ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

H απάντηση Μητσοτάκη στα ειρωνικά γέλια των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ

Κατά την διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης άρχισε να ονοματίζει όλα τα προϊόντα των περιοχών που έχει επισκεφτεί ανά την Ελλάδα, λέγοντας πως «αξίζει να μνημονευτούν σε αυτήν την αίθουσα», όπως είπε.

Μερικά από όσα ανέφερε ήταν πιπεριά στο Τυμπάκι, Μετάξι στο Σουφλί, Κατίκι στο Δομοκό, Αμύγδαλα και σουμάδα στον Αγ. Νικόλαο, Αρωματικά φυτά στον Βελβεντό, Μέλι με βρώσιμο χρυσό στην Εύβοια, Πλευρώτους μανιτάρια στο Κιλκίς, Τριαντάφυλλο στη Ροδόπη, Τσακώνικη μελιτζάνα στο Λεωνίδιο, Ιχθυοτροφείο πέστροφας στις Σέρρες.

Οι συγκεκριμένες αναφορές του στα προϊόντα προκάλεσαν τα γέλια μερίδας βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, φέρνοντας την αντίδραση του κ. Μητσοτάκη.

«Γιατί γελάτε; Σας φαίνονται αδιάφορες αυτές οι πρωτοβουλίες; Μου κάνει πολύ εντύπωση η αντίδραση σας. Αντί να αναγνωρίζετε και να χαιρετίζετε αυτές τις ωραίες επιχειρηματικές προσπάθειες, χασκογελάτε. Τι να σας πω;», είπε.

Όπως εξήγησε ο πρόεδρος της γαλάζιας παράταξης, «τις μνημονεύω ονομαστικά γιατί αξίζει να πούμε ένα μεγάλο μπράβο σε αυτούς τους νέους αγρότες που επενδύουν παρά τις αντιξοότητες. Αλλά μάλλον όπως δείξατε και από την αντίδρασή σας, όλα αυτά δεν σας λένε τίποτα».

Σημείωση του Γιάννη Κουρδομένου: Κύριε Μητσοτάκη, καλή η προσπάθειά σας, όμως δεν πιάνει τόπο, όταν υπάρχουν χιλιάδες συμπολίτες μας - συνέλληνες, οι οποίοι γνωρίζουν ότι καταστρέψατε τις δικές μας πρωτοβουλίες και δραστηριότητες, ενώ ως κόμμα, ( ΝΔ), δημιουργούσατε δημοτικές ραδιοτηλεοράσεις, και στηρίξατε τις παρανομίες του Γ.Καρατζαφέρη, καθώς και την αντισυνταγματικότητα αρκετών ιδιοκτητών με σειρά μέσων της ιδίας και άλλης μορφής.

Το θέμα είναι ότι χιλιάδες συμπολιτών μας έχουν γνώση, και γνωρίζουν τα πεπραγμένα, και του κομματικού σας στελέχους,  Γ.Παπανικολάου, στο άλλο μαντρί του Καραμανλή, ο οποίος υποσχέθηκε πρόοδο, στήριξη των δημοτών, και αντί τήρησης των δικών του υποσχέσεων, έκλεψε μια σειρά δικών μας προτάσεων και ιδεών, χωρίς να καλύψει στο ελάχιστο τις υποσχέσεις του. 

Στον αντίποδα φρόντισε επιμελώς τους ημέτερους, αυλικούς, και κόλακες, για χαφιεδισμό, και συστημική προπαγάνδα. 

Το θέμα, επίσης, είναι ποιοι δέχονται παράνομα να έχουν ως επάγγελμα τον χαφιεδισμό, και να βρίσκονται σε ένα χώρο ώστε να καταγράφουν, τυπώνουν, και να παρέχουν στον κομματικό σας δήμαρχο όσα αναφέρονται εις βάρος του, και κατά της διοικήσεως του, από τη πλευρά του συνόλου των κατοίκων.

Το θέμα πάντα είναι πως βλέπεις τα πράγματα, και πως επιθυμείς να βαφτίσεις όσους είναι διφορούμενοι και με δόλο υπονομεύουν τόπο, δημότες, πρόοδο, και μέλλον. ( Αλήθεια, προσωπικά γνωρίζεις ότι διαθέτω επτά (7) τίτλους master, ενώ στα έδρανα του δήμου βρίσκονται και διαχειρίζονται ημιμαθείς του κόμματός σας ; )

Τέλος, φροντίστε ως ΝΔ, και πρόεδρος αυτού του κόμματος, να μας παρέχετε από το Ε.Σ.Ρ σύμφωνα της υπ. αριθ. 13789/Ζ2/1125/28/06/91 αιτήσεως και παραβόλου μας στο Υπουργείο Προεδρίας της Κυβερνήσεως, η οποία φυλάσσετε στο ''Υπουργείο Τύπου και ΜΜΕ'', και μετέπειτα Ε.Σ.Ρ, την άδεια λειτουργίας την οποία μας ληστέψατε προς χάριν των ημετέρων σας, διότι σας περιμένει η Χάγη. 

Είναι μόνο 26 χρόνια κατά τα οποία ζουν συνολικά οι ημέτεροι σας, στους οποίους κάνατε παροχή ως ΝΔ άδειες, και το στερήσατε από εμάς στα ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ και τη Γλυφάδα.

Αν συμπεριλάβουμε και το γεγονός έπειτα από κατατεθειμένη αίτηση - παράβολο, όπως και αγορά εξοπλισμών, ενοικίαση κτιρίου, όπως και λειτουργικά έξοδα, με ένα ποσό εκατομμυρίων, δεχτήκαμε αναίτιες διώξεις και κατασχέσεις, αντιλαμβάνεστε ότι η καταδίκη στη Χάγη θα είναι δεδομένη, για γενοκτονία από πρόθεση, έχοντας άλλες πέντε ανάλογου τύπου περιπτώσεις στα νότια προάστια Αττικής και τη πόλη της Γλυφάδας.

Σας θυμίζουμε ότι έπειτα από την χορηγία περίπου 500 αδειών, από τους υπουργούς ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, σαφώς στο σύνολο των ημετέρων τους, έχει παγώσει η διαδικασία προκηρύξεων από το ΕΣΡ, περισσότερα από 12 χρόνια, ώστε να υπάρχει το μονοπώλιο των ήδη ωφελημένων τους ιδιοκτητών, οι οποίοι σημειωτέων θεσμικά και νομικά έπρεπε να λειτουργήσουν μια οκταετία. 


* Τονίζεται ότι εκείνη τη περίοδο έλαβαν ''άδεια'' συνολικά οι ημέτεροι της Νέας Δημοκρατίας, όπως και το ΚΚΕ, πλην του πρωτεργάτη των FM στη πόλη της ΓΛΥΦΑΔΑΣ, και άλλων πρωτεργατών από τα νότια προάστια.  Κρατήστε το, διότι σας φυλάσσω μεγάλη έκπληξη, αν δεν μεριμνήσετε σήμερα αποκαθιστώντας τα λάθη του παρελθόντος, ώστε να δικαιούστε να επικαλείστε το αύριο, διότι διαφορετικά δεν σας ανήκει τίποτα. 

Θυμίζουμε ότι έχουμε χιλιάδες μάρτυρες, όπως και την ανακοίνωση δημόσια από την Έλλη Στάη, σε μια από τις διώξεις - κατασχέσεις του ΓΛΥΦΑΔΑ.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: H απάντηση Μητσοτάκη στα ειρωνικά γέλια των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb