ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

STOP ΣΤΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ

Κύριοι Τσίπρα και Παππά, έχοντας ένα βασικό δεδομένο στη χώρα μας, το οποίο είναι πέραν των 500 ραδιοφωνικών ''αδειών'' από υπουργούς της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, (σημερινή Δημοκρατική Συμπαράταξη), η δική σας στάση επί του ζητήματος δηλώνει άρνηση συμμόρφωσης τόσο με τους θεσμούς, όσο και με τους νόμους, όμως πολύ περισσότερο δηλώνει ότι δεν βρίσκεστε επάξια στην διακυβέρνηση της χώρας.

Αφήστε κατά μέρους Τσίπρας και Παππάς το Ε.Σ.Ρ, και αναπτύξτε άμεσα τις πολιτικές αδειοδοτήσεως των τοπικών ραδιοφωνικών σταθμών από μηδενική βάση.  

Δεν πείθετε κανείς από όσα διαδραματίζονται επί τρία χρόνια διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, όπου ακόμα δεν έχει δοθεί λύση στα διαπλεκόμενα εθνικά ΜΜΕ, τα οποία δια των ιδιοκτητών τους είναι οι βασικοί ιδιοκτήτες - μέτοχοι του 90% των ραδιοφωνικών σταθμών του Ν.Αττικής, σαφώς αντισυνταγματικά και παράνομα.

Ο λαός δεν σας έστειλε στην διακυβέρνηση ώστε να τον εμπαίζεται, και έχετε ιδία γνώμη επί του ζητήματος, διότι ως κόμμα έχετε ραδιοφωνικό σταθμό, ο οποίος λειτουργεί χωρίς άδεια λειτουργίας.

Περάστε άμεσα νόμο - θεσπίστε - για την ραδιοφωνία, από μηδενική βάση, και ξεχάστε ότι οι ιδιοκτήτες εθνικών και τοπικών καναλιών, καθώς και της DIGEA, θα έχουν και το ιδιοκτησιακό καθεστώς των ραδιοφωνικών σταθμών.

Είναι απίστευτο έπειτα από τρία χρόνια διακυβέρνησης να μην έχει υπάρξει απολύτως τίποτα για την ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ.

Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας είναι βολεμένα ως πρόεδροι, αντιπρόεδροι, σύμβουλοι, κ.α., και κάποιοι εξ αυτών παριστάνουν τους αλληλέγγυους των μεταναστών στο Ελληνικό, ενώ στον αντίποδα εμείς βρισκόμαστε σε ένα ραδιοφωνικό σταθμό ο οποίος δεν λειτουργεί επί 13 χρόνια έπειτα απο σειρά καταχρηστικών διώξεων και κατασχέσεων.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;; 

Θέλουμε άδεια λειτουργίας εδώ και τώρα, η μια βεβαίωση ότι λειτουργούμε σύννομα μέχρι την ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ

Τσίπρας, Παππάς, ΝΔ, ΕΣΡ, και λοιποί, αν θεωρείτε ότι πρωτοστατήσαμε σε ένα χώρο, και επί 40 χρόνια δεχόμαστε διώξεις και κατασχέσεις, έπειτα από σύννομες αιτήσεις, και παράβολα, και δεν θα μας παρασχεθεί ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ, δεν αρμόζεται στο κοινοβούλιο, ούτε στην ανεξάρτητη αρχή, και να επαναθεωρήσετε όσο είναι καιρός τη στάση σας.


ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ
glyfadaweb@gmail.com
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: STOP ΣΤΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">