ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η ξεχασμένη Γλυφάδα - Πλατεία Γ.Παπανδρέου (VIDEO)

Σήμερα, 26 Ιανουαρίου 2017, λόγω της παρατεταμένης διακοπής ηλεκτρικού ρεύματος, από τις 8:00 π.μ μέχρι και τις απογευματινές ώρες, βρεθήκαμε επί της παλιάς Βουλιαγμένης, σε μια περιοχή με έντονο κυκλοφοριακό, και όπως θα δείτε στο βίντεο απόλυτα ξεχασμένη από την διοίκηση του δήμου.

Οι εικόνες που συναντήσαμε στην πλατεία Γ.Παπανδρέου, είναι χαρακτηριστικές της εγκατάλειψης από τη πλευρά της διοικήσεως του δήμου.



Η ταμπέλα, (σχήμα λόγου), εντός της πλατείας, είναι καθολικά σκουριασμένη, υπάρχουν φυτά τα οποία τα πήρε ο άνεμος και έχουν ξεριζωθεί, ακόμα  και η ειδική κατασκευή του τέως δημάρχου, Κ.Κόκκορη, είναι παντελώς άχρηστη, δεδομένου ότι η πλατεία είναι γεμάτη από ακαθαρσίες σκύλων, και τα παγκάκια παραπέμπουν στην προηγούμενη εκατονταετία.



Πραγματικά η ''γαλάζια'' διοίκηση της ''ανάπτυξης και της προόδου'', σε εκατοντάδες σημεία της πόλης μας αφήνει κυριολεκτικά άφωνους, όμως, δεν θα σταθούμε αποκλειστικά σε αυτή, διότι τοπικά έχουμε και τον πρόεδρο του Ο.Α.Σ.Α, κ. Τάσο Ταστάνη, και βλέποντας το βίντεο θα διαπιστώσετε ότι οι στάσεις στην παλιά βουλιαγμένης έχουν αλλάξει χρήση και έχουν γίνει κάδοι σκουπιδιών, δεδομένου ότι ο δήμος δεν έχει μεριμνήσει για κάδους, καθώς και για ξήλωμα όλων των άχρηστων στάσεων.


Όπως βλέπετε τα ''παγκάκια'' της πλατείας δείχνουν το εύρος της εγκατάλειψης από τη πλευρά του ευρωπαϊστή δημάρχου, ο οποίος θα άλλαζε την πόλη, διότι ''είχε πρόγραμμα για ανάπτυξη του τόπου'', και είχε έρθει ο κατάλληλος χρόνος ώστε με μια δεδομένη πορεία σε ευρωπαϊκό επίπεδο να αξιοποιήσει κονδύλια ΕΣΠΑ αλλάζοντας την εικόνα της πόλης μας.


Η Γλυφάδα των δυο ταχυτήτων και των εντυπώσεων, στην οποία φροντίζονται παράνομα οι ημέτεροι, και στον αντίποδα δεν υφίσταται πραγματική ενημέρωση, ώστε να υπάρξει πραγματικά πρόοδος.

Για τις δεκάδες παράνομες διαφημιστικές πινακίδες στις στάσεις έχουμε κάνει συγκεκριμένο άρθρο, τονίζοντας ότι ο δήμος Γλυφάδας, αντί να ξηλώσει τις παράνομα τοποθετημένες διαφημιστικές πινακίδες με ένα ευτελές ποσό - πρόστιμο - παρέχει νομιμότητα, και οι λόγοι πρέπει να εξεταστούν επαρκώς, διότι το ταμείο του δήμου είναι μείον εκατομμύρια ευρώ από την υπαίθρια διαφήμιση, ενώ η πόλη είναι γεμάτη ταμπέλες. 

Όπως έχουμε αναφέρει επανειλημμένα ούτε στην Ουγκάντα δεν πρόκειται να συναντήσεις έμμισθους δημοσιογράφους του δημάρχου, διότι όλα τα θέματα τα καλύπτουν οι ιδιώτες και οι δημόσιες δομές. 

Άλλωστε σας έχουμε παρέχει ένα δείγμα στην κεντρική μας σελίδα, με βίντεο κατά την επίσκεψη του υφυπουργού εξωτερικών στις Η.Π.Α, κ. Κουίκ, και όπως βλέπετε στο δημαρχείο, δεν υπήρχαν οι έμμισθοι δημοσιογράφοι του δημάρχου, την επίσκεψη την κάλυπτε ο ιδιοκτήτης του τοπικού ραδιοφωνικού σταθμού, καθώς και η ΕΡΤ.

Η ξεχασμένη Γλυφάδα

Φωτορεπορτάζ: Γιάννης Κουρδομένος 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η ξεχασμένη Γλυφάδα - Πλατεία Γ.Παπανδρέου (VIDEO) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">