ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Έκαναν κόμμα

Το κόμμα αυτούσια ως λέξη, σε κοινωνικό επίπεδο, σημαίνει: Συνεργάζομαι με κάποιον, κάνω κόμμα με κάποιον, συνήθως εναντίον κάποιου άλλου, και ειδικότερα ''έκαναν κι οι δυο τους κόμμα εναντίον μου, ακόμα και να έχω απόλυτα το δίκιο με το μέρος μου, ώστε να το χάσω''

Σαφώς ο πατέρας ήταν σαφής: Δεν πιστεύω να έχετε καμιά σχέση με κόμματα και πολιτική ;

Ενώ λοιπόν δεν είχαν καμία απολύτως σχέση με τα κόμματα, και την πολιτική, έγιναν οι ίδιοι κόμμα !!! Έγιναν κόμμα οι χθεσινοί με τους προχθεσινούς, έγιναν κόμμα οι προηγούμενοι με τους επόμενους, έγιναν κόμμα οι ''ομοϊδεάτες'' με τους ''ομοϊοπράττοντες'', έγιναν κόμμα οι διαπλεκόμενοι με τους διαπλεκόμενους, έγιναν κόμμα οι λεπροί με τους λεπρούς, οι πλούσιοι με τους πλούσιους, οι νεοεισερχόμενοι με τους παλαιοεισερχόμενους, έγιναν κόμμα οι αριστεροί με τους δεξιούς, έγιναν κόμμα ακόμα και οι Μυτιληνιοί κατά του ατόμου, κατά της αριστεράς, κατά της αλήθειας, κατά της ανεξαρτησίας. 

Έγιναν ένα ιδιότυπο κόμμα, ένα κόμμα τα οποίο δεν υπηρετεί τα συμφέροντα του αδικημένου, δεν υπηρετεί τα συμφέροντα του πληττόμενου, δεν υπηρετεί τα συμφέροντα της δικαιοσύνης, δεν υπηρετεί τα στοιχειώδη ιδεώδη του πολιτισμού και της δημοκρατίας, των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, τα δικαιώματα του ασθενέστερου, όμως είναι ''το κόμμα των πλουσίων''.

Είναι το κόμμα ''των πλούσιων'' σε αρπαχτές, σε δολοπλοκίες, σε συνωμοσίες, σε αδιαφανείς μεθοδεύσεις, σε υπονομεύσεις, σε αδικίες, σε ατιμίες, και σε όσα ευτελίζουν πολιτισμό, δίκαιο, δημοκρατία, και κοινωνία.

Αξίζει να σημειωθεί πως θα υπηρετηθούν καλύτερα τα συμφέροντα των πλουσίων με το κόμμα, εις βάρος του φτωχότερου.

Τέτοια αντιμετώπιση, χωρίς κανέναν απολύτως σεβασμό στην κακή κατάσταση της υγείας ενός ανθρώπου, δεν επιφυλάσσεται ούτε στους χειρότερους εγκληματίες, και αυτές οι πρακτικές, έχουν μεγάλη απόσταση από το να θεωρηθούν δημοκρατικές.

Προφανώς έκριναν καλύτερο, να αποκομίσουν με αυτή τη μισάνθρωπη στάση τους, εναντίον του ασθενέστερου, και οι πλούσιοι να γίνουν πλουσιότεροι.

Έχουμε πλειάδα χαρακτηριστικών περιπτώσεων αναφορικά με κόμματα, και μέσα στο δήμο Γλυφάδας, όπως και την προδοσία του μεγαλύτερου τμήματος του Ελληνικού λαού, άρα ακόμα και σε επίπεδο κοινωνίας, πρέπει να υπάρχει ιδιαίτερη προσοχή όταν ορισμένοι επιλέγουν να συστήσουν άτυπα ''κόμματα'' μεταξύ τους.

Τελευταία και νέες πρωτοβουλίες βρίσκονται στα σκαριά, με δημιουργία νέων κομμάτων, ανάμεσα σε συγκεκριμένα πρόσωπα, χωρίς να γνωρίζουμε αν υπάρχει ενδεχόμενο ύπαρξης έστω και ενός ''κόμματος'' διαφάνειας, και πραγματικής δημοκρατίας, με γνώμονα έντιμες - ξεκάθαρες - ειλικρινείς - αρχές, για πραγματική δομή δημοκρατικότητας.

Οι καθαρές κουβέντες, όπως και οι καθαρές εξηγήσεις, ανάμεσα στο σύνολο, δημιουργούν καθαρά κόμματα, τόσο σε πολιτικό, όσο και σε κοινωνικό επίπεδο, ενώ οτιδήποτε άλλο, συνδράμει την διαφθορά, την διαπλοκή, και αδικεί κατάφωρα την δημοκρατία.

Σημείωση: Από την φύση του, η διαμόρφωση όρων δημιουργίας κόμματος ανάμεσα σε δυο η τρία άτομα, αποβαίνει εις βάρος του ενός, της μονάδας, και είναι ο βασικός λόγος, αίτιο, που πλειάδα ανθρώπων δεν ενεπλάκησαν ποτέ, μα ποτέ σε κόμματα πάσης φύσεως, και πάντα έμεναν ανεξαρτητοποιημένοι, γιατί γνώριζαν και γνωρίζουν καλύτερα από κάθε άλλο, τι διαμορφώνεται όταν συνενωθούν δυο η τρεις κατά του ενός ατόμου.

Ενδεικτικό παράδειγμα το σύμφωνο συνδιοίκησης ανάμεσα σε Κόκκορη - Λανδράκη, Παπαδόπουλο, το οποίο καταμαρτυρά μια άτιμη και καταδικαστέα πράξη από τη πλευρά του υποψηφίου κατά της ορθής οδού, και μια πράξη στην οποία παρασκηνιακά συμφώνησαν, ενώ στο προσκήνιο δεν ήταν άξιοι να σταθούν σύννομα στο ρόλο της δημοτικής αρχής με γνώμονα το όφελος του δημότη.

Ένα δεύτερο κορυφαίο παράδειγμα, αποτελεί η πλειάδα κομμάτων τοπικού χαρακτήρα, ανάμεσα σε ''πλούσια'' σε ήθος άτομα, τα οποία από τη μία διατείνονται ότι φρόντισαν να υπερασπιστούν τα δικαιώματα των ΑΜΕΑ στο δήμο Γλυφάδας, τα οποία ήδη καταλάμβαναν συγκεκριμένες θέσεις εργασίας, ενώ στον αντίποδα, ήταν οι ίδιοι που υπονόμευαν με κάθε πρόσφορο τρόπο, όσους δημότες δεν είχαν ακολουθήσει πλάγιες οδούς εξαπάτησης.

Ένα τρίτο χαρακτηριστικό παράδειγμα, ήταν τα κόμματα εντός των κομμάτων, με παρέες - κόμμα των πέντε - έξι και επτά ατόμων, τα οποία μεθόδευαν για τα συμφέροντα της κλίκας τους την πλήρη και καθολική κατάργηση πολιτισμού, θεσμών, δικαιοσύνης, και ορθότητας. 

Ένα τέταρτο χαρακτηριστικό παράδειγμα, και ίσως το κορυφαίο όλων, αποτελεί το κόμμα της διαπλοκής των ολιγαρχών, εφοπλιστών, μεγαλοεκδοτών, κ.α., οι οποίοι συνέστησαν το κόμμα τους ώστε να ελέγχουν πλήρως κοινωνία και πολιτικά κόμματα δια μέσω των εθνικών και τοπικών τηλεοράσεων, οι οποίοι χωρίς καμία σχέση με τις τοπικές μας κοινωνίες πετυχαίνουν να κατευθύνουν κατά το δοκούν την πλειονότητα των πολιτών - ατόμων, ΚΑΤΑΡΓΩΝΤΑΣ ΑΠΟΛΥΤΑ την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. (Βλέπε DIGEA) 

Ξέρετε πόσες άλλες ανάλογες περιπτώσεις έχουμε τοπικά ; 

Και όμως, ο πληττόμενος πολίτης, ο οποίος στο τόπο μας απαριθμεί πολλές χιλιάδες, ποτέ δεν έγινε κόμμα, ποτέ δεν συμμορφώθηκε με την ιδέα ότι τα συμφέροντά του ήταν και είναι να γίνουν κόμμα οι ανεξάρτητοι που διαχρονικά πέφτουν στα δίχτυα των επιτήδειων συντεχνιών οι οποίες γίνονται κόμμα.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ
glyfadaweb@gmail.com


Υποσημείωση: Έχοντας την δυνατότητα σύννομης λειτουργίας στο ραδιόφωνο, μπορώ να καλύπτω στο 100% την αναλογική ισότητα, και την δημοκρατικότητα ανάμεσα στο σύνολο, ενώ στο διαδίκτυο, από τη πλευρά μου, είναι παντελώς ανέφικτο, διότι έπειτα από σειρά διώξεων και κατασχέσεων, οι οποίες μεθοδεύτηκαν από πολλά και διάφορα ''κόμματα'', σήμερα προηγούμαι όλων, και λόγω του γεγονότος να μην έχω κάνει ''κόμμα'' μέχρι σήμερα, κόμμα με την κακή έννοια, όποιοι βρεθούν μπροστά μου στις επόμενες εκλογές θα τους λιώσω.

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2005 διώξεις και κατασχέσεις, και αισίως βρισκόμαστε στο 2017, με αστικά κόμματα, τα οποία ακόμα και σήμερα δεν έχουν παρέχει λύση σε ένα χώρο καθολικής αναρχίας και αντισυνταγματικότητας, κόμματα τα οποία βρίσκονται και στα έδρανα του δήμου Γλυφάδας.

Επί 13 χρόνια τα ''κόμματα'' στα έδρανα του δήμου Γλυφάδας παρανομούν στις σύννομες αιτήσεις μας, ώστε να υπηρετούνται τα δικά τους προσωπικά συμφέροντα κατά του πολίτη - πρωτεργάτη, επιφέροντας δια της πλαγίας την φυσική εξόντωση ενός πολίτη - ριζοσπάστη - ο οποίος προηγήθηκε όλων ραδιοφωνικά στα FM ώστε να προκύψει πλουραλισμός και πολυφωνία.

Το γεγονός διώξεων και κατασχέσεων κατά των πρωτεργατών ενός χώρου, αντί νομιμότητας, έπειτα από σύννομες αιτήσεις - παράβολα, καθιστά σαφές την κοινωνική και πολιτική σήψη της νεοελληνικής κοινωνίας, και ειδικότερα όσων βρίσκονται στα έδρανα του δήμου Γλυφάδας, οι οποίοι είναι αυταπόδεικτα εγκληματίες.

Δεν υπάρχει πιο άτιμη πράξη, από την σύσταση κόμματος, η οποία γίνετε από επιτήδειους ψεύτες και κλέφτες, οι οποίοι υποχρεώνουν το σύνολο των υποστηρικτών μελών του κόμματος να καταβάλουν και από πέντε ευρώ μηνιαίως, ώστε να καρπωθούν οφέλη δια της κομματικής εμπλοκής απατεώνες των θεσμών και των κοινών, οι οποίοι ποτέ δεν εκπροσώπησαν τον πολίτη - δημότη, και όχι απλά δεν εκπροσώπησαν τον πολίτη - δημότη, όμως, έχουμε και τις αποδείξεις της άτιμης λειτουργίας τους, με δόλο κατά του πολίτη - δημότη, και κατά της πραγματικής δημοκρατίας, η οποία επιτάσσει αμεσότητα, διαφάνεια, πλουραλισμό, πολυφωνία, και δημόσια έκθεση - διάλογο - επιχειρηματολογία.


Τώρα γνωρίζεις τι σημαίνει έκαναν κόμμα ; Τώρα που γνωρίζεις τι σημαίνει έκαναν κόμμα, γνωρίζεις ότι είναι και εγκληματίες των θεσμών, της δημοκρατίας, και του πολίτη - δημότη. Το κόμμα της διαφάνειας, της εντιμότητας, της αλήθειας, του δικαίου, της ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ, και των υγιών κυττάρων μιας κοινωνίας υπάρχει ; Υποστηρίζεται η ίδρυσή του, και από ποιους ;;;
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Έκαναν κόμμα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">