ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Καταδικάζουμε απερίφραστα τη δημοτική αρχή

Όπως ανέφερε ο απαράδεκτος στην διοίκηση του δήμου ''Στεκόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις δίπλα σε κάθε συνάνθρωπό μας'', και προφανώς εμείς, οι οποίοι είμαστε ΔΗΜΟΣΙΑ εκτεθειμένοι επί χρόνια, με σαφείς αιτήσεις, και ενέργειες, καταδικάζοντας τις απαράδεκτες κομματικές δημοτικές αρχές της Γλυφάδας, είτε είμαστε τρελοί, είτε εξωγήινοι, είτε ζούμε στο Μαϊάμι και έχουμε την ψευδαίσθηση ότι είμαστε κάτοικοι Γλυφάδας.

Οι διανομές αγαθών στις 2.000 περίπου οικογένειες Γλυφαδιωτών, δηλώνει αυταπόδεικτα με σαφή και κατηγορηματικό τρόπο ότι στο δήμο Γλυφάδας υφίσταται μια σαφής παθογένεια.

Αντί λοιπόν να εξεταστεί ενδελεχώς, ποιοι και πως διαμόρφωσαν αυτή τη παθογένεια, για τα οφέλη τους, προσκολλώνται στην υποτιθέμενη προσφορά του δήμου, η οποία σαφέστατα υποκρύπτει κομματικά και προσωπικά συμφέροντα.

Ενώ έχουμε εκατοντάδες οικογένειες συμπολιτών μας στην ανέχεια, όπως και πολλές χιλιάδες ανέργων, οι κομματικές διοικήσεις πολλών ετών, αντί να παρέχουν ουσιαστικές λύσεις, καθώς και διέξοδο στο κοινωνικό σύνολο, καταλαμβάνουν τα δημοτικά έδρανα κακοδιαχειριζόμενες τα χρήματα των δημοτών.

Τα οφέλη των κομμάτων, και των στελεχών των κομμάτων, (τοπικές Ο.Μ), είναι εξασφαλισμένα από 300 μεριές, και μεθοδικά αδρανούν με δόλο στην παροχή λύσεων, παρέχοντας για τα δεδομένα τους συμφέροντα μια ελεημοσύνη σε χιλιάδες συνανθρώπους μας.

Κατά την προσφιλή τους τακτική βαφτίζουν ''προσφορά'' τα ψίχουλα τα οποία παρέχουν σε εκατοντάδες δημοτών, ώστε εν λευκώ να έχουν την τοπική αυτοδιοίκηση έρμαιο των προσωπικών και κομματικών τους συμφερόντων.

Με όσα στοιχεία διαθέτουμε, πιστοποιείται ότι οι εν λόγω δεν θα παρέχουν ουσιαστικό διέξοδο στο κοινωνικό σύνολο ούτε στον αιώνα τον άπαντα, άρα η ριζική τους ανατροπή από το δήμο αποτελεί ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ.

Ο Ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται Κόκκορη και Παπανικολάου, όπως και λοιποί υποστηριχτές

Οι ψεύτες και οι κλέφτες έχουν βαλθεί να εμπαίζουν και να εξαπατούν κατά βούληση το κοινωνικό σύνολο δια μέσω ΠΑΡΑΝΟΜΑ έμμισθων, όπως και σειράς συνεργαζόμενων τους οποίους έχουν σε διαφορετικό συντελεστή, όμως, η πραγματικότητα είναι σαφής.

Δεν παρέχουν καμία προοπτική και διέξοδο στο κοινωνικό σύνολο, παρά μόνο ελεημοσύνες κάκιστου είδους, και είναι σαφές ότι όσοι και όσες δέχονται αυτές τις ελεημοσύνες, αντί ουσιαστικών και άμεσων λύσεων - προοπτικής, για το σύνολο, είναι οι συν υπαίτιοι και συν διαμορφωτές της θέσεως στην οποία έχουν περιέλθει. 

Οι ''κύριοι'' και ''κυρίες'' οι οποίοι/ες υποτίθεται οτι παρέχουν συμπαράσταση, γεμίζουν τους κωδικούς των τραπεζών με τις καταθέσεις των πολλών χιλιάδων αποδοχών τους, καθώς επίσης, έχουν φροντίσει παράνομα οι αυλοκόλακες και παρατρεχάμενοι κομματικοί, και παραταξιακοί τους, να απολαμβάνουν τα χρήματα των δημοτών στους οποίους παρέχουν ελεημοσύνες.


Η σάρα και η μάρα κάνει παροχή σε γαλάζιες σακούλες την ελεημοσύνη αντί για παροχή πολιτικών και άμεσων λύσεων.

Καταδικάζουμε απερίφραστα τους απαράδεκτους διοικούντες και αντιπολιτευομενους του δήμου Γλυφάδας, όπως και τους ημετέρους τους, οι οποίοι/ες δια μέσω ΚΟΙΝΣΕΠ και ΜΚΟ αποκομίζουν τεράστια ποσά για ελεημοσύνες αντί για παροχή των πολιτικών λύσεων.

Αποταμιεύστε τα εκατομμύρια που τοποθετήσατε στους κωδικούς της EUROBANG και δημιουργήστε άμεσα τις πολιτικές παροχής εργασίας στο κοινωνικό σύνολο.


ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2005 Διώξεις και Κατασχέσεις

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ

Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

Υ.Γ: Τις πρώτες ημέρες του 2017, έτος στο οποίο συμπληρώνονται 40 χρόνια από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του επανειλημμένα διωκόμενου και κατασχεμένου ''ΓΛΥΦΑΔΑ FM'', ο οποίος έπειτα από σειρά ΑΙΤΗΣΕΩΝ δεν λειτουργεί επί 13 χρόνια, θα οδηγηθείτε στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, και αμέσως μετά στη Χάγη με στοιχειοθετημένες καταγγελίες για γενοκτονία.

Σε ποια χώρα κόμματα και εκλεγμένοι ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ επί τέσσερις δεκαετίες στα αιτήματα των πολιτών, φροντίζοντας να υφίστανται διώξεις και κατασχέσεις κατά της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ;

Σε ποια χώρα έπειτα από αιτήσεις και παράβολα δεν παρέχουν ΑΔΕΙΕΣ στους πρωτεργάτες του χώρου, και μεθοδεύουν το σύνολο από Ραδιοτηλοράσεις να βρεθούν στο ιδιοκτησιακό καθεστώς πέντε οικογενειών, των έμμισθων του συστήματος, ΕΡΤ, ΑΠΕ, και μερικών πολιτικών - κομμάτων; 

Επισημαίνεται ότι έπειτα από σειρά αιτήσεων μας οι κύριοι των κομμάτων οι οποίοι απολάμβαναν πολλές χιλιάδες, παρανόμησαν, και στη συνέχεια ορισμένοι εξ αυτών προσπάθησαν να μας παραπέμψουν στις δομές ελεημοσύνης, ενώ παράνομα είχαν μεριμνήσει οι δικοί τους ημέτεροι να απολαμβάνουν τα χρήματα όλων των δημοτών. 

Εμείς αρνηθήκαμε το σύνολο από αυτές τις δομές εξαπάτησης και κοροϊδίας, και ήδη έχουμε στοιχειοθετήσει το σύνολο από κατηγορίες, και καταγγελίες, για το Ε.Δ, και την Χάγη.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Καταδικάζουμε απερίφραστα τη δημοτική αρχή Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">