ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Τι αφορούν οι Δαπάνες graphics,banners, και λογότυπου, αξίας 14.723 χιλ. ευρώ;


Ο γαλάζιος δήμαρχος, Γ.Παπανικολάου, ο οποίος συνεχίζει τις παρανομίες του Κ. Κόκκορη, και υπογράφει πιστώσεις, καλείται να εξηγήσει στους συμπολίτες μας τι αφορά η δαπάνη 15.000 χιλ. ευρώ για web graphics και banners, όπως και λογότυπου αξίας 3.000 χιλ. ευρώ; 

Η χρηματοδότηση της προμήθειας θα γίνει από τον Κ.Α. 10.6615.0004 του προϋπολογισμού του Δήμου, οικονομικού έτους 2016. 

Το ''λογότυπο'' αξίας 3.000 χιλ. ευρώ, θα αποτελείται από χρυσό 18, η μήπως 24 καρατίων; 






Οι_γαλάζιοι στα έδρανα του δήμου, οι οποίοι επί 2,5 χρόνια κάνετε διασπάθιση των χρημάτων των συμπολιτών μας, έχετε υπόψιν σας ότι εκατοντάδες οικογένειες στη Γλυφάδα με 3.000 χιλιάδες ευρώ ζουν ένα ολόκληρο χρόνο; 

Δώστε μια εξήγηση σε αυτούς τους συμπολίτες μας, ποιες οι ανάγκες  graphics, banners, και λογότυπου αξίας 15.000 χιλ. ευρώ.

Πόσες ''σελίδες'' και ''λογότυπα''  θα πληρώσουν ακόμα οι συμπολίτες μας για την εξυπηρέτηση των δικών σας ''γαλάζιων'' σκοπών; ( Ήδη έχουν δαπανηθεί εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ από τα χρήματα όλων των συμπολιτών μας στα δυόμιση χρόνια για τους ''γαλάζιους'' σκοπούς και συμφέροντα.)

Τέλος, ξεκινούμε από τα ασήμαντα θέματα, και τις εκατοντάδες πιστώσεις που ευεργετούν προφανώς τους γαλάζιους συμπολίτες μας, ώστε να οδηγηθούμε στις πιστώσεις εκατοντάδων χιλιάδων και εκατομμυρίων οι οποίες αποσκοπούν σε εργολαβικά συμφέροντα και τις προμήθειες.

Σημείωση: Δεδομένου ότι τοπικά έχουμε χιλιάδες συμπολίτες μας σε καθεστώς ανεργίας, και δεκάδες από αυτούς έχουν γνώσεις graphics designer, σας πληροφορούμε ότι θα παρείχαν την εν λόγω ''εργασία'' με 1.000 ευρώ, άρα ως διοίκηση ζημιώνεται το δημόσιο όφελος.

ΥΓ: Αξίζει να αναφερθεί, ότι στο διαδίκτυο υφίστανται δεκάδες δωρεάν ιστοσελίδες δημιουργίας graphics, banners, και λογότυπων.

* Σημειώνουμε ότι τα δικό μας λογότυπα, και banners, (στην κορυφή της σελίδας) δεν κόστισαν ούτε μια δεκάρα, και σε σχέση με πολλά τοπικά λογότυπα, και παρατάξεων, εμφανισιακά είναι καλής ποιότητας. ( Εννοούμε δεν κόστισαν ούτε μια δεκάρα στους συμπολίτες μας, και δεν πληρώσαμε ούτε μια δεκάρα.)

* Μη θεωρηθεί ότι έχουμε πρόβλημα με τους επαγγελματίες, οι οποίοι δραστηριοποιούνται στην τοπική μας κοινωνία, διότι το μοναδικό μας τοπικό πρόβλημα, είναι οι επαγγελματίες πολιτικοί των αστικών κομμάτων, και ειδικά στα έδρανα του δήμου, οι οποίοι επιλέγουν να πιστώνουν κατά το δοκούν τα χρήματα του συνόλου, ενώ δεν εκπροσωπούν το σύνολο των δημοτών.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Τι αφορούν οι Δαπάνες graphics,banners, και λογότυπου, αξίας 14.723 χιλ. ευρώ; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">