ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Πρώτη δύναμη στα νότια προάστια η «Συνδικαλιστική Ανατροπή στους Ο.Τ.Α.»

Με 657 ψήφους και ποσοστό 65,11% στο σύνολο των 1009 έγκυρων ψήφων, οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση με την συμμετοχή τους και την ψήφο τους ανέδειξαν πρώτη δύναμη και με μεγάλη διαφορά την «Συνδικαλιστική Ανατροπή στους Ο.Τ.Α.» στο Α΄ Υπηρεσιακό Συμβούλιο της Νομαρχίας Αθηνών. 

Την ΤΡΙΤΗ 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ημέρα πραγματοποίησης Πανελλαδικά των Αρχαιρεσιών για την εκλογή των δυο (2) αιρετών εκπροσώπων των εργαζομένων στα Υπηρεσιακά Συμβούλια των Υπαλλήλων των Ο.Τ.Α. Α΄ Βαθμού οι «προληπτικοί» δεν επιβεβαιώθηκαν!!!

Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση με την συμμετοχή τους και την ψήφο τους ανέδειξαν πρώτη δύναμη και με μεγάλη διαφορά την «Συνδικαλιστική Ανατροπή στους Ο.Τ.Α.» στο Α΄ Υπηρεσιακό Συμβούλιο της Νομαρχίας Αθηνών (Δήμοι Αλίμου, Γλυφάδας, Ελληνικού-Αργυρούπολης, Καλλιθέας, Μοσχάτου-Ταύρου, Νέας Σμύρνης και Παλαιού Φαλήρου).

Συγκεκριμένα για το Υπηρεσιακό Συμβούλιο των Υπαλλήλων Δημοσίου Δικαίου (Μονίμων Υπαλλήλων) αναλυτικά τα αποτελέσματα είναι:
                                          
Εγγεγραμμένοι:    1994
Ψήφισαν:              1033
Έγκυρα:                1009
Άκυρα-Λευκά:       0024

Έλαβαν:
1.       ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ στους Ο.Τ.Α.: 657 ψήφοι (65,11%)
2.       Δ.Α.Σ.-Ο.Τ.Α.: 167 ψήφοι (16,55%)
3.       Α.Σ.Κ.-Ο.Τ.Α.: 29 ψήφοι (2,87%)
4.       ME.T.A.-O.T.A.: 72 ψήφοι (7,13%)
5.       ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ: 56 ψήφοι (5,55%)
6.       ΚΑΝΕΛΛΙΑ ΜΑΡΙΑ: 28 ψήφοι (2,77%)

Από την παράταξη της «ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ στους Ο.Τ.Α.» εκλέγεται η ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΥ ΕΡΑΣΜΙΑ (Τακτικός) και ο ΖΗΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (Αναπληρωματικός).

Για το Υπηρεσιακό Συμβούλιο των Υπαλλήλων Ιδιωτικού Δικαίου
Αορίστου Χρόνου (Ι.Δ.Α.Χ.) αναλυτικά τα αποτελέσματα είναι:
                                          
Εγγεγραμμένοι:    801
                                                    
Ψήφισαν:    320
                                                      
Έγκυρα:    313
                                            
Άκυρα-Λευκά:    007

Έλαβαν:
1.       ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ στους Ο.Τ.Α.: 185 ψήφοι (59,10%)
2.       Δ.Α.Σ.-Ο.Τ.Α.: 90 ψήφοι (28,75%)
3.       ME.T.A.-O.T.A.: 38 ψήφοι (12,14%
Από την παράταξη της «ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ στους Ο.Τ.Α.» εκλέγεται η ΜΕΓΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ (Τακτικός) και η ΑΥΛΩΝΙΤΗ ΧΡΥΣΑΝΘΗ (Αναπληρωματικός).

Ευχαριστούμε τους εργαζόμενους για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στους υποψήφιους της «Συνδικαλιστικής Ανατροπής στους Ο.Τ.Α.». Επέλεξαν και στήριξαν την μόνη ακομμάτιστη, πολιτικοποιημένη, αγωνιστική, ανεξάρτητη, ενωτική και κινηματική συνδικαλιστική έκφραση στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που έχει θέσει ως προτεραιότητά της τους εργαζόμενους και την προάσπιση των συμφερόντων τους, μακριά από εξαρτήσεις και συμφέροντα.

Αθήνα, Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016
Πλαίσιο κειμένου: ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ στους Ο.Τ.Α.: http://www.poeota.gr/sindanatropi • e-mail: sindanatropi@poeota.gr

Η Γραμματεία της Συντονιστικής Επιτροπής
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Πρώτη δύναμη στα νότια προάστια η «Συνδικαλιστική Ανατροπή στους Ο.Τ.Α.» Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb