ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Ένα όπλο, 6.000 χιλ. ευρώ, και το αυτοκίνητο του Βέρτη έκαναν φτερά !!!

Θύμα κλοπής για δεύτερη φορά σε μικρό χρονικό διάστημα έπεσε ο Νίκος Βέρτης, μετά την διάρρηξη που είχε γίνει τον περασμένο Νοέμβριο στο σπίτι του, ο Νίκος Βέρτης πέφτει θύμα κλοπής ξανά, αυτή τη φορά του έκλεψαν ένα από τα πολλά αυτοκίνητα που διαθέτει σε πάρκινγκ της Γλυφάδας.

Tο απόγευμα της Τετάρτης άγνωστος έκλεψε ένα από τα πολυτελή αυτοκίνητα του τραγουδιστή, καθώς και 6.000 χιλ. ευρώ που είχε μέσα στο αυτοκίνητο, καθώς και ένα πιστόλι.

Είναι η δεύτερη ληστεία, μέσα σε δύο μήνες, για τον Νίκο Βέρτη. Τον Νοέμβριο διαρρήκτες είχαν εισβάλλει στο σπίτι του στη Βούλα και είχαν αποσπάσει το χρηματοκιβώτιο του τραγουδιστή, το οποίο περιείχε μετρητά περίπου 3.000 ευρώ, κοσμήματα και ρολόγια μεγάλης αξίας.

Το αυτοκίνητο το έδωσε κατά λάθος ο παρκαδόρος στον κλέφτη, διότι είχε ξεχάσει ποιος το παρέδωσε.

Ο τραγουδιστής πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα της Γλυφάδας, όπου δήλωσε την κλοπή. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι ο άγνωστος άνδρας παρουσιάστηκε στο ιδιωτικό πάρκινγκ, ζήτησε το τζιπ, αφήνοντας να εννοηθεί ότι είναι δικό του, το έβαλε μπροστά και έφυγε ανενόχλητος! 

Οπως προκύπτει από τα μέχρι στιγμής στοιχεία, ο δράστης εκμεταλλεύτηκε λάθος στη συνεννόηση των εργαζομένων στο πάρκινγκ. Δεν αντιλήφθηκαν ότι έδιναν το αυτοκίνητο του Νίκου Βέρτη. Μάλιστα, είχαν αφήσει τα κλειδιά στο παρμπρίζ, τα οποία ο άνδρας πήρε, έβαλε μπροστά και διέφυγε» ανέφεραν οι ίδιες πηγές. 

Όταν οι παρκαδόροι κατάλαβαν το λάθος τους, ήταν πλέον αργά. Οι αστυνομικοί πήραν καταθέσεις από το προσωπικό, ενώ εξέτασαν καρέ καρέ το υλικό που κατέγραψε το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, στο οποίο, σύμφωνα με τις πληροφορίες, φαίνονται πεντακάθαρα οι κινήσεις και τα χαρακτηριστικά του κλέφτη, που αναζητείται παντού.

Μαζί με το τζιπ του τραγουδιστή έκαναν φτερά ένα πιστόλι που είχε στο εσωτερικό του, και το χρηματικό ποσό των 6.000 ευρώ.

Στον αντίποδα παιχνίδια του εξάχρονου αντί για όπλα βρήκε η αστυνομία στο εξοχικό της Πόλα Ρούπα η οποία επειδή έπαιζε με παιχνίδια, ενίοτε και με όπλα κατηγορείται για τρομοκρατία, ενώ άλλοι μπορούν και κυκλοφορούν οπλισμένοι, αν και κανείς δεν γνωρίζει τι  χρήση μπορούν να κάνουν με τα όπλα.

Παιχνίδια αντί για όπλα βρήκε η αστυνομία

Tο νέο κρησφύγετο της Πόλας Ρούπα βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου στον Ωρωπό. Πρόκειται για μια εξοχική κατοικία στην οποία υπάρχουν παραθεριστικές κατοικίες. Η σύντροφος του Νίκου Μαζιώτη μίσθωνε το συγκεκριμένο διαμέρισμα από το 2015, ώστε να κάνει εκεί διακοπές με το παιδί της.

Οι αστυνομικοί της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας ερεύνησαν εξονυχιστικά το χώρο και  βρήκαν παιχνίδια του παιδιού.

Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί αναμένουν με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και τα αποτελέσματα της βαλλιστικής εξέτασης. Σύμφωνα με πληροφορίες αναφέρουν ότι τα δύο πιστόλια που βρέθηκαν στο σπίτι της Πόλας Ρούπα προκύπτει πως έχουν χρησιμοποιηθεί και συγκεκριμένα τα συνδέουν με την ληστεία στην Κλειτορία το 2014 - για την οποία κατηγορείται ο Νίκος Μαζιώτης - και την αποτυχημένη προσπάθεια της Ρούπα να απελευθερώσει τον σύντροφο της από τις φυλακές Κορυδαλλού με το ελικόπτερο.

Σημείωση του ''Γ'': Ακόμα και να αληθεύουν οι πληροφορίες έχουμε μια σαφή πραγματικότητα στη χώρα μας, στην οποία άλλοι πλουτίζουν υπέρμετρα από άλλου τύπου ληστείες, οι οποίες δεν αναφέρονται ως ληστείες, και άλλοι επιχειρούν να διαβιώσουν. 

Εμείς κάνουμε επί 40 χρόνια δωρεάν διαφήμιση σε κάθε ενδιαφερόμενο, μέχρι που θα χρειαστεί να μας πληρώσουν αναδρομικά τα σαράντα χρόνια, τώρα πως θα γίνει το γνωρίζουμε. Υπάρχει ένας (1) τρόπος. 

Φαντάσου να ήταν το δικό σου, το οποίο το έχεις ένα και μοναδικό. Ο Βέρτης δεν έχει πρόβλημα, έχει συλλογή αυτοκινήτων.

Τώρα μεταξύ μας, εσείς πηγαίνετε για καφέ στη Γλυφάδα, με 6.000 χιλ. ευρώ στο αυτοκίνητο, μαζί με το όπλο, και τα αφήνετε σε ιδιωτικό πάρκινγκ υπό την επίβλεψη παρκαδόρου; 

Ειδικά τα παιδιά της ΔΙΑΣ, πόσο καιρό χρειάζεστε ώστε να δείτε 6.000 χιλ. ευρώ στα χέρια σας; Γιατί έχουν τις τσέπες τα ενδύματα των ανθρώπων; Το πλαστικό χρήμα - κάρτες γιατί υπάρχουν; Υπήρχαν οι 6.000 χιλ. ευρώ στο αυτοκίνητο; Ήταν έξι (6) χιλιάδες, η μήπως είχε ξεχάσει ο καλλιτέχνης ;

* Γνωρίζετε ότι μπορούσαμε να έχουμε τη πρώτη καθαρά σατιρική έκδοση στη χώρα μας, σατιρίζοντας επί παντός επιστητού, όμως το αποφεύγουμε.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Ένα όπλο, 6.000 χιλ. ευρώ, και το αυτοκίνητο του Βέρτη έκαναν φτερά !!! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">