ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Τι επιφυλλάσει το διαδίκτυο

Πριν από αρκετά χρόνια υπήρξα αρκετά αθυρόστομος θεωρώντας ότι η μεταξύ μας καθομιλουμένη μπορεί να μεταδίδεται και ραδιοφωνικά, και δεν ήταν λίγες οι φορές που το επικαλέστηκαν ορισμένοι ως πρόσχημα.

Ζώντας στη πόλη της Γλυφάδας, είχαμε ένα βασικό επιχείρημα, και αυτό ήταν οι αρχαίοι κάτοικοι της περιοχής οι οποίοι κατά τον συνήθη τους τρόπο βωμολοχούσαν. 

Με το πέρασμα του χρόνου μηδενίστηκε η συγκεκριμένη τακτική, τουλάχιστον από τη δική μας πλευρά, ενώ συνεχίζεται απ' όσους μας διοικούν δια μέσω των εξαγορασμένων τους.

''Ο τρόπος άσκησης της όποιας εξουσίας φανερώνει το χαρακτήρα του ανθρώπου'', είχε αναφέρει ένας από τους επτά σοφούς, και έτσι σύμφωνα με όσα είδαμε το τελευταίο χρονικό διάστημα από υποστηριχτές της διοικήσεως του δήμου, γνωρίζουμε ποιοι μας διοικούν, και ποιοι επιθυμούν την επιστροφή του χθες στην πολιτική μας πραγματικότητα.

Δεν θα σταθούμε αποκλειστικά στο συγκεκριμένο γεγονός, διότι έχουμε αναρίθμητα άλλα, τα οποία υπερβαίνουν όσα διαπράττονται από τη πλευρά της γαλάζιας διοικήσεως του δήμου, και των έμμισθων της.

Ενώ λοιπόν ορισμένοι/ες πουριτανοί και συντηρητικοί στη πόλη μας, είχαν ''κολλήσει'' με τις δικές μου βωμολοχίες του παρελθόντος, κανείς από αυτούς/ες δεν ανέμενε διαμορφώνοντας μια πόλη σε χωριό, όπως ήταν το σκεπτικό τους, ότι η τεχνολογία θα τα ξεπερνούσε όλα.

Με την έλευση του διαδικτύου, τόσο οι ύβρεις, όσο και οι σατανιστές, όπως και οι σελίδες σκληρού πορνό, όπως και τα τραγούδια με ''ανάρμοστες'' εκφράσεις - λέξεις, αποτελούν την πάγια - δεδομένη καθημερινότητα, στην οποία ακόμα και να μην το επιθυμείς κάποια στιγμή θα βρεθούν μπροστά σου. 

Σήμερα, ακόμα και τα δεκάχρονα με τα κινητά τηλέφωνα τα οποία διαθέτουν ίντερνετ, πέφτουν σε πολλά και διάφορα, τα οποία σε σχέση με όσα είχαν ακουστεί από εμάς στον ''ΓΛΥΦΑΔΑ FM'',  είναι η μέρα με την νύχτα.

Συγκεκριμένα εχθές ημέρα των Χριστουγέννων αναζητώντας μια συγκεκριμένη πληροφορία βρέθηκα σε μια ιστοσελίδα η οποία στη δεξιά μπάρα διέθετε και ένα διαδικτυακό ραδιόφωνο, και ενώ έπαιζε ένα ευχάριστο ''μπιτάκι'', η διαδοχή του ήταν ένα παράξενο κομμάτι το οποίο ανέφερε ''είμαι ο σατανάς, είμαι ο διάολος'', και μου προξένησε τεράστια εντύπωση πως μια φαινομενικά σοβαρή ιστοσελίδα θα μετέδιδε ένα τέτοιο τραγούδι, όμως κατάλαβα ότι γινόταν συστηματικά promosion του σατανισμού... 

Φεύγοντας από αυτή τη σελίδα μπήκα σε μια άλλη και ενώ αναζητούσα μια συγκεκριμένη πληροφορία, βλέπω δεξιά σε αναρτημένο βίντεο Αγάθων ''του μ@υνι@ύ σου το γλωσσίδι''...

Συνεχίζοντας σε άλλη σελίδα, μετά από λίγο, εμφανίζεται ένα μήνυμα το οποίο με παραπέμπει σε άλλη σελίδα, και μπαίνοντας στην άλλη σελίδα, αντικρίζω ένα τεράστιο αντρικό κ@λο, λέγοντας ''δεν πάτε στον διάολο όλοι οι διάολοι'' και έκλεισα την σύνδεση.

Επισημαίνεται ότι η νοοτροπία που είχαν σε τοπικό επίπεδο, με τα δεδομένα του παρόντος, θεωρείται κορυφαία ηλιθιότητα.  

Καλή Χρονιά, και το 2017 διαφαίνεται καλύτερο από το 2016

Γ.Κ

Υ.Γ.: Ξέχασα να αναφέρω ότι στο ενδιάμεσο ακούστηκε για λίγο και ένα άλλο ''τραγούδι'' το όποιο ανέφερε ''Άιντε να κάψω απόψε θέλω ετούτο το μπ@υρδέλ@'' , το οποίο το άκουσα για πρώτη φορά, διότι δεν ασχολούμαι με τόσο ανεπτυγμένη ποίηση...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Τι επιφυλλάσει το διαδίκτυο Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">