ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Η φιέστα των όρθιων δημιούργησε κυκλοφοριακό κομφούζιο

Η φιέστα των όρθιων δημιούργησε κυκλοφοριακό κομφούζιο στη Γλυφάδα

Όσοι ήρθαν στη Γλυφάδα, ακόμα και οι κάτοικοι της περιοχής, σαν τους ''ξεκατουριμένους''  την έβγαλαν στο όρθιο, και ενώ είχε δημιουργηθεί τεράστιο κυκλοφοριακό κομφούζιο στη πόλη.

Οι φαεινές ιδέες του εμπορικού συλλόγου Γλυφάδας, ο οποίος σαφώς εκπροσωπείται, και εκλέγει δικούς ανθρώπους, ενώ στον αντίποδα η πλειονότητα των συνοικιών των κατοίκων και επιχειρηματιών δεν εκπροσωπείται.
Ήρθαν και οι ρομά με τα μπαλόνια, και το κέντρο της Γλυφάδας έγινε για μια ημέρα Μοναστηράκι. Κάτι τρέχει στα γύφτικα !!! Το ορθό είναι να υπάρχει κάθε μέρα σταθερή ροή κόσμου, και γι' αυτό δεν κάνατε ΤΙΠΟΤΑ.

Άντε και εις ανώτερα στον εμπορικό σύλλογο του κέντρου, και την επόμενη φορά να φέρετε και τις αρκούδες να χορέψουν μαζί με τη δημοτική αρχή στα τοπικά σας πανηγύρια.!!!

Παν μέτρον άριστον

Σημείωση: Οι κυρίες και κύριοι οι οποίοι επί χρόνια απασχολούσαν την δημοτική αστυνομία για τη πάταξη του παραεμπορίου τη συγκεκριμένη Κυριακή μάλλον θα ήταν διαφορετικής φιλοσοφίας. 

Για σταθερή ροή κόσμου, κάθε μέρα σ' ολόκληρη τη Γλυφάδα, θα κάνετε κάτι, η θα περιμένετε το επόμενο πανηγύρι του χρόνου ; 

Οι αναγνώστες και αναγνώστριες μας αντιλαμβάνεστε τι ακριβός εννοούμε όταν αναφερόμαστε στον Φασισμό ολιγαρχών, κομμάτων, ΜΜΕ, και κεφαλαίου; Η μήπως δεν αντιλαμβάνεστε;

Το ΜΕΤΡΟ θα έρθει στην Τερψιθέα, η ο Λάτσης και ορισμένοι κύκλοι επέβαλαν για τα δικά τους συμφέροντα δυο σταθμούς, ο ένας στη Βουλιαγμένης, και ο δεύτερος στο κέντρο της Γλυφάδας

GLYFADA FM 1977 - 2005 ΔΙΩΞΕΙΣ & ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ

Ενδεικτικά παραθέτουμε λίγες φωτογραφίες από την Τερψιθέα, αποκλειστικά από μια οδό, σε απόσταση λίγων μέτρων, με τα ενοικιαζόμενα. ( Φέρατε μεγάλες αλλαγές στο τόπο μας !!!) Λίγο πιο πάνω, λίγα μέτρα, βρίσκεται το γραφείο του δημάρχου Παπανικολάου.

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ 

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ


ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ


ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ


ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Η φιέστα των όρθιων δημιούργησε κυκλοφοριακό κομφούζιο Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb