ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η Ανακύκλωση χαρτιού στα σχολεία του Νότιου Τομέα είναι γεγονός

Απαιτήθηκαν ούτε λίγο, ούτε πολύ, περισσότερα από 20 χρόνια, έπειτα από όσα μεταδώσαμε τοπικά από τον κατασχεμένο ''ΓΛΥΦΑΔΑ FM'', ώστε να υπάρξουν δράσεις ανακύκλωσης με αφετηρία τα σχολεία.

Επισκεφθήκαμε σήμερα σχολεία των Δήμων Αγ. Δημητρίου και Αλίμου όπου και έγινε και η σχετική παρουσίαση από εκπαιδευτικούς και την υπεύθυνη του προγράμματος Περιφερειακή Σύμβουλο Περιφέρειας Αττικής κ. Σοφία Κορωναίου, αναφέρει στην προσωπική του σελίδα στο fb ο αντιπεριφερειάρχης νότιου τομέα Χ.Καπάταης.

Συνεχίζουμε και στους υπόλοιπους Δήμους.



Σαφώς, από τη πλευρά της περιφέρειας Αττικής θα γίνουν πολλές δράσεις, και παράλληλα θα υπάρχουν και αρκετά δημοσιεύματα ''δεξιά και αριστερά'', όμως, εμείς θα σας θυμίσουμε ότι πριν από δεκαετίες, έχοντας συγκεκριμένες περιφερειακές αρχές, οι οποίες μεριμνούσαν για σειρά δράσεων,  όπως και για σημαντικές πιστώσεις ΕΣΠΑ, σε ημέτερους αιρετούς της τοπικής αυτοδιοικήσεως, είχαμε υπογραμμίσει ότι περιφέρεια και δήμοι δεν συνέδραμαν ποτέ ώστε να υφίσταται μια μαζική δομή όλων των κατοίκων, τόσο στα νότια, όσο και στα βόρεια προάστια.

Μη ξεχνάτε ότι πριν από λίγα χρόνια  δόθηκαν στο δήμο Γλυφάδας περίπου 300.000 χιλ. ευρώ, για ένα ''προγραμματάκι μιας εβδομάδας'' ώστε οι συμμετέχοντες της επιδοτήσεως - χρηματοδοτήσεως να έχουν αρκετούς ψηφοφόρους και ευκολότερη την εκλογή τους στις δημοτικές εκλογές, ενώ έπειτα από αιτήσεις για πολλοστή φορά δεν έκαναν το ελάχιστο της αρωγής για τη λειτουργία όσων λειτουργούσαν στη Γλυφάδα

Αυτός ήταν ο σημαντικότερος λόγος να στραφούμε κατά του ΠΑΣΟΚ και του Γιάννη Σγουρού, όπως και των υπολοίπων αυτής της περιφερειακής αρχής, και να ξεκινήσει η στροφή για αλλαγή προσώπων στην περιφέρεια Αττικής.

Σήμερα έχουμε αλλάξει, και δεν πιστεύουμε ότι από κομματικά στελέχη στην περιφέρεια Αττικής μπορούν να διαμορφωθούν όσα χρειάζονται και αποτελούσαν τον βασικό άξονα των δικών μας τοποθετήσεων για μαζικότητα, πλουραλισμό, πολυφωνία, και ειδικότερα αμεσότητα με τη συμμετοχή όλων των κατοίκων.

Όταν ο δήμος είναι ''γαλάζιος'' εξυπηρετούνται τα συμφέροντα των ''γαλάζιων'', όταν είναι ''πράσινος'' των ''πράσινων'', και όταν γίνει ''κόκκινος'' μάλλον θα εξυπηρετούνται τα συμφέροντα πολλών στελεχών κομμάτων, όπως και όσων εδραιώθηκαν επί ημερών ''γαλάζιων'' και ''πράσινων'', όμως δεν θα υπάρξει πολυφωνία, πλουραλισμός, αμεσότητα, και πρόοδος στο τόπο μας. 

Άλλωστε έχετε τα πειστήρια επί 2,5 χρόνια διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ, όπως και τις ενέργειες των κυρίων στην Ο.Μ Γλυφάδας, οι οποίοι θα μας παρείχαν αλληλεγγύη, και αντί να περάσουν οι προτάσεις μας, σήμερα περνούν (διαβιώνουν) οι ίδιοι καλύτερα.

Γ.Κ

ΥΓ: Εύχομαι ολόψυχα καλό και θερμό κλίμα συνεργασίας ανάμεσα στην περιφερειακή αρχή και τον ''γαλάζιο'' δήμαρχο Γλυφάδας, ο οποίος θα διαμόρφωνε τον ακομμάτιστο δήμο και την πρόοδο, ενώ η μοναδική του μέριμνα επί 2,5 χρόνια είναι οι ''γαλάζιοι'' και τα οφέλη τους.

* Σίγουρα χρειάζεται πραγματική ανατροπή από πραγματικά ''κόκκινους'', ''πράσινους'', ''γαλάζιους'', κ.α., καθώς και από ανεξάρτητους.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η Ανακύκλωση χαρτιού στα σχολεία του Νότιου Τομέα είναι γεγονός Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">