ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Δεν κάνατε αναδρομική, θα σας κάνουμε έντοκη !!!

Δεδομένου ότι δεν κάνατε έστω και μία αναδρομική αποκατάσταση, όσοι/ες βρεθήκατε στα έδρανα του δήμου υποστηριζόμενοι από κόμματα, στη πρώτη ευκαιρία θα σας κάνουμε εμείς έντοκη. 

Περίπου 24 ώρες πριν τον καινούργιο χρόνο, το 2017, και προσμετράμε, 17 και 13 χρόνια δημοτικών διοικήσεων, δημάρχων, αντιδημάρχων, αιρετών, κ.α., οι οποίοι παρέλασαν από το δήμο, υποτίθεται για την εκπροσώπηση του τόπου και των δημοτών, χωρίς αντίκρυσμα.

Στη πρώτη ευκαιρία, θα σας κάνουμε έντοκη, διότι δεν ξεχνάμε την προσφορά σας.

Είμαστε βέβαιοι, και πεπεισμένοι, ότι σε Πανελλήνιο επίπεδο δεν υπάρχουν όμοιοί σας, και σίγουρα δεν υπάρχει άλλη πόλη η οποία να κακοδιοικείται επί τόσες δεκαετίες, όσες βρίσκεστε εσείς στο δήμο.

Άλλωστε δεν είναι δικά μας λόγια, είναι τα δικά σας, όλων εσάς που αξιώνατε να βρεθείτε στο δήμο, δεδομένου ότι δεν υφίσταντο κατάλληλες διοικήσεις, δήμαρχοι, αιρετοί, και εσείς σχηματίσατε τις χειρότερες.

Εσείς δεν κάνατε μία (1) αναδρομική, εμείς θα σας κάνουμε πολλές έντοκες !!!

Θα σας κάνουμε 2017 έντοκες !!!

Δεν ξεχνάμε ότι βαυκαλίζεστε ότι είστε επιστήμονες, εμείς όμως σας αποκαλούμε τεχνοκράτες, και επικίνδυνους, οι οποίοι μπορεί να έχουν εκλεγεί, όμως δεν διαφέρουν στο ελάχιστο από τον Τσοχατζόπουλο ο οποίος βρίσκεται στη φυλακή, και προσωπικά πιστοποιούμε ότι ο Άκης Τσοχατζόπουλος σε ένα βαθμό πλήρωσε τα πεπραγμένα του κατά του Ελληνικού λαού, ενώ εσείς συνασπισμένοι καταφέρνετε ακόμα να υπηρετείτε διαπλεκόμενα και να ωφελείτε ημέτερους.

Για εμάς είστε επικίνδυνοι για τα έδρανα του δήμου, και θυμίζουμε στους συμπολίτες μας γι' άλλη μια φορά τις παρανομίες του εκ δεξιών 
το 2005, οι οποίες συνεχίζονται μέχρι σήμερα από τον δεύτερο, στον οποίο παρείχε υποστήριξη. Το θέμα είναι ποιοι τους παρείχαν υποστήριξη.

Σημείωση: Θεωρούμε περιττό να αναφερθεί, ότι από το 2005, και την αναλγησία - ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ του εκ δεξιών, στον οποίο προσφύγαμε έπειτα από σειρά διώξεων και κατασχέσεων, και ήταν άλλος ένας ''δεν μπορώ να κάνω τίποτα'',  ενώ ήταν δήμαρχος και είχε μεριμνήσει ο ίδιος για δεκάδες ημέτερους του ΠΑΣΟΚ, οι παρανομίες συνεχίζονταν από όσους διαδεχόντουσαν με χρίσματα από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, όπως και η υπηρέτηση της διαπλοκής, και συνεχίζονται μέχρι σήμερα από τον καθαρόαιμο υπηρέτη της διαπλοκής, ο οποίος θα έχει το τέλος του Κ. Κόκκορη της μιας φοράς !!!

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ - ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ,ΤΩΝ ΗΜΕΤΕΡΩΝ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΑΛΓΗΤΩΝ.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Δεν κάνατε αναδρομική, θα σας κάνουμε έντοκη !!! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">