοπικά δεν υπήρχαν ούτε τοπικές εφημερίδες, ούτε διαδίκτυο, ούτε ιδιωτικές ραδιοτηλεοράσεις.

Εμείς σε ανύποπτο χρονικό διάστημα δώσαμε τοπικά τις εξετάσεις μας, για όλους τους κατοίκους, χωρίς πόλωση, χωρίς διακρίσεις, και φυσικά χωρίς καπηλεία. Για τα χρήματα θα μιλήσουμε μια άλλη φορά, γιατί ακόμα και στη συνέχεια που όλοι οι σταθμοί είχαν 090 ο υποφαινόμενος μέχρι την τελευταία δίωξη και κατάσχεση είχε συγκεκριμένη γραμμή. Ούτε μια δεκάρα από το κοινωνικό σύνολο.

Τιμήσατε μια φορά αυτόν που παρείχε ανιδιοτελώς επί χρόνια σε τοπικό επίπεδο όσα δεν μας παρείχαν οι δήμαρχοι των αστικών κομμάτων και ο δήμος; ( Μόνο να εκλέγεται παρατάξεις διαμόρφωσης τοπικής πόλωσης και κατακερματισμού μπορείτε και κάνετε, οι οποίες φροντίζουν για τα στενά παραταξιακά και κομματικά τους συμφέροντα όσο διαβιούν ορισμένοι από τα χρήματά σας. )

Σήμερα ασχολούνται μαζί σας όσοι τρώνε τα χρήματά σας, διαφορετικά ούτε να σας ξέρουν ούτε να σας βλέπουν θα ήθελαν τα συγκεκριμένα άτομα, και όσο για τη δική τους ανιδιοτέλεια είναι παντελώς ΑΓΝΩΣΤΗ.

* Κατά σύμπτωση, για τους νεώτερους συμπολίτες μας, η ανάρτηση συμπεριλαμβάνει στην ηλεκτρονική της διεύθυνση το 91.html  Σας θυμίζει κάτι το συγκεκριμένο; ( Οι ηλεκτρονικές διευθύνσεις δεν καθορίζονται από εμάς, δημιουργούνται αυτόματα. )
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αιέν αριστεύειν και αχαριστία Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">