ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΓΛΥΦΑΔΑ: Ο Τσιμεντένιος πολιτισμός !!! ( VIDEO)

Είναι κάτι εντελώς διαφορετικό η κατασκευή ειδήσεων, με τις πραγματικές ειδήσεις, και ενώ έχει διαμορφωθεί ένα σύστημα δημοσιογραφικής πλάνης, το οποίο εξυπηρετεί συστημικά και συγκεκριμένα συμφέροντα, εμείς έχουμε το βασικό δεδομένο τριών μνημονίων, και της οικονομικής καταστροφής μιας χώρας και ενός λαού, ο οποίος από τη μια δυσανασχετεί, και από την άλλη ευεργετεί όσους τους εμπαίζουν.
# Όποιος έχει δεχθεί καταχρηστικές διώξεις και κατασχέσεις, στον ίδιο του το τόπο, έχει προτεραιότητα σε μια κοινωνία, εκτός αν η κοινωνία αποτελείται από κατακάθια, παλιανθρώπους, ανήθικους, και εγκληματικά στοιχεία.
Αν δεν έχουμε ως κοινωνικό σύνολο, άμεσες και μαζικές δομές στο τόπο μας, ώστε να οδηγηθούμε στο σημείο να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, δεν υπάρχει ενδεχόμενο ανάκαμψης.

Οι παρανομούντες επί πολλά χρονιά στις αιτήσεις μας, σαφώς με δόλο, οι οποίοι βρέθηκαν στα έδρανα του δήμου Γλυφάδας, πλην εξαπάτησης, και συστημικής προπαγάνδας, δεν επιθυμούν τίποτα άλλο τοπικά.



Εμείς δεν κατασκευάζουμε ειδήσεις, είμαστε η ίδια η είδηση, και είμαστε οι μοναδικοί ( ελάχιστοι ), οι οποίοι περάσαμε στο κοινωνικό σύνολο τις παράνομες μεθοδεύσεις τόσο του Κ.Κόκκορη, όσο και στη συνέχεια του Γ. Παπανικολάου, σε ειδικά και παράνομα ρουσφέτια σε ημέτερους, όπως και τους χρηματισμούς σε φερόμενο εκδότη, ο οποίος είναι γνωστός συκοφάντης - εκβιαστής - και υβριστής, λασπολόγος, ο οποίος εξαγοράζετε ώστε να προσπαθήσει να καλύψει τις πομπές και τις παρανομίες των εκάστοτε διοικούντων.

Το θέμα, σήμερα, είναι αν υπάρχουν εισαγγελείς, κατάλληλοι να αναλάβουν και να φέρουν σε πέρας μια εγκληματική ομάδα, η οποία δρα κατά του δημόσιου συμφέροντος και των δημοτών, ενώ έχει βασική υποχρέωση την εκπροσώπηση και την νομιμότητα.


Φτιάχτηκε το μέλλον τους παράνομα και με εξαπάτηση και καταστρέφουν με δόλο το μέλλον και τις ζωές των υπολοίπων δημοτών.


Δεν είναι προτιμότερο να υπάρχει σύνεση από το να βρίσκεται ένας δήμαρχος - αιρετός δια βίου κατηγορούμενος λόγω της κάκιστης νοοτροπίας του; 
Τι λέτε κύριε Παπανικολάου, Σφακιανάκη, κ.α.; 

Έπειτα από σειρά αιτήσεων σας έχουμε παρέχει μια μικρή προθεσμία ώστε να εναρμονιστείτε με τη νομιμότητα και το δίκαιο, το οποίο το σπουδάσατε, όμως δεν το εφαρμόζεται, και αντί για δικηγόρο παραπέμπεται σε κάτι εντελώς διαφορετικό.

ΓΛΥΦΑΔΑ:  Υπάρχουν Εισαγγελείς ; Θα τους ενεργοποιήσουμε εμείς. 

Άλλωστε μη ξεχνάτε ''40 Χρόνια Τοπικός Φασισμός, αντί τοπικού ''πολιτισμού'', προόδου, και εκπροσώπησης.

Εμείς διαχρονικά βρισκόμαστε στη χώρα των ακάματων και των αγράμματων, οι οποίοι βρίσκονται και στα έδρανα του δήμου Γλυφάδας, και σε ένα τόπο, στον οποίο, βλέπεις ποια είναι η αξία κάθε επιτήδειου με τις δικές του δυνάμεις, και εν συνεχεία με τα χρήματα του κοινωνικού συνόλου, τα οποία του εξασφάλισαν ώστε να λειτουργήσει ως κανίβαλος στη συντεχνία των κανιβάλων.


Η κ. Βαγγελάτου δημοτική σύμβουλος, και στην ΛΑ.Ε, διότι ως εξασφαλισμένη, με θέση εργασίας, ''συνέδραμε το δίκαιο και την αριστερά'' !!!


Ούτε στην ΖΙΜΠΑΜΠΟΥΕ: Έχουν γνώση οι δημότες/ισσες ότι άλλοι δημότες επένδυσαν εκατομμύρια και παρείχαν πολιτισμό επί δεκαετίες, ενώ δέχτηκαν σειρά διώξεων και κατασχέσεων, αντί της αρωγής του ΔΗΜΟΥ, και άλλοι παρουσιάστηκαν ως εκδότες και δημοσιογράφοι, ετεροχρονισμένα, και έχουν κερδίσει δεκάδες και εκατοντάδες χιλ. ευρώ. 

ΓΛΥΦΑΔΑ FM - WEB 1977 -2017,


Σε ολόκληρη τη χώρα ίδρυαν Ραδιοτηλεοράσεις, και στη ΓΛΥΦΑΔΑ της ''προόδου'', και του κάθε κατεργάρη, δημιουργήθηκε άλλου τύπου ''Πολιτισμός'', παρανομιών σε σύννομες αιτήσεις μας, και ευεργεσία των κομματικών και λοιπών ημέτερων.

Σήμερα ευεργετούνται μέχρι και τα ''πρακτορεία ειδήσεων'', όπως και όσοι/ες λήστεψαν τις πρότυπες ιδέες μας, οι οποίες είχαν κατατεθεί στο δήμο Γλυφάδας σε σειρά αιτήσεων από την δεκαετία του 1990.

Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

Υ.Γ: Απορώ πως βρίσκομαι ακόμα στη ζωή, έπειτα από τον σχεδιασμό της φυσικής μου εξόντωσης, τον οποίο γνωρίζουν χιλιάδες κάτοικοι Γλυφάδας, και 18 ετών παρανομίες σε σύννομες αιτήσεις στο δήμο Γλυφάδας, έπειτα από σειρά ληστειών της επενδύσεώς μας, και ακόμα πως μπόρεσα να δημοσιοποιήσω την αλήθεια. 

Γνωρίζετε τι σημαίνει 18 χρόνια ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΔΗΜΑΡΧΩΝ - ΑΙΡΕΤΩΝ - ΚΑΤΟΙΚΩΝ; Αποδεικνύεται ο δόλος από τη πλευρά των κανιβάλων, οι οποίοι παρουσιάζονται ως κάτοικοι και αιρετοί Γλυφάδας.

Η βλάβη που έχει υποστεί η υγεία μου είναι ανεπανόρθωτη, και ορισμένοι παρουσιάζονται ακόμα ως εκπρόσωποι των δημοτών, και δήμος εργολάβων και τσιμέντου, ο οποίος φρόντισε επιλεκτικά τους ημέτερους και όσους εμφανίστηκαν τα τελευταία χρόνια. Έχετε κάποια σχέση με τον Πολιτισμό, η το ανθρώπινο είδος; 

Γνωρίζετε τι σημαίνει ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ για καταστρωμένο σχέδιο με δόλο ; Όλοι όσοι αξίωσαν την είσοδό τους στα έδρανα του δήμου Γλυφάδας, και όσοι έχουν εκλεγεί, τήρησαν συνολικά μια Ομερτά κατά ενός δημότη με εντοπιότητα, κατά της ζωής του, ο οποίος παρείχε ΕΝΔΟΓΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ και ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, πριν από το σύνολο των υπολοίπων στα ΕΡΤΖΙΑΝΑ.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΓΛΥΦΑΔΑ: Ο Τσιμεντένιος πολιτισμός !!! ( VIDEO) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">