ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Τα Ζώδια και οι καιροσκόποι των αιρετών το 2017

Παρατηρήστε προσεκτικά πως μπορεί να υπάρχει η εκπροσώπηση των δημοτών στη πόλη της Γλυφάδας, από τον Ευρωβουλευτή Βρυξελλόφερτο - δήμαρχο της ΝΔ, και την ''αντιπολίτευση'' των υπολοίπων.

Ο Βρυξελλόφερτος δήμαρχος, Γιώργος Παπανικολάου, δεν είχε καμία απολύτως διαδρομή στα κοινά της Γλυφάδας, καθώς και προσφορά, διότι μέχρι πριν από λίγα χρόνια το συγκεκριμένο κόμμα, το οποίο βρίσκεται κακοδιοικώντας το δήμο Γλυφάδας, απαξίωνε την τοπική αυτοδιοίκηση, και έστελνε στο δήμο τους παρακατιανούς των τοπικών Ο.Μ.

Από τα εξασφαλισμένα 8.000 χιλιάδες ευρώ, ο εν λόγω έπεσε θεωρητικά στα 3,500, διότι κανείς δεν υπολογίζει ότι η διαχείριση των χρημάτων του κοινωνικού συνόλου είναι εξαρτώμενη εν λευκώ στα χέρια της Νέας Κλεπτοκρατίας.

 Τα ωροσκόπια των αιρετών το 2017 

Το 2017 επιφυλάσσει μεγάλες εκπλήξεις στον σημερινό δήμαρχο και κακοδιαχειριστή των χρημάτων του Γλυφαδιώτικου λαού, διότι δεν θα μπορεί να γνωρίζει πόσες φορές θα καταδικαστεί, όπως και πόσοι αστάθμητοι παράγοντες μέσα στο 2017 διαμορφώνουν αρνητικά την προσωπική του μετεξέλιξη.

Ο καταδικασμένος με δεκαοκτώ μήνες, και παράλληλα υπόδικος για κακουργηματικές πράξεις, τέως δήμαρχος Κώστας Κόκκορης,  έπειτα από μια θητεία αυταπόδεικτα κακοδιαχειρίσεως και κακαδιοικήσεως του δήμου, επίσης, δεν μπορεί να γνωρίζει τι του επιφυλάσσει το αύριο.

Το 2017 του επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις, περισσότερες από τις επιταγές και την χαλκευμένη ''τοπική δημοκρατία'' την οποία διαμόρφωσε από κοινού με σειρά άλλων απαράδεκτων κατοίκων Γλυφάδας.

Ο διορισμένος επί ΠΑΣΟΚ σύμβουλος της ΕΘΕΛ, ο οποίος αποκόμισε οφέλη θα τα χάνει σταδιακά μέσα στο 2017, λόγω αστάθμητων παραγόντων. Ήδη έχει χάσει οφέλη τα οποία αφορούσαν την ''πολιτική'' του ''σταδιοδρομία'', όμως έπεται και συνέχεια οικονομικής φύσεως.

Ο πρόεδρος του Ο.Α.Σ.Α, Τάσος Ταστάνηςκαι παράλληλα αιρετός,  αρχιτέκτονας Μηχανικός, ελεύθερος επαγγελματίας, της συντεχνίας των Μηχανικών, οι οποίοι στο σύνολό τους φροντίστηκαν από το ΣΥΡΙΖΑ χωρίς να φροντίζουν τους υπολοίπους,  μπαίνει στο μάτι του κυκλώνα το 2017 και θα τον κυκλώνουν πολλά και διάφορα.

Τα πρόσκαιρα οφέλη τα οποία έχει ο πρόεδρος, μέσα στο 2017 διαμορφώνονται οι όροι να εξαϋλωθούν, και με μεγαλύτερη ένταση τα προσεχή χρόνια.

Αναφορικά με τον βουλευτή σεισμολόγο του ΚΚΕ Σταύρο Τάσσο, το 2017 διαφαίνεται μια προσωπική συστημική άνοδος, η οποία πρόσκαιρα θα τον ωφελήσει, και οικονομικά, όπως και το κόμμα του, όμως, μακροπρόθεσμα θα αποβεί σε βάρος του, διότι διαμορφώνονται όροι μειώσεως των ποσοστών του ΚΚΕ από το τέλος του 2017 και μετέπειτα.

Η εργοστασιάρχης Αθηνά Λυγνού, το 2017 πρέπει να είναι συνεπής στις αποφάσεις της, χωρίς να ταλαντεύεται, διότι θα προκύψουν αντιξοότητες οι οποίες όμως είναι διαχειρίσιμες.

Τέλος, αναφορικά με τον Ιατρό ''χειρούργο'' Στέλιο Δίβαρη η φιλοδοξία για κάτι γρήγορο και εντυπωσιακό είναι κακός σύμβουλος, και προ νοήστε, διότι με συνεργασίες ''δεξιάς προοπτικής'' μέσα στο 2017 δεν ωφελήστε. Ο Δήμος Γλυφάδας έχριζε άμεσης ''χειρουργικής επεμβάσεως'', η οποία δεν συντελέστηκε με απόρροια την εξάπλωση του καρκινώματος.

Όσων αφορά τον συνταξιούχο υποστηριζόμενο της Χ.Α Σ.Βοριά, αναμένεται μια κατιούσα το 2017, δεδομένου ότι ως εκπρόσωπος του εν λόγω κόμματος στα έδρανα του δήμου δεν το εκπροσωπεί, και αποβαίνει εις βάρος του.

Σημείωση: Είναι γεγονός ότι το 2017 δεν θα λύσει τα προβλήματα των προηγούμενων ετών, όμως θα δημιουργήσει περισσότερα, και θα καταστεί σαφές ότι στο δήμο Γλυφάδας χρειάζονται σαφείς αναπροσαρμογές διότι δεν εκπροσωπείται το τόπο και τους δημότες. 

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ

* Από εσάς, ως αιρετοί Γλυφάδας, αναμέναμε την εκπροσώπηση του συνόλου των δημοτών, και αντί της εκπροσωπήσεως του συνόλου, δεν εκπροσωπείται ούτε εμάς. Έπρεπε να υπάρχει η συμβολή σας στο νέο πλαίσιο για τους Ο.Τ.Α, και δεν γνωρίζουμε κάποια ενέργεια από τη πλευρά σας, άρα συντελείτε στην συνέχιση ενός αυταρχικού - απολυταρχικού τρόπου διοικήσεως του δήμου, το οποίο ωφελεί ολιγάρχες,  κόμματα, συμφέροντα, συντεχνίες, ημέτερους, και έχει απέναντι πολλούς δημότες.

Ο κ. Κόκκορης δεν παρεξηγήθηκε όταν φρόντιζε επιμελώς τους κομματικούς ημέτερους του ΠΑΣΟΚ, και όχι μόνο, επί διοικήσεώς του. Ούτε παρεξηγήθηκε που ήταν φροντισμένος επί ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Παπανικολάου , επίσης, δεν παρεξηγήθηκε από Ευρωβουλευτής - δήμαρχος, φροντίζοντας τους ημέτερους της ΝΔ, όπως και τους αυλοκόλακες. 

Στον αντίποδα οι υπόλοιποι/ες θα είχατε παρεξηγηθεί για σαφείς ενέργειες και τοποθετήσεις. 

Συγκεκριμένα, ο κ. Ταστάνης δεν παρεξηγήθηκε που βρέθηκε πρόεδρος, ενώ είναι αιρετός και υποψήφιος δήμαρχος. Ο κ. Τάσσος, επίσης, δεν παρεξηγήθηκε που ήταν υποψήφιος δήμαρχος, αιρετός, και σήμερα είναι Βουλευτής. 

Είμαστε στη χώρα του πάρτα όλα, και στη συνέχεια επί της ουσίας δεν εκπροσωπείται κανείς από το κοινωνικό σύνολο !!!   

Οι κομματικές συντεχνίες φροντίζουν επιμελώς την διασφάλιση των προσωπικών τους συμφερόντων, στηρίζουν και ψηφίζουν επιλεκτικά ορισμένα άτομα, πάντα τα ίδια άτομα επί παντός επιστητού, και έτσι διασφαλίζεται το παντελές έλλειμμα εκπροσωπήσεως του συνόλου των δημοτών.

Όσοι μετέχετε των αστικών κομμάτων περιοριστείτε στον ρόλο σας και τον προορισμό σας ο οποίος είναι η Βουλή και η πολιτική. Δεν σας αρμόζει ο δήμος.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Τα Ζώδια και οι καιροσκόποι των αιρετών το 2017 Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">