ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Τροπολογία για τη μονιμοποίηση συμβασιούχων

Πραγματικά η λειτουργία της πολιτείας και των κομμάτων δεν συνάδει με ορθό τρόπο, και αποδεικνύεται γι' άλλη μια φορά σύμφωνα όσων παρουσιάζονται από εκδότες - τύπο, αντί να υπάρχουν δημόσια και καταχωρημένα στην ιστοσελίδα της Βουλής.

Συγκεκριμένα στο νομοσχέδιο για τον Χωρικό σχεδιασμό - βιώσιμη ανάπτυξη, στην ιστοσελίδα της Βουλής (δείτε εδώ) δεν βρίσκεται πουθενά καταχωρημένη η τροπολογία  886/14 άρθρο 54, η οποία αφορά τη μονιμοποίηση συμβασιούχων, άρα οι αρμόδιοι βουλευτές - υπουργοί ''παίζουν μπάλα'' με οικονομικά συμφέροντα.

Βλέπουμε εντελώς διαφορετικά σχέδια νόμου στην ιστοσελίδα της Βουλής με όσα αναρτούνται στο διαδίκτυο, και προκαλεί εντύπωση αν όσα ισχύουν, όπως ισχύουν, λογίζονται ορθή λειτουργία του κοινοβουλευτισμού και της ενημέρωσης των πολιτών.

Σήμερα στη χώρα μας προηγείται η πολιτεία η ο ιδιωτικός παράγοντας; 
Η πληροφορία για όσα ψηφίζονται στη βουλή θα φτάνει στους πολίτες από το κράτος, η από τους ιδιώτες; Η υποχρέωση είναι της πολιτείας η των ιδιωτών; 

Σας θυμίζουμε ότι η  ΠΟΕ-ΟΤΑ είχε ζητήσει την μονιμοποίηση των συμβασιούχων με αποφάσεις από τη πλευρά της πολιτείας προς όφελος των εργαζομένων και της διασφάλισης μόνιμης και σταθερής δουλειάς για όλους, όμως, αν δεν το δούμε καταχωρημένο στην ιστοσελίδα της Βουλής, καθώς και με επίσημη ανακοίνωση των υπουργών από τη δημόσια ραδιοτηλεόραση, εμείς δεν αναγνωρίζουμε όσα γράφονται από ιδιώτες, η ακόμα από όσους πληροφορούν επιλεκτικά στελέχη της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης.

Επίσης, να αποσαφηνιστεί ποιους αφορά η τροπολογία, και αν πρόκειται για το σύνολο όσων δικαιώθηκαν από την δικαιοσύνη, καθώς επίσης, τι θα ισχύσει με το σύνολο των υπολοίπων συμβασιούχων.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Τροπολογία για τη μονιμοποίηση συμβασιούχων Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">