ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Τεράστια εγκατάλειψη και σκουπίδια στο Ελληνικό ( VIDEO)



Λίγα στιγμιότυπα από το χώρο που προορίζει για σταθμό μεταφόρτωσης σκουπιδιών ο Δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος, όπως και μερικά ακόμη πλάνα από την ευρύτερη περιοχή του αεροδρομίου.  


Εισαγωγή με ερασιτεχνικό βίντεο, και σε λίγους μήνες θα ακολουθήσει ντοκιμαντέρ με πλήρη καταγραφή ολόκληρης της περιοχής εντός και εκτός του τέως αεροδρομίου, ώστε να έχουμε πλήρη εικόνα. 

Σημειώνουμε ότι πριν από λίγα χρόνια η εικόνα της περιοχής ήταν εντελώς διαφορετική, και σήμερα τα σημάδια της εγκατάλειψης είναι εμφανή .  





Πολλά σκουπίδια έχουν κατακλύσει την περιοχή του πρώην αεροδρομίου, και όσα κτίρια και εγκαταστάσεις υπήρχαν εντός και εκτός, στην πλειονότητά τους είτε έχουν καταστραφεί, είτε έχουν γίνει ερείπια με πολλά σκουπίδια.






Υπάρχει ένας τεράστιος χώρος, συνέχεια αυτού του κτηρίου της Ολυμπιακής που εμφανίζεται στις εικόνες, ο οποίος δεν γνωρίζουμε αν αποτελεί δημοτική έκταση, η βρίσκεται σε άλλο ιδιοκτησιακό καθεστώς, όπως και αρκετά σημεία στην περιοχή που δεν είναι γνωστό που ανήκουν ιδιοκτησιακά.

To 330 εκ. ευρώ επέκταση του μετρό στο Ελληνικό, το οποίο εμφανίζεται σε μια πινακίδα του Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε χαμηλά στο Ελληνικό, ξέρετε τι σημαίνει; 

www.glyfadaweb.gr

Καλό Σαββατοκύριακο

* Ο δαίμων της τιτλέζας την ''εγκατάλειψη'', την έκανε ''εγκατάληψη'', τα ''παλικάρια'' τα έκανε ''παλληκάρια'', και το ''ney'' το έκανε ''nay''. !!!

* Την επόμενη φορά το ''σαράντα παλικάρια'' θα το κάνουμε hip - hop, τη μεθεπόμενη house, και την μετά-μεθεπόμενη Deep/Progressive/Club House Mix ώστε να ολοκληρώσουμε τη γκάμα, και να μην αξιώνουν πνευματικά δικαιώματα, ειδικά ορισμένοι ροκάδες, οι οποίοι ξεκίνησαν την καριέρα τους από συνοικιακό μαγαζί στην Τερψιθέα Γλυφάδας, (άγνωστοι τότε), και σήμερα προφανώς ''παίζουν'' σε εθνική κατηγορία, και τους κλέβουμε τα δικαιώματα με επένδυση σε ένα βίντεο ενός κομματικού τους!!! (Βλέπε Αφοι Κατσιμίχα)



Για την ΑΕΠΙ και τους....συμβεβλημένους της

Οι κύριοι Σαββόπουλος Δ., Καζούλης Β.,Μάλαμας Σ., Περίδης Ο.,Κατσιμίχα Χ&Π., Παπακωνσταντίνου Βασίλης, Τσακνής Δ., Μαχαιρίτσας Λ.,Ιωαννίδης Α., Πλιάτσικας Φ., Θηβαίος, Πασχαλίδης, Στόκας, και τόσοι τόσοι ακόμα άλλοι...
,μπορούν να απαντήσουν στα παιδιά που θέλουν να μάθουν κάποια απ' τα τραγούδια τους, για ποιo λόγο πρέπει να πληρώσουν για να αγοράσουν ένα βιβλίο με παρτιτούρες τραγουδιών τους, και να μην μπορούν να βρουν ΔΩΡΕΑΝ το τραγούδι που ψάχνουν , σε κάποιο μπλογκ, στο διαδίκτυο ;

Το ανάλογο και για μουσική επένδυση σε βίντεο, τα οποία προορίζονται κυρίως σε τοπικές κοινωνίες, όμως διαμορφώνουν μια πολιτισμική κουλτούρα. 

Πόσο θα ζημιωθούν και θα πληγούν οικονομικώς, οι προαναφερόμενοι μουσικοί, εαν δουν μια παρτιτούρα ενός τραγουδιού τους στο ιντερνετ ;
Πόσο θα ''τσαλακωθεί'' η εικόνα τους;
Επίσης, πόσα χρήματα θα χάσουν αν κάποια τραγούδια τους βρίσκονται κάτω από ορισμένα βίντεο;

Να γνωρίζουν οι γονείς και κάθε άλλος ενδιαφερόμενος :
Πίσω απ' την επωνυμία ΑΕΠΙ κρύβεται πολύς κόσμος
Κόσμος επώνυμος και κοσμοαγάπητος
Είδωλα των παιδιών που θέλουν να τους μοιάσουν, να γίνουν κάποια μέρα σαν κι αυτούς.. Να γίνουν μουσικοί, τραγουδοποιοί, συνθέτες, στιχουργοί,ενορχηστρωτές κ.α....

Εκείνο για την Ελλάδα που τρώει τα παιδιά της..
μπορεί να ειπωθεί κι ανάποδα :
Την Ελλάδα, την τρώνε τα παιδιά της

Ζήτω το hip - hop και τα Deep/Progressive/Club House Mix !!!
( Ενδεικτικό δείγμα των VSTs, των Sequence, των arpeggiator, και του απόλυτα συνθετικού ηλεκτρονικών κυματομορφών χωρίς ίχνος Ελλάδας, όμως με πάρα πολλά οπίσθια, εσώρουχα, μαγιό , και εν γένει σεξισμό.)

* Θα κάνουμε ολοκληρωμένο άρθρο όσων αφορά τα ''δικαιώματα'', και ποιοι διαμόρφωσαν μια πολιτισμική μετεξέλιξη στην οποία το 95 % των ραδιοφώνων μεταδίδουν οτιδήποτε άλλο πλην της Ελληνικής Μουσικής.


'' Λέτε να μην γνωρίζουμε να κάνουμε ένα ρεπορτάζ όπως απαιτείται και χρειάζεται; Τη φωνή μας μας την έχετε διώξει και την έχετε κατάσχει !!!''
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Τεράστια εγκατάλειψη και σκουπίδια στο Ελληνικό ( VIDEO) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">