ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Λανδράκης, Σφακιανάκης, Κόκκορης, και Παπανικολάου έχετε 0 ημέρες

Γλυφάδα: Από το Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017, ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση, μέχρι το τέλος του μηνός Ιανουαρίου. Απομένουν 0 ημέρες.

Αν σε αυτό το διάστημα, 0 ημερών, δεν περάσουν οι σύννομες πρωτοκολλημένες αιτήσεις μας, στο Δ/Σ του δήμου Γλυφάδας, οι κύριοι και κυρίες των δημοτικών εδράνων, όπως και όσοι τους υποστηρίξουν, θα δεχθούν την προσφορά μας.

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2005 Διώξεις & Κατασχέσεις 

Σημείωση: Είπαμε πολλά, περάσαμε πολλά, και σήμερα γνωρίζουν εκατοντάδες χιλιάδες τα πεπραγμένα των κατοίκων - αιρετών - διοικούντων Γλυφάδας, όπως και ποιοι βρίσκονται ουσιαστικά στην διακυβέρνηση της χώρας, επί 42 χρόνια, και το ανάλογο στους δήμους.

Οι επιλεγμένοι των αστικών κομμάτων, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, χορήγησαν περισσότερες από 500 άδειες σε ημέτερους, παρέκαμψαν την ισχύ του Ν. 1730 /87, όπως και του ΦΕΚ το οποίο ακολούθησε, για αδειοδότηση των πρωτεργατών στα FM, και δημιούργησαν - διαμόρφωσαν, όπως οπουδήποτε σ' αυτή τη χώρα μπάχαλο, διαπλοκή, και αναρχία. Σήμερα άπαντες γνωρίζουν ποιοι ωφελήθηκαν, ποιοι ωφελούνται και σήμερα, και ποιοι ήταν και παραμένουν ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝΤΕΣ.  

Όσοι βρίσκονται στο δήμο Γλυφάδας, από τα γνωστά αστικά κόμματα, είναι οι διαμορφωτές του μπάχαλου, και της διαπλοκής, οι οποίοι νομιμοποιούν κατά βούληση χιλιάδες παρανομίες, ενώ είναι οι ίδιοι που παρανομούν κατά ημών από την δεκαετία του 90.

Έπειτα από την προθεσμία 0 ημερών, για συμμόρφωση με τη νομιμότητα, θα αντιληφθούν πλήρως τι έπρατταν τα τελευταία χρόνια, διότι θα το ζήσουν και οι ίδιοι.

Φροντίστε ως ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, τα οποία έχετε παρέχει 500 ''άδειες'', μέσα στον Ιανουάριο να γίνει επανεξέταση της κατατεθειμένης αιτήσεως στο υπουργείο τύπου και ΜΜΕ, από τα διορισμένα σας στελέχη στο ΕΣΡ, και να μας δοθεί η Άδεια λειτουργίας που μας ληστεύτηκε, ώστε να σας δίνετε η δυνατότητα να μας διώκεται και να μας κατάσχεται τα προσωπικά μας περιουσιακά στοιχεία, και με εξαπάτηση να βρίσκεστε στα έδρανα και να κακαδιοικείται το δήμο Γλυφάδας.

Έχετε 0 ημέρες να συμμορφωθείτε με τη νομιμότητα, διότι αμέσως μετά, στη συνέχεια, θα κατηγορηθείτε, οι τέως και νυν δήμαρχοι Λανδράκης, Σφακιανάκης, Κόκκορης, και Παπανικολάου, για συναυτουργία στον σχεδιασμό της φυσικής μας εξοντώσεως, και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, δεδομένων των κατηγοριών από την Ελληνική Δικαιοσύνη σε Λανδράκη - Κόκκορη, για το σύμφωνο συνδιοίκησης, και της συνεργασίας Σφακιανάκη - Παπανικολάου, οι οποίοι έπειτα από σύννομες αιτήσεις μας, οι οποίες χρονίζουν χωρίς να περάσουν στο Δ/Σ του δήμου Γλυφάδας, παρανόμησαν από κοινού με δόλο.

Τονίζεται ότι στην καταχρηστική δίωξη και κατάσχεση του ΓΛΥΦΑΔΑ FM, το 1999 ήταν δήμαρχος ο Σ.Λανδράκης, υποστηριζόμενος από τη ΝΔ, και στην δίωξη - κατάσχεση του 2005 ήταν δήμαρχος ο Σ.Σφακιανάκης, υποστηριζόμενος από το ΠΑΣΟΚ, και ενώ έκτοτε μεσολάβησαν 18 και 13 χρόνια, στο σύνολο των πρωτοκολλημένων αιτήσεων μας στο Δήμο Γλυφάδας, παρανόμησαν από κοινού όλοι οι προαναφερόμενοι, είτε ως διοικούντες, είτε ως αντιπολιτευόμενοι. 

Είναι πρωτοφανής η σχέση μεταξύ των, στη σύναψη συνεργασιών με στόχο τα προσωπικά τους οφέλη, οικογενειακών και λοιπών προσώπων, όπως και όσων τους υποστήριξαν, κατά της νομιμότητας και της ζωής των δημοτών Γλυφάδας.

Επίσης, είναι πρωτοφανές για τα δεδομένα ολόκληρου του πλανήτη Γη, επί 40 έτη να μην δικαιώνεται ένας πολίτης, ο οποίος αξίωσε πρώτος και δημόσια τη νομιμότητα και την αδειοδότηση των ραδιοτηλεοράσεων. 

Το να αναφερθούν τα 40 χρόνια διώξεων και κατασχέσεων, όπως και δεκαετίες αιτήσεων με εκατοντάδες αποδέκτες παρανομούντες αρμοδίους, μέχρι τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, είναι ρεκόρ γκίνες και δεν είναι καταγεγραμμένο.

Ο δόλος από τη πλευρά των προαναφερόμενων αποδεικνύεται από επίσημα έγγραφα και αποφάσεις, όπως είναι:

α) Η υπόθεση των οικοπέδων Παπαδημητρίου, όπου οι εκλεγμένοι από τις οργανώσεις της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, επί διοικήσεως Κ.Κόκκορη, και ειδικά ο τελευταίος, μερίμνησε ώστε να υπάρχει στη παράταξή του μέλος της οικογενείας Παπαδημητρίου, την οποία εν συνεχεία της χαλκευμένης του εκλογής τοποθέτησε αντιδήμαρχο Οικονομικών στο Δήμο Γλυφάδας, ώστε να επισπεύσει τις διαδικασίες αγοράς από τον δήμο των δυο οικοπέδων αμφισβητούμενου ιδιοκτησιακού καθεστώτος.

β) Η εξαίρεση από τις υποψηφιότητες στις εκλογές του 2010 από τον Κ.Κόκκορη συνυποψηφίου του για το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ, στο δήμο Γλυφάδας, κατάμαρτυρά τον δόλο που υπήρχε τόσο στον ίδιο, όσο και στα έτερα μέλη της οργανώσεώς του, καθώς επίσης και στους συνεργαζόμενους του με το γνωστό σύμφωνο συνδιοίκησης, Λανδράκη - ΝΔ, και Παπαδόπουλου - ΛΑΟΣ Καρατζαφέρη, κατά της φυσικής μας εξοντώσεως, σε αντιδιαστολή της οικογένειας Παπαδημητρίου, την οποία προσωπικά φρόντισε ο κ. Κόκκορης και οι έτεροι, και εν συνεχεία πίστωσε και 10.000.000 εκ. ευρώ από το πρασινόσημο για την αγορά μέριμνα για μια οικογένεια.

γ) Το γεγονός ετεροχρονισμένα, έπειτα από σειρά διώξεων και κατασχέσεων του ΓΛΥΦΑΔΑ FM, και της εξαιρέσεως μας από τις δημοτικές εκλογές, όπως και τις παρανομίες σε σειρά αιτήσεών μας, και κυρίως της χρησιμοποιήσεως της Ραδιοφωνικής συχνότητάς μας από το κόμμα ΛΑΟΣ - Καρατζαφέρη, ο οποίος είχε υποστηρίξει τον Παπαδόπουλο συνεργάτη του Κ. Κόκκορη στο σύμφωνο συνδιοικήσεως με το ένα εκατομμύριο επιταγές στις εκλογές του 2010 στο Δήμο Γλυφάδας, καθιστά σαφές ότι υπήρχε συμφωνία και δόλος από τη πλευρά τους.

Για όσους και όσες δύναται να αντιληφθείτε το εύρος της οργανώσεως των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, στην εδραίωση συντεχνιακών και προσωπικών συμφερόντων, τα οποία παραπέμπουν στο οργανωμένο έγκλημα και την μαφία, κατά της νομιμότητας, εμείς έχουμε ''δέσει'' όλα τα στοιχεία και τις αποδείξεις, και αναμένουμε και την απόφαση της δικαιοσύνης αναφορικά με την κακουργηματικού χαρακτήρα υπόθεση των οικοπέδων Παπαδημητρίου, στην οποία κατηγορούνται 27 νυν και τέως αιρετοί στελέχη της ΝΔ του ΠΑΣΟΚ κ.α.

Επίσης σας θυμίζουμε την πρόσφατη απόφαση καταδίκη Λανδράκη - Κόκκορη δυο τέως δημάρχων Γλυφάδας.

Με ποινή φυλάκισης 18μηνών, στέρηση του πολιτικού αξιώματος του δημοτικού σύμβουλου, και χρηματική ποινή, το Πρωτοδικείο καταδίκασε τους πρώην δημάρχους Γλυφάδας Κώστα Κόκκορη και Στέλιο Λανδράκη, για «δωροδοκία για εκλογή» για τον πρώτον και «δωροληψία για εκλογή» για τον δεύτερο.

Για τους ημέτερους και τις φιέστες, καθώς και για τις πλατείες και τις εργολαβίες υπήρξε έντονο ενδιαφέρων επί σειρά τετραετιών, όπως και για τα οικόπεδα Παπαδημητρίου, τα φυτά Αλεξίου, τη διάθεση παράνομα οικοπέδου στην Μητρόπολη, τα φωτοβολταϊκά σε συλλόγους, σωματεία, κ.α., την πίστωση μεγάλων ποσών για ενοικίαση και λειτουργικά έξοδα συλλόγων - σωματείων, και παράλληλα, όλα αυτά τα χρόνια σειρά ΠΑΡΑΝΟΜΙΩΝ με δόλο από τη πλευρά του συνόλου, κατά του τοπικού ραδιοφώνου το οποίο έπειτα από σειρά καταχρηστικών διώξεων και κατασχέσεων δεν λειτουργεί επί 13 χρόνια. 

Οι κάτοικοι έχουν γνώση και επίγνωση ποιοι βρίσκονται στα δημοτικά έδρανα, καθώς και των ενεργειών τους, άρα δεν μπορεί να υπάρξει λαθεμένο συμπέρασμα αναφορικά των ενεργειών τους, και που αποσκοπούν όλοι οι διατελέσαντες δήμαρχοι, αιρετοί, όταν παρανομούν σε σύννομες αιτήσεις μας, ενώ στον αντίποδα παρασκηνιακά ευεργετούν ΠΑΡΑΝΟΜΑ τους ημέτερους.

Ήδη έπρεπε να έχει κινηθεί αυτεπάγγελτη διαδικασία από την εισαγγελία, σύμφωνα με το σύνολο των στοιχείων παρανομιών σε σύννομες αιτήσεις μας επί 13 χρόνια, όμως, θα κινήσουμε εμείς την αρμόζουσα διαδικασία, διότι έπειτα από τόσα χρόνια, δημάρχους, και διοικήσεις, δεν χωρά αμφισβήτηση του δόλου, και ειδικά όταν πιστοποιείται με επίσημα έγγραφα, η πλήρης υγεία ενός πολίτη, ο οποίος αποτάθηκε με σύννομες ενέργειες στις δημοτικές αρχές, και η βλάβη η οποία προκλήθηκε έπειτα των δικών τους παρανομιών, σχεδίου, και δόλου, όσο φρόντιζαν μονομερώς και παράνομα τα συμφέροντα των ημετέρων τους.

* Θα προσκομιστούν δεκάδες αποδεικτικά, και κυρίως πρόσφατα, ποιοι εμφανίστηκαν τα τελευταία χρόνια τοπικά, ως δημοσιογράφοι, ενώ ήταν απόντες επί 40 χρόνια δικής μας λειτουργίας, και σε ποιο καθεστώς βρέθηκαν έμμισθοι του δήμου, παρέχοντάς τους τα χρήματα όλων των κατοίκων Γλυφάδας, την ίδια περίοδο που συνεχιζόντουσαν οι παρανομίες δημάρχου - αιρετών στις δικές μας σύννομες και διαφανείς, και δημοσιευμένες δημόσια αιτήσεις. 

* Έχουμε το σύνολο των προεκλογικών εξαγγελιών, οι οποίες αυτούσια θα προσκομιστούν ως βασικά στοιχεία, καθολικής εξαπάτησης των δημοτών Γλυφάδας, και μη τήρησης τους στον ελάχιστο βαθμό.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ
glyfadaweb@gmail.com

Υ.Γ: Τονίζεται ότι ο Γ.Καρατζαφέρης λειτουργεί τηλεοπτικό κανάλι, και παράνομα ραδιοφωνικό σταθμό από τον ίδιο χώρο, με φωτογραφικό νόμο ο οποίος υπήρξε για την κάλυψη πολιτικών κομμάτων στην λειτουργία Ραδιοτηλεοράσεων.

Ο Καρατζαφέρης μεριμνά μελλοντικά να τα περάσει κληρονομιά σε έτερο μέλος της οικογενείας του, ενώ εμείς πρωτοστατήσαμε στο χώρο, δεχτήκαμε σειρά διώξεων και κατασχέσεων, έπειτα από αιτήσεις και παράβολα, και έχουμε δεκαετίες αγωνιστικότητας για την αδειοδότηση των ραδιοτηλεοράσεων, όσο ο υιός Καρατζαφέρη αποκομίζει εύκολα χρήματα από τις υλοποιήσεις του πατέρα του.

Όπως θυμάστε ο Γ.Καρατζαφέρης, έδειχνε έντονα ενοχλημένος από το σύνθημα το οποίο ακούστηκε μαζικά, έπειτα από 15 χρόνια των ραδιοφωνικών μου μεταδόσεων, έξω από το Ελληνικό κοινοβούλιο, εννοούμε: ''Το έρχονται κρεμάλες'', και καταφανώς δεν μπορεί να είναι ενοχλημένος ένας χασάπης του πολιτεύματος, ο οποίος παρουσιάστηκε ως πολιτικός, και εκπρόσωπος του λαού, φροντίζοντας αποκλειστικά τα οικογενειακά του συμφέροντα.

Καθίσταται σαφές και αυταπόδεικτο το εύρος της διαπλοκής, της παλιανθρωπιάς, της ατιμίας, που διέπει όσους πλεύρισαν τον Γ.Καρατζαφέρη, όπως και η καθολική ακαταλληλότητα του ιδίου για την πολιτική, και το ανάλογο ισχύει στο μεγαλύτερο τμήμα της κοινωνίας, με πολίτες επιρρεπείς να στήνουν δολοπλοκίες, σύμφωνα, μνημόνια, κατά τόσο των θεσπισμένων νόμων, όσο και των κοινωνικών. 

Όταν ένας πολιτικός πράττει ληστεία του δικαίου, δεν χωρά στο κοινοβούλιο, όμως στη δική μας χώρα έχουμε εκατοντάδες ληστές της δικαιοσύνης, και κατά παράλογο τρόπο κάποιοι τους στηρίζουν ώστε να βρίσκονται εντός, και να διευρύνεται το έλλειμμα θεσμικού και κοινωνικού δικαίου. 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Λανδράκης, Σφακιανάκης, Κόκκορης, και Παπανικολάου έχετε 0 ημέρες Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">