ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα - Ελληνικό: Χιονίζει και στα Νότια Προάστια ( VIDEO)

Ο Γλυφάδα WEB βρέθηκε στις γειτονιές και συνοικίες της Τερψιθέας και του Ελληνικού καταγράφοντας λίγα πλάνα από την χιονόπτωση στα Νότια Προάστια Αττικής.
# Εμείς είμαστε πάντα στην Ελλάδα της Ηλιοφάνειας, όμως προσοχή μέχρι να λιώσουν τα χιόνια και οι πάγοι.
Εμάς δεν μας θυμήθηκε κανείς, όμως εμείς, σε αντιδιαστολή των υπολοίπων που αποκομίζουν τα χρήματα του δήμου Γλυφάδας, ώστε να κάθονται στους ζεστούς καναπέδες, βγήκαμε έξω και καταγράψαμε λίγα πλάνα κατά την ώρα της χιονόπτωσης.

Στα πλάνα του ''ΓΛΥΦΑΔΑ WEB'' που ακολουθούν θα δείτε γνωστές οδούς και συνοικίες της Τερψιθέας, και του Ελληνικού. ( Οι κάμερες του ''ΓΛΥΦΑΔΑ WEB'' σε λίγο καιρό θα είναι παντού, ακόμα και εκεί που νομίζεις ότι δεν θα υπάρχουν )



Με εντολή της Περιφέρειας όλα τα σχολεία αύριο στα Ν.Α. προάστια θα είναι κλειστά. 

Συγκεκριμένα κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία στα 3 Β, Δήμο Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης.

Με Απόφαση του Δημάρχου Αλίμου κ. Α. Κονδύλη, θα παραμείνουν κλειστά όλα τα Σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης στο Δήμο Αλίμου την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017 λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία και οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Ελληνικού -Αργυρούπολης την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017 Με απόφαση του Δημάρχου Ελληνικού -Αργυρούπολης Γιάννη Κωνσταντάτου  και με σύμφωνη γνώμη της Περιφέρειας Αττικής την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017 λόγω καιρικών συνθηκών θα παραμείνουν κλειστά τα Σχολεία και οι Βρεφονηπιακοί σταθμοί του Δήμου Ελληνικού -Αργυρούπολης.

Ο Δήμος Ηλιούπολης ενημερώνει ότι την Τρίτη 10 Ιανουαρίου όλα τα Σχολεία και οι Παιδικοί Σταθμοί της πόλης θα παραμείνουν κλειστά λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών. Κλειστά θα παραμείνουν αύριο Τρίτη τα σχολεία και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί του δήμου Αθηναίων, λόγω της χιονόπτωσης που επικρατεί στην Αθήνα και των προβλέψεων για παγετό τις πρωινές ώρες.

Στη Γλυφάδα έχουμε άλλο καθεστώς, έχουμε Παπανικολάου, έχουμε τη Νέα Δημοκρατία της ''Αλήθειας'', η οποία πάντα είναι της τελευταίας στιγμής, αν και διαθέτει σειρά από έμμισθους !!!

Συγκεκριμένα σε σειρά από ενημερωτικές σελίδες που αναρτήθηκε η είδηση, με όλους τους δήμους, πουθενά δεν υπάρχει ο Δήμος Γλυφάδας, διότι είναι πάντα της τελευταίας στιγμής.

Εμείς δεν τύχαμε καμίας ενημέρωσης στον ΓΛΥΦΑΔΑ WEB από τον δήμο Γλυφάδας, διότι εμείς είχαμε προηγηθεί όλων σε τοπικό επίπεδο, και οι εκάστοτε αιρετοί των αστικών κομμάτων θέλουν το δήμο συντεχνία για τα οφέλη των ημέτερων. 

Ντροπή για τον κατακερματισμένο δήμο με απόλυτα αναχρονιστικές αντιλήψεις και νοοτροπίες.

Αρκετά με τους βολεμένους, τους χρηματισμένους, τους ημέτερους, τους συνεργαζόμενους, τους κόλακες, τους εμπαθείς, τους υπονομευτές, τους επιτήδειους, και λοιπούς - ελλιπούς του καναπέ και της προπαγάνδας. 

Αυτό που κάνετε ένθεν και ένθεν ονομάζετε (...), διότι με ένα gadget script, στο οποίο θα τοποθετήσεις συγκεκριμένους συνδέσμους, μπορούν να δημοσιοποιούνται αυτόματα όλες οι ιστοσελίδες των δήμων, της περιφέρειας, κ.α., και όσα αναρτούν. 

Χωρίς αμεσότητα, και μαζικότητα, τοπικός πολιτισμός και συνοχή, με τα δεδομένα του παρόντος, δεν μπορούν να υπάρξουν. Χωρίς ένα Ραδιοτηλεοπτικό στα Νότια προάστια, όλων των δημοτών, πολιτισμός και συνοχή επί της ουσίας δεν υφίστανται. Πρέπει να υπάρχει το ένα ΟΛΩΝ, και τα πολλά των πολλών.

Σημείωση: Εσύ με τους ''μπάρμα'' Γιάννηδες τοπικά, δεν μας ψήνεις, διότι έχουν υπάρξει χιλιάδες συμπολίτες μας, τους οποίους έχεις παρακάμψει, διότι δεν εξυπηρετούντο οι βλέψεις του κόμματος το οποίο σε χρηματοδοτεί - και μάλιστα παράνομα.

Δεν πειράζει που μερικοί επιτήδειοι και κομπλεξικοί μας έχετε πάει πίσω 40 χρόνια, και όσα θα αποτελούσαν τη τοπική μας πραγματικότητα δεν υλοποιήθηκαν, υπάρχει και το αύριο.

Αν κοιτάξεις σήμερα μετά τα μεσάνυχτα τον ουρανό από τη Γλυφάδα και τη Τερψιθέα, προς Αθήνα, θα δεις ότι ο ουρανός είναι κόκκινος, όπως είναι το χρώμα της θέρμανσης στις σόμπες αλογόνου, και όπως ακριβός είναι η φωτιά των ξύλων στο τζάκι, κόκκινη, κατακόκκινη. Δεν υπάρχει γαλάζια θέρμανση, το γαλάζιο είναι ψύχρα !!!

Είναι ορισμένα πράγματα, τα οποία μπορεί εσείς με τη φτωχή σας προσοχή στο δήμο Γλυφάδας να μην έχετε παρατηρήσει, όπως ενδεικτικά: Αντί για μαύρες και γαλάζιες σακούλες σκουπιδιών, που χρησιμοποιούνται σε ολόκληρη τη χώρα, στο δήμο Γλυφάδας η γαλάζια διοίκηση χρησιμοποιεί κόκκινες. Τυχαίο, δεν νομίζω. Αντιθέτως, την ελεημοσύνη σε 2.000 χιλ. συμπολιτών μας την κάνουν σε γαλάζιες σακούλες. Τυχαίο πάλι, δεν νομίζω !!!

Επίσης, η προηγούμενη δημοτική αρχή, του Κόκκορη, τοποθέτησε κάγκελα στην πλατεία Καραϊσκάκη, έπειτα από μια συγκεκριμένη δική μας δημοσίευση, διαμορφώνοντας μια ωραία πλατεία σχεδόν σε Φυλακή. Το χρώμα των κάγκελων της πλατείας Φυλακή είναι πράσινο, δεδομένου ότι ο Κ.Κόκκορης υποστηρίχτηκε από το ΠΑΣΟΚ. Το ανάλογο έχει πράξει με τις πινακίδες των οδών, πράσινου χρώματος, ώστε να πιστωθούν πάλι χρήματα από την γαλάζια διοίκηση του παρόντος για γαλάζιες πινακίδες. 

Επιπροσθέτως, όσες ''κοινωνικές δομές'' δημιουργήθηκαν επί Κόκκορη έχουν πινακίδες - ταμπέλες πράσινου χρώματος, όσες ίσχυσαν επί γαλάζιας διοικήσεως γαλάζιο χρώμα. Τυχαίο πάλι, δεν νομίζω !!!

Τα κορόιδα δημότες πληρώνουν, και ξαναπληρώνουν, όμως αντίληψη διαθέτουν; Δεν χρειάζεται μια ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ δημοτική αρχή να αποκαταστήσει όσα ακολουθούν ακόμα και σήμερα στο δήμο Γλυφάδας, τα οποία ίσχυαν στα χωριά πριν από 50 χρόνια;;;

Οι τύποι είναι άπαιχτοι . Ακόμα δεν έχουν πιστέψει ότι ο λαός τους ''σουτάρισε'' από την διακυβέρνηση, και έχουν κρεμαστεί πάνω σε όσους ενίσχυσαν υπέρμετρα, επί δεκαετίες, ώστε όσοι ωφελήθηκαν, με προπαγάνδα, να τους βοηθήσουν να επιστρέψουν. Να επιστρέψουν για καλό δεν το πιστεύουμε, αν και όπως γνωρίζετε ούτε η σημερινή κυβέρνηση κάλυψε τις δικές μας προσδοκίες, και δεν λογίζεται ούτε σοσιαλιστική ούτε αριστερή κυβέρνηση.

Να ξεχάσουμε τις παρανομίες τους, να ξεχάσουμε τις διώξεις και κατασχέσεις, να ξεχάσουμε τους ημέτερους, να ξεχάσουμε τα ειδικά ρουσφέτια, να ξεχάσουμε το μεγάλο φαγοπότι, να ξεχάσουμε τη διαπλοκή, να ξεχάσουμε τα εξοπλιστικά και την SIEMENS, να ξεχάσουμε τον πατέρα Αλαφούζο, ο οποίος σε τηλεοπτική συνέντευξη ανέφερε την ακόρεστη πλεονεξία του Μητσοτάκη στο να ζητά κάθε τρεις και λίγο εκατομμύρια ; 

Τι να ξεχάσουμε ; Οτιδήποτε να αναφέρουν σήμερα από τα ελεγχόμενά τους ΜΜΕ, είναι λίγο, διότι αυτοί έκαναν την αρχή το 1974 και το ''καράβι'' στη συνέχεια πήγαινε λάθος πορεία και στα χρόνια του ΠΑΣΟΚ. 

Ακόμα λάθος πορεία ακολουθεί το ''σκάφος'', διότι το 70% των στελεχών της σημερινής κυβέρνησης είναι το πρώην ΠΑΣΟΚ, και αμετανόητοι. Αν ήταν το πρώην ΠΑΣΟΚ των σωστών, θα είχαμε τα δείγματα τους, όπως τα έχουμε σε τοπικό επίπεδο από συγκεκριμένους συμπολίτες μας, οι οποίοι μαζί με εμάς αδικούνται κατάφωρα ενώ χορεύουν οι υπόλοιποι, όμως για πόσο ακόμα ;;; 

Μπορείς να τους ξεγελάσεις όλους για λίγο καιρό, λίγους όλο τον καιρό, αλλά όχι όλους όλο τον καιρό. Abraham Lincoln ( 1809-1865 , Αμερικανός πρόεδρος)

ΓΛΥΦΑΔΑ FM - WEB 1977 -2017




  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα - Ελληνικό: Χιονίζει και στα Νότια Προάστια ( VIDEO) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">