ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Το Βατοπέδι της Γλυφάδας διακόπηκε για τον Μάρτιο


Σήμερα 6 Φεβρουαρίου 2017 παρουσιάστηκαν ενώπιον του τριμελούς κακουργοδικείου Αθηνών, τόσο ο Κ.Κόκκορης, όσο και οι 29 νυν και τέως αιρετοί του δήμου Γλυφάδας, για την υπόθεση αγοράς δυο οικοπέδων, απ' ευθείας, η οποία βάρυνε τους Γλυφαδιώτες πάνω από έξι εκατομμύρια ευρώ.

Ο Κόκκορης, όπως έχετε διαβάσει σε δημοσιεύματα, και γνωρίζετε, ζήτησε μέσω του συνηγόρου του αναβολή της δικής, άλλωστε ήταν αναμενόμενο, όμως οι δικαστές δεν του έκαναν τη χάρη, και η υπόθεση λόγω στησίματος από τον 'δήμαρχο' του δήμου Γλυφάδας, διακόπηκε για τις δέκα Μαρτίου.   

Υπήρξε ένα πλήρες καταστρωμένο σχέδιο από τη πλευρά του Παπανικολάου ώστε να υπάρξει διακοπή της δίκης, το οποίο σαφώς το είχε δουλέψει σε συνεργασία με τον Κόκκορη, και άλλωστε είναι σαφές ότι επί σειρά ετών εξυπηρετούνται αποκλειστικά τα συμφέροντα Κόκκορη, Κοκκορικών, και γαλάζιων - ημέτερων του παρόντος, όμως την επόμενη φορά δεν θα έχουν επάρκεια στησίματος και πρέπει η υπόθεση να δικαστεί.

Ο ένας εκ των πωλητών - κατηγορούμενος, απουσίαζε από την δικαστική αίθουσα λόγω προβλημάτων υγείας, ενώ στον αντίποδα υπήρξε απαρτία όλων των νυν και τέως δημοτικών συμβούλων, οι οποίοι επιθυμούν σε μεγάλο βαθμό να διαχωρίσουν τη θέση τους από τον Κ. Κόκκορη.

Ο Κ.Κόκκορης ευελπιστεί ότι θα τον απαλλάξει ο επώνυμος δικηγόρος του, όμως η υπόθεση είναι πολύ σοβαρή και κρίσιμη, διότι τα εκατομμύρια λείπουν από το ταμείο του δήμου, και αν παρακαμφθεί σε μια τέτοια υπόθεση η δικαιοσύνη, οι επιπτώσεις θα είναι, αρχικά κατά της κυβέρνησης, εν συνεχεία κατά του ΣΥΡΙΖΑ, και τέλος κατά των θεσμών, της δικαιοσύνης - δικαστών, και κατά όλων των αστικών κομμάτων - πολιτικών.  

Μη ξεχνάτε ότι από το ένα άκρο της χώρας μας, μέχρι το άλλο, υπάρχει ένα και μοναδικό ζητούμενο, σε χιλιάδες πολίτες οι οποίοι αρθρογραφούν δημόσια σε media, και πολλοί εξ αυτών το έχουν βασικό banner, και θεωρώ ότι το γνωρίζετε και εσείς... 

Όσοι υποσχέθηκαν ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ας φροντίσουν να υπάρξει πραγματικά δικαιοσύνη, και σε ενδεχόμενο που ''ενήργησε ορθά'' ο κ. Κόκκορης, χωρίς οικονομική ζημία του δήμου να απαλλαγεί, όμως, αν ενήργησε κατά της δημόσιου συμφέροντος και απαλλαγεί  η ζημία δεν θα είναι χρήμα, θα είναι το ροκάνισμα των θεσμών μαζί με τις θέσεις σας... 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Το Βατοπέδι της Γλυφάδας διακόπηκε για τον Μάρτιο Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">