ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Οι κόντρες στα Νότια προάστια

Οι κόντρες στα νότια προάστια είναι παλιό ''σπόρ''΄, από τη δεκαετία του 80, και έχει ένα κύκλο ζωής πριν από τις ταινίες του holywood τύπου fast & furious, και πολύ περισσότερο, τις κόντρες την δεκαετία του 80 δεν την γνώριζε τοπικά σχεδόν κανείς.

Τη δεκαετία του 80 οι κόντρες είχαν διαφορετικό χαρακτήρα από όσα διαδραματίστηκαν στη συνέχεια και διαδραματίζονται ακόμα και σήμερα, και κυρίως δεν είχαν καμία σχέση με μια προκαθορισμένη διαδρομή συγκεκριμένων μέτρων, δεδομένου ότι το στοίχημα ήταν η αφετηρία από συγκεκριμένο σημείο της Βάρκιζας, και ποιος θα φτάσει πρώτος στην πλατεία της Γλυφάδας, η σε άλλα προκαθορισμένα σημεία, και το αντίστροφο.

Δεν είχε ιδιαίτερη σημασία να υπάρχουν θεατές, μια που το ζητούμενο ήταν ο συναγωνισμός, και ποιος θα κερδίσει το στοίχημα, και σε καμία περίπτωση δεν ενδιέφερε να υπάρχουν ''μπανιστηρτζίδες''. 

Κάνουμε αναφορά σε άκρως επικίνδυνο ''σπορ'', από το οποίο κανείς δεν γνώριζε αν θα καταλήξει σώος στον τελικό προορισμό,  η αν θα βρεθεί σε φορείο ασθενοφόρου.

Σαφώς το έπαθλο δεν ήταν πάντα τα χρήματα, υπήρχαν και πολλά ακόμα έπαθλα, και δεδομένου ότι αρκετοί πρόσφατα, έπειτα από τα γεγονότα στη Βάρκιζα ασχολούνται με τα παλιά, εκτός από τα τωρινά της ''κόντρας'', εμείς ποτέ δεν κρύψαμε  ότι είμαστε οπαδοί της κόντρας, αρκεί να πληρεί προδιαγραφές.

Με τα δεδομένα του παρόντος, σε μια χώρα ευτελούς ''πολιτικοοικονομικοκοινωνικού'' χαρακτήρα, το παντελές έλλειμμα μιας οργανωμένης πίστας στα Νότια Προάστια Αττικής, κατάμαρτυρά ότι η πλειονότητα όσων αρέσκονται στην κόντρα ψηφίζουν χωρίς μυαλό, και επιλέγουν ότι χειρότερο υφίσταται στο τόπο μας.

Εμείς είμαστε οι μοναδικοί κάτοικοι Νοτίων προαστίων, οι οποίοι περάσαμε τόσο δημόσια, όσο και στις κυβερνήσεις, αίτηση - πρόταση το Ελληνικό να διαθέτει περιμετρικά μια πίστα αγωνιστικών οχημάτων, ώστε να γίνονται αγώνες ταχύτητας, ακόμα και ιδιωτών, με απόλυτη ασφάλεια, διότι οτιδήποτε άλλο αποτελεί ηλιθιότητα. 

Όταν είσαι στα 18 - 20 ο κίνδυνος δεν υπάρχει, και κάνεις πράγματα τα οποία αν τα επανεξετάσεις στα 40 - 45 δεν πιστεύεις ότι γινόντουσαν από εσένα, και αυτό θα ισχύσει με την πλειονότητα των ''κοντράκηδων'' του παρόντος.

Ενώ οι υπόλοιποι κάνουν μπίζνα των media εμείς από τον ''ΓΛΥΦΑΔΑ'', ο οποίος δεν έχει την απήχηση των ΜΜΕ, και των sosial media, θα σηκώσουμε το θέμα, και θα έχουμε σύντομα μια ενδιαφέρουσα συζήτηση τόσο με την κυβέρνηση, όσο και τον Σ.Λάτση, o οποίος αν δεν δεχθεί τους όρους μας για μια πίστα περιμετρικά του αεροδρομίου του Ελληνικού, ώστε να υπάρχει ασφάλεια αναφορικά με τους κοντράκηδες, θα βιώσει πολλά και διάφορα, και ο δρόμος του δεν θα είναι καθόλου εύκολος. 

Το θέμα το γνωρίζετε και είναι πολιτικό δεν είναι μιντιακό, οπότε εμείς δεν θα σταθούμε σε λεπτομέρειες όσων διαδραματίστηκαν τις τελευταίες ημέρες, άλλωστε δεν μας ενδιαφέρει, και περιοριζόμαστε σε όσα θα περάσουμε τόσο στη κυβέρνηση, όσο και στον Λάτση, για την διασφάλιση της ζωής εκατοντάδων νέων ανθρώπων, και κυρίως χιλιάδων ανυποψίαστων περαστικών. 

Σε εποχές που δεν υπήρχε κανείς στα νότια προάστια, και εν γένει στο Ν.Αττικής να ασχοληθεί με τις ''κόντρες'', εμείς δεδομένου ότι συμμετείχαμε σε αυτές από την δεκαετία του 80, είχαμε σαφείς θέσεις, οι οποίες τροποποιημένες θα περάσουν ξανά σε όσους παριστάνουν τη πολιτεία - κράτος, καθώς και στον ιδιώτη, ο οποίος έχει βασική υποχρέωση ανταποδοτικότητας ώστε να προχωρήσει η επένδυση του.

Συνήθως στη χώρα μας, οποίος έχει το πάνω χέρι, οικονομικά, ελέγχει ολόκληρο το σύστημα, και αυτό πράττει ο Λάτσης έχοντας στο τσεπάκι του από την κυβέρνηση, μέχρι τα πρακτορεία ειδήσεων, και ακόμα πολλά από τα mεdia, όμως αγνοεί τους αστάθμητους παράγοντες, οι οποίοι επιδρούν σε μεγαλύτερο βαθμό από το σύνολο των υπολοίπων.

Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ δεν ελέγχεται από την κυβέρνηση, ούτε από τα media.  

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ


Όταν αρκετοί από τους σημερινούς ''κοντράκηδες'' διαπιστώσουν τι κόντρες γίνονται με οχήματα ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας θα πετάξουν αυτομάτως οτιδήποτε διαθέτουν και θα στραφούν συνολικά στην ηλεκτρομαγνητική ενέργεια.

Από εμάς σύντομα θα κυκλοφορήσουν δυο πρότυπα μοντέλα, ένα ιπτάμενο, και ένα αυτοκινούμενο, με τεχνητή νοημοσύνη, τα οποία θα πιάνουν επιτάχυνση  ( 0 - 100 ) σε κλάσματα δευτερολέπτου. Με aerodynamic chord-mac και κουρδισμένες απόλυτα τις χορδές για ασύλληπτες ταχύτητες. 

Σαφώς ακόμα δεν γνωρίζουμε την αντοχή του ανθρώπου σε αυτές τις πιέσεις, οπότε τα πρώτα πρότυπα θα είναι κινούμενα με αυτόματο πιλότο. 

Παιδιά κάντε καμιά στροφή στον ηλεκτρομαγνητισμό και πειραματιστείτε... Πετάξτε τους συμβατικούς κινητήρες, τα νίτρο, κ.α., και παίξτε με τέσσερις ανεξάρτητους κινητήρες ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας σε κάθε τροχό. ( Με τη δική σας λειτουργία κερδίζει ο Λάτσης και οι πετρελαιάδες, δεν κερδίζει το μέλλον και η ανάπτυξη πράσινης ενέργειας. )
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Οι κόντρες στα Νότια προάστια Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">