ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Όποτε κυβερνήσει ο λαός οι πλιατσικολόγοι θα ψάχνουν τρύπες !


Στο βίντεο, το οποίο ακολoυθεί μπορείτε να δείτε την αποθήκη της ΕΡΤ στα Λιόσια, όπου οι πλιατσικολόγοι της δημοκρατίας και της πολυφωνίας οδήγησαν τα κατασχεμένα του ''ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2005''.

Τονίζουμε ότι δικαστικά οι υποθέσεις του σταθμού, (καταχρηστικές διώξεις και κατασχέσεις), επί της ουσίας ληστείες με κίνητρο, δεν έχουν τελεσιδικήσει, οπότε έπειτα των τελικών αποφάσεων, αν από τη πλευρά των εκάστοτε αρμοδίων κυβερνήσεων, υπουργών, κ.α., δεν υπάρξει επαρκής αιτιολόγηση των πράξεων τους, απόρροια των πολιτικών τους, να αναμένουν όποτε βρεθεί ο λαός στην εξουσία τα ''κρεματόρια'' και την λαϊκή - κοινωνική - δικαιοσύνη.

Δείτε την αποθήκη της ΕΡΤ, στην οποία οδηγούσαν επί δεκαετίες τα ληστεμένα της πολυφωνίας και της δημοκρατικότητας των ερτζιανών, ώστε να κάνουν πλιάτσικο στο πολίτευμα, όπως και στις τοπικές κοινωνίες. ( Δήμους Ο.Τ.Α)



Όποτε έρθει το πλήρωμα του χρόνου να κυβερνήσει ο λαός οι πλιατσικολόγοι θα ψάχνουν τρύπες, και ομολογουμένως γνωρίζετε πόσες διώξεις και κατασχέσεις έχουμε υποστεί επί δεκαετίες στα νότια προάστια για την ωφέλεια των πλιατσικολόγων του συστήματος, όπως και των αφεντικών τους της οικονομικής μαφίας.

Δεδομένου ότι ορισμένοι επί χρόνια κάνετε ότι δεν αντιλαμβάνεστε, ενώ γνωρίζετε άριστα τι ίσχυε και ισχύει στο τόπο μας, δώστε μερικές πειστικές εξηγήσεις στους γύρω σας, και στα οικία σας πρόσωπα, πόσες χιλιάδες πλιάτσικα έγιναν εις βάρος του κυρίαρχου λαού, και παράλληλα πόσες χιλιάδες ρουσφέτια από τα κόμματα που νέμονται τους Ο.Τ.Α, και τις τοπικές κοινωνίες, ενώ ο ουσιαστικός τους ρόλος είναι αποκλειστικά η Βουλή.  

Πείτε στα οικία σας πρόσωπα, και στους γύρω σας, πως δεν γνωρίζετε, ότι την ίδια στιγμή που συντελούνταν αναίτιες καταχρηστικές διώξεις και κατασχέσεις σε εμάς, οι αρμόδιοι υπουργοί διόριζαν ρουσφετολογικά σωρηδόν στην ΕΡΤ τους ημέτερους των κομμάτων τους, και παράλληλα δημιουργούσαν νέες ραδιοτηλεοράσεις ώστε να πληρώνουμε ανταποδοτικά τέλη, ενώ στα νότια προάστια δεν άφησαν ούτε ένα (1) ραδιόφωνο.

Τέλος, πείτε στο άτομό σας, όπως και στους δικούς σας ανθρώπους, ότι επί δεκαετίες δεν γνωρίζετε όσα ισχύουν στο δήμο Γλυφάδας από τις κομματικές διοικήσεις και δημάρχους, οι οποίοι μπορούσαν να ωφελούν ημέτερους, όμως είχαν ένα ουσιαστικό κώλυμα όσων αφορά την πολυφωνία, τον πλουραλισμό, και την ανεξάρτητη και αδέσμευτη ενημέρωση των συμπολιτών μας.

Και το κυριότερο, εξαπατήστε τον εαυτό σας, και πείτε του ότι δεν είδατε, δεν γνωρίζετε, και δεν ακούσατε απολύτως τίποτα, για την κατρακύλα - υποβάθμιση που έχει υπάρξει στο τόπο μας, για τα οφέλη των κομματικών στελεχών, και των κολλητών ημετέρων τους.

Σημείωση: Όπως λέγαμε και στο παρελθόν, έχετε πολλά ραδιόφωνα, τηλεοράσεις, εθνικές, τοπικές, δορυφορικές, καλωδιακές, ιντερνετικές, δημοτικά, ιδιωτικά, κρατικά, κ.α., όμως στα νότια προάστια, (νοτιοανατολικά), δεν υπάρχει απολύτως τίποτα, άρα υπάρχει ουσιαστική παθογένεια, και ορισμένοι την διαμόρφωσαν με σκοπιμότητα. 

Γνωρίζετε ποιοι είναι; Είμαι βέβαιος ότι γνωρίζετε, και γνωρίζετε καλύτερα από εμάς πόσα και ποια είναι τα οφέλη τους, άλλωστε αν ήταν ειλικρινείς μαζί σας δεν θα είχαν κώλυμα στην συνδρομή τους για λειτουργία ενός τοπικού άμεσου και μαζικού media. (Εμείς τους δοκιμάσαμε, τώρα μένουν οι δικές σας επιλογές)

ΥΓ: Δεν πρόκειται να ξεχάσουμε ποτέ ότι οι πλιατσικολόγοι του συστήματος αξίωναν ''άδεια λειτουργίας'' από εμάς, για ένα καθαρά τοπικό ραδιόφωνο, ενώ λειτουργούσαν χωρίς άδειες τα εθνικά διαπλεκόμενα κανάλια.

Το κυριότερο, γιατί θέλω να γράφω δημόσια όσα πραγματικά σκέφτομαι, χωρίς διάθεση απόκρυψης και υποκρισίας. Λυπάμαι ιδιαίτερα που αφιέρωσα χρόνια καυτηριάζοντας τις απαράδεκτες πολιτικές της δεξιάς και του ΠΑΣΟΚ, θεωρώντας ότι διαμορφώνω σε ένα βαθμό το μέλλον, με πολίτες που θα πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, και θα δούμε πραγματικά εκπροσώπους του λαού στο κοινοβούλιο, όπως και εκπροσώπους των εργαζομένων στα έδρανα του δήμου, αντί για χωροφύλακες, δικηγόρους, δασκάλους, φαρμακοποιούς, γιατρούς, μηχανικούς, κ.α., και ξέρετε γιατί λυπάμαι, γιατί ορισμένα από αυτά διαμορφώνονται σήμερα, όμως, δεν γνωρίζουμε τι λειτουργία θα υπάρξει από τους υπόλοιπους πολίτες, οι οποίοι βάλλονται από τις τηλεοράσεις και τα οικονομικά συμφέροντα, όπως επίσης, και από όσους πρέπει να βρεθούν στα πράγματα, οι οποίοι δεν γνωρίζουμε αν σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, η αν θα γίνουν όμοιοι των υπολοίπων των αστικών κομμάτων. 

Ορισμένοι γνωρίζετε ότι πριν από δεκαετίες καυτηρίαζα τη δομή και λειτουργία των αστικών κομμάτων, όπως και όσα διαμορφώνει η κοινωνία, τα οποία δεν είναι πρεσβευτικά υγιούς εκπροσωπήσεως του συνόλου, και κάποια στιγμή χρειαζόντουσαν και περαιτέρω αποδείξεις, τις οποίες έχουμε, και είναι σαφείς.

Αρκετοί παρουσιάζονται ως ριζοσπάστες αριστεροί, και εκεί που χρειάζεται εμπράκτως ριζοσπαστισμός στρέφονται κατά του εργάτη, του υπαλλήλου, κ.α., και με πολλές κατηγορίες, επηρεάζοντας και τους υπολοίπους, και εμάς, ώστε να αναδειχθούν οι ίδιοι και να ωφεληθούν οι ίδιοι. ( Είναι καλύτερος ένας χωροφύλακας αντί του συνδικαλιστή στο έδρανο του δήμου για την εκπροσώπηση των εργαζομένων ;)
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Όποτε κυβερνήσει ο λαός οι πλιατσικολόγοι θα ψάχνουν τρύπες ! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">