ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η τριτοκοσμική μπανανία - Ελλάδα

Η Ελλάδα είναι ένα διεφθαρμένο κράτος, με εξαρτημένους ψηφοφόρους/πελάτες, ανάξιους - αναξιοκρατικά διορισμένους - βολεμένους, και επί 42 χρόνια με απαράδεκτους πολιτικούς.

Η μπανανία -  Ελλάδα έχει τον πιο απολίτιστο λαό σε ολόκληρη την Ε.Ε., καθώς και σε ολόκληρο το πλανήτη, και σήμερα δεν προκαλεί σε κανένα εντύπωση που μια καταληστεμένη χώρα επί εκατονταετίες ονoμάζεται ευρωπαϊκή κατ' όνομα, ενώ στην ουσία είναι απόλυτα τριτοκοσμική.

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο καθαρός, έντιμος, ειλικρινής, και ξεκάθαρος πολίτης να προκόψει σε τούτο το κωλοχανείο, και τούτο διότι το 90% του πληθυσμού της χώρας είναι λαμόγια, και κοινοί πλιατσικολόγοι - λωποδύτες. 

Στην Ελλάδα ποτέ δεν υπήρξε σύγκλυση με τις πλουσιότερες χώρες, και ακόμα και σήμερα είναι το σούργιελο της Ε.Ε. και του πλανήτη, έχοντας κοινούς λωποδύτες, τόσο στα κοινά, όσο και στο κοινοβούλιο, καθώς και στο 90% της κοινωνίας, με πολίτες, οι οποίοι σε ένα τεράστιο βαθμό, ανταγωνίζονται στην απατεωνιά !!!

Έχοντας το δεδομένο των αρχαίων Ελλήνων, οι οποίοι είχαν βασικές αξίες, άλλωστε γι΄αυτό το λόγο μεγαλούργησαν και υπήρξαν η πρώτη υπερδύναμη του πλανήτη, οι σημερινοί νεοέλληνες δεν έχουν καμία σχέση με τους Έλληνες, και αυτό το γράφουν αρκετά πυκνά συχνά σειρά αρθρογράφων και συγγραφέων σε ολόκληρο το κόσμο. 

Νόρμαν Σπίνραντ: Βρισκόμουν στην κορυφή του λόφου της Ακρόπολης, ανάμεσα σε εκατοντάδες τουρίστες που περιδιάβαιναν τα θαυμάσια ερείπια της κλασσικής Ελλάδας. 

Έστρεψα το βλέμμα από τον Παρθενώνα και κοίταξα από ψηλά τη σύγχρονη Αθήνα που απλωνόταν μπροστά μου. Η θέα, που καλυπτόταν από μια αποκρουστική στιβάδα καυτού καλοκαιρινού νέφους, μου θύμισε ότι βρίσκομαι στον 20ο αιώνα, και πως η πόλη εκεί κάτω, με τους βρώμικους, θορυβώδεις, δρόμους της είχε πολύ περισσότερα κοινά στοιχεία με την Τιχουάνα του Μεξικού και τον Τρίτο Κόσμο, παρά με την παρελθούσα μορφή της, ως μητρόπολη του υψηλότερου πολιτισμού στον κόσμο. 

Κάπως λυπημένος από τη διαπίστωση αυτή κατέβηκα στην Πλάκα, μια περιοχή στις πλαγιές του λόφου γεμάτη με ταβέρνες, ταπεινά εστιατόρια και παραπήγματα που πουλούσαν σουβενίρ, και ήπια μισό λίτρο ρετσίνα, ένα ελληνικό κρασί που είναι καλύτερο να το πίνει κανείς όσο πιο γρήγορα γίνεται. 

Η Πλάκα ήταν γεμάτη τουρίστες, μικροεμπόριο, παραεμπόριο, μουσική και θόρυβο. Μπορεί να έφταιγε η ρετσίνα, αλλά οι Έλληνες μου έμοιαζαν χαρούμενοι άνθρωποι που αγαπούσαν τη ζωή και ζούσαν το παρόν τους με μπρίο. 

Μετά όμως προχώρησα προς το ξενοδοχείο μου μέσα από τον θόρυβο της κίνησης και τον κακόγουστο, τριτοκοσμικό μοντερνισμό της πόλης και, όταν γύρισα να κοιτάξω προς τα πίσω, η θέα που αντίκρυσα γέννησε το σπέρμα αυτού του διηγήματος στο μυαλό μου. 

Πάνω στην Ακρόπολη ο Παρθενώνας με το ζόρι ξεπρόβαλε μέσα στο νέφος, σαν φάντασμα μιας χαμένης δόξας που υπερίπτατο πάνω απ' το ρυπαρό παρόν, πάνω απ' την κακόγουστη Αθήνα, πάνω από την Πλάκα, όπου απόγονοι ενός πολιτισμού που είχε χτίσει τέτοια τελειότητα, ένας τριτοκοσμικός λαός πια, προσπαθούσαν να απομυζήσουν κάποια ζωή απ' τα ερείπια που τους άφησαν οι ευγενείς τους πρόγονοι, το μεγαλείο των οποίων έχει σβήσει από τη χώρα τους, πολύ καιρό πια.

Σημείωση : Οι πλιατσικολόγοι της ''αριστεράς'' του παρόντος, έχουν έστω και ίχνος Ελληνικού φιλότιμου, μπέσας, και αξιών ;;; Όσο για τους ''γαλάζιους'' στο δήμο, αυτοί δεν είναι καν άξιοι αναφοράς.

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2005 Διώξεις και Κατασχέσεις

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ

Υ.Γ: Αλλάζοντας τα οικονομικά στη τσέπη σου, και στις καταθέσεις σου, με κάθε μπαγαποντιά, δεν αλλάζει η Ελλάδα παλιοκερατά νεοέλληνα..., και ομολογουμένως, οι εννιά στους δέκα πρέπει εναλλάξ να βρεθούν στον Κορυδαλλό, και κυρίως οι γνωστοί σε όλους εμάς...

* Εμείς σε πλήρη αντιδιαστολή της γνωστής νεοελληνικής φάρας ''δεν επιθυμούμε πόρτα για το χειμώνα'' στο διαδίκτυο, και το έχουμε αποδείξει, ούτε θέλουμε πελατεία τους γνωστούς σε όλους εμάς, και κυρίως, δεν θέλουμε καμία απολύτως σχέση σε όσα διαμορφώνουν νεοέλληνες και νεοελληνίδες, και άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι οπουδήποτε εμάς δεν μας ''χώραγε'' ο τόπος μας, διότι οι συντεχνίες που αποτελούνται από επιτήδειους απομυζούν κάποια ζωή απ' τα ερείπια του πολιτισμού και της πραγματικής δημοκρατίας.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η τριτοκοσμική μπανανία - Ελλάδα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">