ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Τα drone της κοινωνικής δικαιοσύνης


Όπως σας έλεγα ραδιοφωνικά πριν από δεκαετίες, πριν υπάρξουν μαζικά drone, το μέλλον επιφυλάσσει άγνωστες συνέπειες σε όσους δεν εξετάζουν ορθά τα πεπραγμένα τους, και ίσως ζήσουν την κόλαση.

Μέχρι σήμερα ορισμένοι γνωρίζουν τα drone παιχνίδια τα οποία διαθέτουν μια κάμερα για καταγραφή εικόνας, είτε για κατασκοπευτικούς σκοπούς, όμως, εμείς πριν από δεκαετίες, πριν υπάρξουν στο εμπόριο, είχαμε αναφέρει ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν με πολλούς τρόπους.

Με την εξέλιξη των drone, κάθε ένας μπορεί να κατασκευάσει από ένα μέχρι χιλιάδες για ειδικούς σκοπούς.

Ενδεικτικά:

1) Drone εξοπλισμένα με σύγχρονα πυραυλικά συστήματα τα οποία έχουν ακτίνα δράσης 30 χιλιόμετρα, και οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας από το κέντρο εκπομπής μπορείς να τα κατευθύνεις οπουδήποτε ώστε να δράσουν.

2) Drone φλογοβόλα, τα οποία έχουν τη δυνατότητα να μεταφέρουν 50 κιλά καύσιμης ύλης, και σε οποιοδήποτε σημείο να πετύχουν από του αέρος βολές από τα 50 μέτρα προς το έδαφος.

Όπως αντιλαμβάνεστε, στο εγγύς μέλλον, αύριο, όσοι και όσες δεν είναι σωστοί με το κοινωνικό σύνολο, και σε σκόπιμη βάση υπονομεύουν τους υπολοίπους, δεν θα μπορούν να γνωρίζουν τι τους επιφυλάσσει η επόμενη ημέρα.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι η συγκεκριμένη τεχνολογία εξελίσσεται καθημερινά, και σε βάθος χρόνου κανένα κράτος δεν θα έχει τη δυνατότητα να προστατεύει τους κακούς επιλεγμένους, οι οποίοι αντιβαίνουν της κοινής λογικής, και όσων οφείλουν να ασκούν από τη πλευρά τους.

Τέλος, ξέρετε όσα είχε αναφέρει ο Άλμπερτ Αϊνστάιν σχετικά με τη πρόοδο και τη τεχνολογία, και πόσο εύκολα μπορεί να γίνει η μετάβαση από κάτι θετικό σε κάτι αρνητικό. Εξαρτάται πάντα από τις προθέσεις της πολιτείας και των αρμοδίων, οι οποίοι συνήθως δεν κρίνουν ορθά όσων αφορά το κοινωνικό σύνολο, και αδικούν κατάφωρα όσους δεν είναι οι ημέτεροι τους. 

Θα μου πείτε τρομοκρατία; Σαφώς σε καμία περίπτωση, κοινωνικό αντιστάθμισμα στην ασκούμενη καθημερινή τρομοκρατία εις βάρος των πολιτών.



Όπως γνωρίζετε όλες οι χώρες, όπως και πολλοί πολίτες, προμηθεύονται, η κατασκευάζουν οπλικά συστήματα για την άμυνά τους, και δεν έχουν πρόθεση να τα χρησιμοποιήσουν κατά της ακεραιότητας των άλλων.

Τα drone έχουν μια μακρά ιστορία, όμως μαζικά δεν είχαν περάσει ποτέ στο κοινωνικό σύνολο, και έφτασαν μαζικά είτε ως παιχνίδια με κάμερες, είτε για λόγους κινηματογράφησης. 

Σαφώς καθημερινά πολλοί ανεξάρτητοι επιστήμονες, ερευνητές, κ.α, εξελίσσουν τις δικές τους πατέντες, όσων αφορά τα drone, καθώς και τα UAV, τα οποία χρησιμοποιούνται είτε για στρατιωτικούς λόγους, είτε ακόμα και για πολιτικούς.

Η σημερινή τεχνολογία - τεχνογνωσία επιτρέπει την κατασκευή drone οποιουδήποτε μεγέθους, με αισθητήρες, κάμερες, οπλικά συστήματα, κ.α., για λίγα χιλιόμετρα δράσης, είτε για δεκάδες χιλιόμετρα, εξοπλισμένα με GPS και αυτόματο πιλότο, σύστημα καταγραφής, ελέγχου, η ακόμα πιο εξελιγμένα με πλήρη κατεύθυνση με χάραξη πορείας από ένα υπολογιστικό σύστημα, και ''προσγείωση'' στο σημείο επιλογής.

Προσωπικά τα αποκαλώ drone της κοινωνικής δικαιοσύνης, διότι όταν τα πράγματα ξεφεύγουν από τον έλεγχο, ίσως χρειαστεί η απόδοση δικαιοσύνης.
Δεν έχουμε καμία πρόθεση καθημερινά να δεχόμαστε πρώτον υπονομεύσεις κατά της ίδιας μας της ζωής, και δεύτερον ύβρεις, συκοφαντίες, και λάσπη από έμμισθους και εξασφαλισμένους.

Οι ισορροπίες είναι λεπτές, και όταν δεν υπάρχει κατάλληλη δικαιοσύνη να κρίνει, να παρέμβει, και να καταδικάσει όσους εγκληματούν με δόλο, ίσως χρειαστεί η κοινωνική απόδοση δικαιοσύνης, χωρίς να αποκαλείται τρομοκρατία, διότι η ασκούμενη τρομοκρατία, καθώς και το έγκλημα, είναι γνωστό από ποιους διαπράττεται.

Ίσως χρειαστεί να κάνουμε μια κινηματογράφηση, ώστε να επαναφέρουμε τα πράγματα στην αρχική τους μορφή, στην οποία εμείς δεν είχαμε βλάψει ποτέ κανένα, και με δόλο μας έβλαψαν επανειλημμένα.

Συγκεκριμένα, εμείς προσωπικά δεν χρειάζεται να κάνουμε το ελάχιστο, διότι τα drone, θα τα χειρίζονται οι φίλοι μας, από τα 30, 40, 50, η ακόμα και από περισσότερα χιλιόμετρα, και θα ολοκληρώσουν αυτοί την δουλειά. Με τη σημερινή υπάρχουσα τεχνολογία, από τη Γλυφάδα, μπορούμε να χειριζόμαστε το drone που έχει ο κάτοικος της Σκανδιναβίας, η ακόμα των Η.Π.Α, και το αντίστροφο μέσω δορυφορικού σήματος.

Αυτή είναι η επόμενη φάση, στην οποία εκτός του GPS, θα υφίστανται και οι δίαυλοι παγκόσμιας πλοήγησης, οι οποίοι θα μπορούν μέσω δορυφορικών κεραιών εκπομπής - λήψεως, να κατευθύνουν ένα drone UAV, το οποίο βρίσκεται στη βάση μιας άλλης χώρας, από εκατοντάδες χιλιόμετρα απόσταση, έχοντας τη δυνατότητα ο χειριστής να ελέγχει το UAV drone δορυφορικά, και παράλληλα να έχει και την εικόνα στον δορυφορικό του δέκτη.

Οι πομποδέκτες της φέρουσας συχνότητας τοποθετούνται σε κάθε δορυφόρο που βρίσκεται σε τροχιά, και παράλληλα του GPS λαμβάνουν και μεταδίδουν με κάποια χρονική καθυστέρηση τις πληροφορίες τηλεκατεύθυνσης καθώς και της εικόνας από το UAV drone. ( Η καθυστέρηση της εικόνας καθώς και της τηλεκατεύθυνσης δεν μας ενδιαφέρει, δεδομένου ότι η πορεία είναι προγραμματισμένη μέχρι το σημείο που επιθυμούμε.) 

Δεν γνωρίζω αν θα το εφαρμόσουν σε ευρεία πολιτική χρήση, όμως για στρατιωτικούς σκοπούς - λόγους λειτουργεί, και με τον σχεδιασμό των νέων μπαταριών το SAT UAV drone έχει την αυτοδυναμία πτήσεως 2 και περισσότερων ωρών.

Εσείς έχετε δορυφορική; Κατασκευάστε και το SAT UAV drone...

ΕΞΩ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Τα drone της κοινωνικής δικαιοσύνης Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">