ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Οι δημότες και δημότισσες - όπως και οι αιρετοί έχουν κάποια θέση στον γαλάζιο δήμο Γλυφάδας;

Στο δήμο Γλυφάδας έχουμε ένα δήμαρχο και μια διοίκηση οι οποίοι λειτουργούν λες και βρίσκονται σε δικό τους πλανήτη και σύμπαν, αποκομμένοι επί της ουσίας από όσα απασχολούν τους κατοίκους (δημότες και δημότισσες) επί δεκαετίες.

Επιμελώς παρακάμπτονται από όσους απολαμβάνουν σήμερα στο δήμο Γλυφάδας τα χρήματα των συμπολιτών μας, τόσο τα αντιπλημμυρικά έργα που ολοκληρώνει η Περιφέρεια Αττικής, αγωγούς ομβρίων, όπως και τις ασφαλτοστρώσεις που έχουν γίνει και συνεχίζονται.

Για την γαλάζια διοίκηση που θα άλλαζε τον δήμο Γλυφάδας, διότι ο Κ.Κόκκορης ήταν αυταρχικός και κακός δήμαρχος, η συνέχιση και διεύρυνση του αυταρχισμού, της φίμωσης, της κατάργησης του πλουραλισμού, και των επιλεκτικά ευεργετημένων που έχει, δηλώνει απαράδεκτο τρόπο διοικήσεως. 

Ενδεικτικά παραθέτουμε όσα ήδη γνωρίζετε:




Σε_αντιδιαστολή όσων έχουν γίνει και γίνονται τοπικά, στο δήμο Γλυφάδας, τα οποία ποτέ δεν είδαμε από τους γαλάζιους έμμισθους του Παπανικολάου, οι οποίοι αποκομίζουν πάνω από 20.000 χιλ. ευρώ ετησίως, (σαφώς από τα χρήματα όλων των συμπολιτών μας) στο δικό τους επίκεντρο είναι όσα επιλεκτικά θα κάνουν αυτοί από τα χρήματα ΟΛΩΝ των δημοτών, τους οποίους σαφώς δεν εκπροσωπούν.

Για άλλη μια φορά σε πρώτη προτεραιότητα μπαίνουν οι οδοί του κέντρου, η Γούναρη, η Γεννηματά, και εν γένει όσα αποτελούν κεντρικές οδούς ( για λόγους διαφήμισης), χωρίς στο επίκεντρο των αποφάσεων τους, όπως και των πιστώσεων τις οποίες κάνουν από τα χρήματα του συνόλου των δημοτών, να βρίσκονται οι προτάσεις, οι αιτήσεις, και όσα πέρασαν οι κάτοικοι. 

Η Τερψιθέα για δαύτους, όπως και η πλειονότητα των κατοίκων είναι δευτερευούσης σημασίας, και πρέπει στο επίκεντρο να βρίσκονται συνεχώς τα κεντρικά σημεία, η παραλία, τα οποία δεν ενδιαφέρουν ούτε απασχολούν την πλειονότητα των ψηφοφόρων. 

Γι' άλλη μια φορά μια διοίκηση του δήμου, η οποία δρα και λειτουργεί κατά της ωφέλειας όλων των δημοτών, με ισοκατανομή πόρων στην διαχείριση των χρημάτων όλων των κατοίκων και με παρεχόμενο έργο σε όλους τους κατοίκους.

Με αυστηρή ιεράρχηση και προγραμματισμό !!!

«Το ζούμε όλοι καθημερινά όταν κινούμαστε στη Γλυφάδα μας. Σε πολλές βασικές αρτηρίες της πόλης μας το οδικό μας δίκτυο λόγω της πλημμελούς ή και της μή συντήρησής του για πάρα πολλά χρόνια, είναι όχι μόνο ακατάλληλο αλλά και επικίνδυνο» και συμπληρώνει: «Με τον δέοντα προγραμματισμό στα οικονομικά μας και με πολλή και εντατική προσπάθεια (μελέτες, διεθνής διαγωνισμός, εγκρίσεις, γραφειοκρατίες, κλπ.) ξεκινάμε επιτέλους στην πόλη μας το νέο μας μεγάλο πρόγραμμα συντήρησης οδών και ασφαλτοστρώσεων

Και επειδή πλέον το νέο ΕΣΠΑ δεν καλύπτει συντηρήσεις οδών, διευκρινίζω ότι άμεσα κινούμαστε με δικές μας δυνάμεις και πόρους. Με αυστηρή ιεράρχηση και προγραμματισμό».

Όσα δηλώνει ο δήμαρχος είναι ψέματα, διότι σήμερα γίνονται σε τοπικό επίπεδο ασφαλτοστρώσεις με κονδύλια της περιφέρειας Αττικής, τα οποία μπορεί να αφορούν αποφάσεις του χθες, όμως τα έργα ολοκληρώνονται σήμερα, και οι εγκάθετοι και έμμισθοι με τα χρήματα όλων των συμπολιτών μας, δεν έχουν ενημερώσει σε κανένα βαθμό τους συμπολίτες μας.

Η ιεράρχηση που αναφέρεται σημαίνει κάλυψη των προτάσεων των δημοτών, και αυτή δεν υφίσταται σε τοπικό επίπεδο από την ημέρα αναλήψεως διοικήσεως του δήμου Γλυφάδας, όπου οι γαλάζιοι επέλεξαν την ωφέλεια των γαλάζιων και την υπονόμευση όσων είχαν συγκεκριμένες προτάσεις - αιτήσεις - και διαδρομή σε τοπικό επίπεδο. 

Η ιεράρχηση παρακάμφθηκε μια φορά στο παρελθόν από τους γαλάζιους όσων αφορά τους πρωτεργάτες των FM και εν γένει των Ραδιοτηλεοράσεων, ( ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2005), στη συνέχεια παρακάμφθηκε και στα όρια του δήμου Γλυφάδας, και αυτό έπραξε και ο Παπανικολάου ο οποίος υποσχέθηκε ακομμάτιστο δήμο.

Σε κανένα σημείο δεν αναφέρονται από τη πλευρά του δήμου οι προτάσεις και αιτήσεις μας, οι οποίες είδαν και το φως της δημοσιότητας τοπικά, για πεζοδρομήσεις, νέα πεζοδρόμια και πλακοστρώσεις σε εκατοντάδες σημεία της Γλυφάδας, και ειδικότερα της Τερψιθέας.

Κύριε Παπανικολάου, παρακάμπτεται όσα έγιναν και γίνονται τοπικά, παρακάμπτεται  και το σύνολο των κατοίκων, ( δημοτών ), οι οποίοι παρέχουν τέλη και φόρους χωρίς ανταποδοτικότητα σε κανένα βαθμό; 

Θα τους βρείτε μπροστά σας στις επόμενες εκλογές. Άλλωστε κρίνουν πολλά χρόνια την λειτουργία της ΝΔ, κάποιες φορές και του ΠΑΣΟΚ, όπως και την δική μας στα όρια του δήμου μας.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ
glyfadaweb@gmail.com

ΥΓ: Ποιοι αποφάσισαν αυθαίρετα και παράνομα να πληρώνονται γαλάζιοι ημέτεροι για επιλεκτική τοπική ενημέρωση, και την υπονόμευση όσων υφίστατο τοπικά από την δεκαετία του 70; Το ανάλογο και για προσωπικούς οδηγούς, γραμματείς, κ.α., στον ''ακομμάτιστο'' δήμο που αποτελούσε την προεκλογική δέσμευση του Γ.Παπανικολάου.  

Ουσιαστικά οι ''γαλάζιοι'' καταργούν την τοπική κοινωνία, πολιτισμό, πολυφωνία, πλουραλισμό, κ.α., και για άλλη φορά εξυπηρετούνται προσωπικές και άλλες σκοπιμότητες - συμφέροντα, αντί της ορθής διαχειρίσεως και διοικήσεως του δήμου. (Το ρηχό επιχείρημα αυτοί κέρδισαν, σήμερα δεν πείθει κανένα, διότι δεν κέρδισαν την διοίκηση του δήμου για τα προσωπικά τους συμφέροντα και σκοπιμότητες.)

Οι συγκεκριμένες πιστώσεις κονδυλίων από τα χρήματα ΟΛΩΝ των κατοίκων για ''γαλάζιους δημοσιογράφους'' δεν κρίνετε από το κοινωνικό σύνολο; 

Σημείωση: Σας καλούμε να κρίνετε ποιος βρίσκετε πρόεδρος της δημοκρατίας, καθώς επίσης ποιοι έχουν επιλεγεί στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεοράσεως, που ανήκουν πολιτικά, και ποιοι τους επέλεξαν, και θεωρούμε ότι δεν χρειάζεται να αναφερθεί που άνηκε πολιτικά ο Πάνος Καμμένος όπως και όσοι βρίσκονται στην συγκυβέρνηση του παρόντος.

* Δεν προσπαθούμε να αποδείξουμε απολύτως τίποτα, πλην όσων συνολικά γνωρίζετε και ζείτε. ( Υφίσταται Ιεράρχηση στο δήμο Γλυφάδας; )
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Οι δημότες και δημότισσες - όπως και οι αιρετοί έχουν κάποια θέση στον γαλάζιο δήμο Γλυφάδας; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">