ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Το σαθρό σύστημα δεν πατάσσεται μόνο του

Το φασισμό βαθιά καταλαβε τον. Δεν θα πεθάνει μόνος, τσάκισέ τον...


Τα συστημικά κέντρα και παράκεντρα, τα οποία εδραιώθηκαν στα 27 χρόνια πολιτικοοικονομικής διαπλοκής, δεν πατάσσονται με λόγια, χρειάζονται έργα.

Χρειάζεται να τεθούν ορισμένα ερωτήματα πριν τις ενέργειες: Εσείς πως βλέπετε τη σημερινή πραγματικότητα έχοντας ο κάθε ένας/μια ένα εγκέφαλο και δυο οφθαλμούς ;

1) Είτε είστε δεξιοί, είτε αριστεροί, είτε ανένταχτοι, κ.α., πως βλέπετε την παράκαμψη σας, μας, από συγκεκριμένα κέντρα, συμφέροντα, άτομα, κ.α.;;;

2) Ποιοι ανακάλυψαν πρώτοι την Αμερική, οι Έλληνες η ο Κολόμβος; 

3) Ποιοι λειτούργησαν πρώτοι στα ερτζιανά των FM ως ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ Ραδιοτηλεοράσεις ΕΜΕΙΣ η τα ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ;

4) Ποιοι άσκησαν πρώτοι δημοσιογραφία, ΕΜΕΙΣ, η τα φυντάνια των σχολών όσων ακολούθησαν στο χώρο, δημιουργώντας ''σχολές'', τους οποίους/ες φρόντισαν πέραν του δέοντος κομματικά και πολιτικά κέντρα - παράκεντρα, Δήμαρχοι - αιρετοί ;    

Πρέπει να προσπαθήσουμε να περιορίσουμε την τάση που υπάρχει για υπερβολική εξειδίκευση, γιατί τα πιο ενδιαφέροντα πράγματα μπορούν να γίνουν κατανοητά μόνο από αυτούς που εστιάζουν σε περισσότερες από μια πτυχές της ανθρώπινης γνώσης, και όσων υφίστανται γύρω μας.

Είναι σαφές ότι η επιστημονική και πολιτισμική παρακμή στο τόπο μας, και ειδικότερα στα νότια και τη Γλυφάδα είναι κάτι ανάλογο με την καταστροφή του πολιτισμού των Καρχηδονίων και των Ελλήνων, από τους οποίους οι Ρωμαίοι κληρονόμησαν μόνο ένα μικρό μέρος των επιστημονικών τους γνώσεων. Το σύνολο της γνώσης αυτών δεν σώθηκε - καταστράφηκε από τους Βάρβαρους, όπως το σύνολο των Φιλοσόφων οδηγήθηκε στην εξορία και τον θάνατο, και κάθε ένας χρησιμοποιεί όσα τον βολεύουν και τον εξυπηρετούν, και τα ελάχιστα τα οποία διασώθηκαν. 

Το ανάλογο έχει ισχύσει για τα οφέλη επιτήδειων, όμως τα ''θαύματα'' δεν διαρκούν εσαεί.

Όταν και όπου χρησιμοποιείται όσα ακολούθησαν, αντί όσων ήταν τα πρότυπα, είναι σαν να επαναχρησιμοποιείτε υλικά και προϊόντα μιας χρήσεως, όμως, σε μια κοινωνία - χωρίο της Ν.Α.Αττικής όλα μπορούν να ισχύουν...

Συγκεκριμένα εμείς έχουμε ακολουθήσει σαφείς ενέργειες ώστε να κρίνουμε ποιοι υφίστανται στα ''Νότια'', τι εξυπηρετούν, τι επιδιώκουν, και τι τους επιφυλάσσει το αύριο.

HAPPY NEW YEAR

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ
glyfadaweb@gmail.com

Σημείωση: Κάποια στιγμή χρειάζεται να σταματήσει άμεσα ο εμπαιγμός της πλειονότητας, διότι όπως γνωρίζετε το ήμισυ του πληθυσμού στα νότια προάστια δεν έχει σύνδεση wifi, και δεν χρησιμοποιεί διαδίκτυο.

Επίσης, η μαζικότητα ποτέ δεν θα υπάρξει από ιστοσελίδες. Η μαζικότητα προϋποθέτει κοινωνική συνοχή και ορθά άτομα στους θεσμούς ώστε να ισχύσουν όσα απαιτούνται για ένα κοινωνικό σύνολο.

Εμείς δεν είμαστε ''πρακτορεία ειδήσεων'', ούτε η ΕΡΤ, ούτε το ΑΠΕ - ΜΠΕ, ούτε τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ, ούτε οι ωφελημένοι των δημάρχων, είμαστε το χτύπημα της πολιτικοοικονομικής και κοινωνικής σήψης, και επιδιώκουμε τον πραγματικό έλεγχο όσων ασκούν εξουσία, μέχρι να τους διώξουμε, και να πετύχουμε την οριστική ανατροπή τους για την ανεξαρτησία του τόπου μας.


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Το σαθρό σύστημα δεν πατάσσεται μόνο του Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">