ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ευχές από το “HIKARIKWAI – Ε.Π.Κ.Α” της Αργυρούπολης

Στις εφετινές Εορτές, από το Σχήμα μας, εορτάζει μόνο ο “Μπέμπης” (στο κέντρο της φωτογραφίας.)!...όπως μας αναφέρουν από το “HIKARIKWAI – Ε.Π.Κ.Α” της Αργυρούπολης. Όλοι εμείς οι υπόλοιποι, μαζί με τα συνεργεία, συνεχίζουμε τις εργασίες αποπεράτωσης των νέων εγκαταστάσεών μας. 

Μετά το Νέο Έτος, όλα δείχνουν, πως θα μπορείτε να ταξιδέψετε μαζί μας στον άγνωστο και θαυμαστό κόσμο κάθε Ιαπωνικού Πολιτισμικού Προϊόντος.

Ήδη αποπερατώνουμε δύο ειδικά βάθρα για tatami, το Φινλανδικό sauna, τα Εργαστήρια και τους λοιπούς βοηθητικούς χώρους. Εργασίες γίνονται και στον εξωτερικό χώρο για την διαμόρφωση ενός βραχόκηπου και ενός κήπου.

Εμείς, βέβαια, Σας ευχόμαστε…..

Καλά Χριστούγεννα
&
Ευτυχισμένο το 2017

Ο “Μπέμπης” Σας εύχεται:
“ – Γουβ – Γουφ – Γαβα – Γαβα”

Μτφ: “- Να μας αγαπάτε περισσότερο, εφόσον όλοι και όλες Σας,
ομολογείτε τα Αισθήματά Σας από την… γνωριμία Σας με τους ανθρώπους…”.

Δ.Σ

“HIKARIKWAI – Ε.Π.Κ.Α”

Η Τύχη Σας, ως βασικός συνθετικός παράγων της Ευτυχίας Σας, φτιάχνεται από Εσάς και τις Οικογένειές Σας. Τα Αίσια, επίσης… Η Υγεία Σας όμως, και ειδικά η Συντήρηση και Διατήρησή της, είναι, αποκλειστικά, δική Μας Υπόθεση. Γι’ Αυτό εργαζόμαστε τώρα…

Σημείωση του ''Γ'': Σας ευχόμαστε καλή αποπεράτωση των εργασιών σας, και όσα επιθυμείτε να εκπληρωθούν. Αναφορικά με τη δική μας προσωπική υγεία ''φρόντισε'' ο κομματάρχης των 20 ψήφων, όπως και ο έτερος των 40 ψήφων, και δεν έχουμε λόγια να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας. 

Σας ευχόμαστε Δημιουργικό το 2017, και εμείς από τη δική μας πλευρά θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε δημιουργικότερο...χωρίς κόμματα, κομματάρχες, και τα συμφέροντά τους, απλά με τις δικές μας προσωπικές δυνάμεις.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ευχές από το “HIKARIKWAI – Ε.Π.Κ.Α” της Αργυρούπολης Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">