ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Με 0-4 έχασε η γυναικεία ομάδα του Οδυσσέα Γλυφάδας από τον Άρη (VIDEO)

Όπως γράφει το pressaris, (εμείς δεν έχουμε ανάλογο, διότι έχουμε γαλάζια διοίκηση στο Δήμο Γλυφάδας, αποκλειστικά των ημέτερων), οι κίτρινες νίκησαν την Α.Ε Γλυφάδας εκτός έδρας με 0-4 στο πλαίσιο της 9ης εξ αναβολής αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Εθνικής 2016-2017.

Αυτός ο αγώνας ήταν ο πρώτος εκτός έδρας για το 2017 για τις κίτρινες και συνδυάστηκε με πολύ καλή εμφάνιση και εύκολη νίκη!




Επίσης,αυτή ήταν και η τέταρτη νίκη του Άρη σε 7 αγώνες που έχει δώσει μέχρι στιγμής ενώ ήταν η τρίτη εκτός έδρας νίκη.

Οι κίτρινες μπήκαν πολύ δυναμικά στον αγώνα,έλεγξαν τον ρυθμό του παιχνιδιού έχοντας περισσότερο της κατοχή της μπάλας. Έτσι, με το καλημέρα οι κίτρινες πέτυχαν γκολ στο 5′ της αναμέτρησης με την Σέρβα Anica Plecic!

Τα κορίτσια του ΑΡΗ δεν άφησαν κανένα περιθώριο στην τοπική ομάδα της Γλυφάδας και στο 12′ της αναμέτρησης έκαναν το 0-2 με την Κύπρια Χαρά Νεοφύτου!

Στο 32′ της αναμέτρησης έγινε το 0-3 με την Σέρβα Jasna Djordjevic,όπου με αυτό το γκολ καθάρισε η υπόθεση νίκης, και το ημίχρονο έληξε με σκορ 0-3 υπέρ του ΑΡΗ!

Στο δεύτερο ημίχρονο,το μοτίβο του παιχνιδιού ήταν το ίδιο με τις κίτρινες να ελέγχουν τον αγώνα και να πετυχαίνουν και τέταρτο γκολ.

Το 0-4 έκανε η Αναστασία Σπυριδωνίδου στο 60′ της αναμέτρησης!

Έτσι, οι κίτρινες νίκησαν με 0-4 την Α.Ε Γλυφάδας!


Σημείωση του ''Γ'': Ως τοπικός πολιτισμός πάμε περίφημα, πότε πράσινοι, και πότε γαλάζιοι, και από ενδογενή τοπικό πολιτισμό και κοινωνική συνοχή άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Δεν μπορεί να έχουμε μια γαλάζια διοίκηση, και ένα δήμαρχο, η οποία να μας ''παίζει'' με αυτόν το τρόπο, μέχρι τέλους, ενώ έχει φροντίσει τους ημέτερους...

Αναφορικά με την κυρία Μπάρμπα, η οποία είναι και άνθρωπος των media, τα λόγια περισσεύουν. Προφανώς η κ. Μπάρμπα είναι τόσο απασχολημένη, και μάλλον δεν είχε διαβάσει ούτε τα προγράμματα των τοπικών παρατάξεων, ώστε να έχει εικόνα ότι σε υποψήφια παράταξη της αντιπολίτευσης υπήρχε το κεφάλαιο τοπική δημοτική τηλεόραση όλων των δημοτών.

Είναι σαφές ότι οι συμπολίτες μας αντιλαμβάνονται πλήρως ποια είναι η εκπροσώπηση από τη πλευρά του Παπανικολάου και των υπολοίπων της σημερινής διοικήσεως, όταν δεν μπορούν να καλύψουν στον ελάχιστο βαθμό τα προγράμματα των υποψηφίων παρατάξεων της αντιπολιτεύσεως, το οποίο δηλώνει μια ακατάλληλη διοίκηση, η οποία καταστρατηγεί όσα υποσχόταν ώστε να βρεθεί στην διαχείριση.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Με 0-4 έχασε η γυναικεία ομάδα του Οδυσσέα Γλυφάδας από τον Άρη (VIDEO) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">