ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δημαρχείο Γλυφάδας: Για την Ελλάδα που μας αξίζει !!!

Εκδήλωση με προσκεκλημένο τον υπουργό Εσωτερικών Πάνο Σκουρλέτη, διοργανώνουν οι τοπικές οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ, Αλίμου, Ελληνικού - Αργυρούπολης, Βάρης Βούλας, Βουλιαγμένης, και Γλυφάδας, και ομολογουμένως γι' άλλη μια φορά γινόμαστε μάρτυρες σε ποια χώρα βρισκόμαστε.

Όπως διαπιστώσαμε η προβολή η οποία γίνεται τοπικά, αποτελείται από ορισμένες αφίσες οι οποίες έχουν κολληθεί πρόχειρα πάνω στις διαφημιστικές πινακίδες των στάσεων.

Όπως γνωρίζεται οι διαφημιστικές πινακίδες των στάσεων αποτελούν μια κορυφαία παρανομία και απάτη, συγκεκριμένα στο δήμο Γλυφάδας, διότι εξυπηρετούν άνομα συμφέροντα ιδιωτών και αιρετών, χωρίς να μπαίνουν χρήματα στο ταμείο του δήμου, άρα αποδεδειγμένα υφίσταται διαπλοκή, και μια λειτουργία κατά του δημοσίου συμφέροντος.

Από μια κυβέρνηση στελεχών, τα οποία παρουσιάστηκαν ως αριστερά, θα περίμενε κάθε πολίτης, σε εύλογο χρονικό διάστημα, να αποκαταστήσουν όσα αποτελούσαν τις πάγιες προεκλογικές τους δεσμεύσεις και πρόγραμμα, όμως εμείς βρισκόμαστε ακόμα και σήμερα, τρία χρόνια έπειτα της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ σε μια τριτοκοσμική χώρα.

Βρισκόμαστε σε μια χώρα στην οποία εμφανίζεται κάθε τυχάρπαστος ως επιχειρηματίας, συνάπτει κάτω από αδιαφανείς διαδικασίες μια σύμβαση, με τον Ο.Τ.Α, και στη συνέχεια χωρίς να καταβάλλει όσα οφείλει, ορισμένοι αιρετοί - δήμαρχοι, υπόχρεοι στην διασφάλιση του δημόσιου συμφέροντος, αντί να διακόψουν την σύμβαση του νομιμοποιούν και δεκάδες παρανομίες ώστε να έχει το πάνω χέρι στις τοπικές μας κοινωνίες ένας ξενόφερτος, και να μοιράζει τα έσοδά του με όσους οφείλουν τόσο την διασφάλιση της νομιμότητας, όσο και το δημόσιο όφελος.

Όπως αναφέρουν αυτοί που κόλλησαν τις αφίσες, τόσο πάνω στις παράνομες διαφημιστικές πινακίδες, οι οποίες σημειωτέων δεν έχουν τα στοιχεία του επιχειρηματία, ( καραμπινάτη παρανομία), όπως και στα κάγκελα της πλατείας Καραϊσκάκη, ( καραμπινάτη παρανομία ), '' ΕΚΔΗΛΩΣΗ - ειλικρινής σχέση με το λαό, κοινωνικές και πολιτικές συμμαχίες, για την Ελλάδα που μας αξίζει με τον υπουργό Εσωτερικών Π. Σκουρλέτη '' 

Αντιλαμβάνεστε επαρκώς σύμφωνα με όσα προαναφέρονται, ότι η Ελλάδα που μας αξίζει κατά τους κυρίους και κυρίες του ΣΥΡΙΖΑ, είναι η Ελλάδα στην οποία όποιοι κατέχουν την εξουσία, μπορούν να πράττουν όσες παρανομίες επιθυμούν, ενώ στον αντίποδα, πρέπει να πέφτουν στην δαγκάνα του νόμου συνολικά τα εκατομμύρια των υπολοίπων, διότι στην Ελλάδα, όλοι είναι ίσοι, ενώ ορισμένοι, επί δεκαετίες, φροντίζουν κάποιοι να γίνονται πιο ίσοι. 

Ενώ λοιπόν έρχεται ο κάθε τυχάρπαστος,  ο οποίος έχει δεκάδες ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ στα Νότια προάστια Αττικής, και οι απαράδεκτοι αιρετοί σας του κάνουν και πλάτες στις δεκάδες παρανομίες του, να καρπωθεί από τις τοπικές μας κοινωνίες, και απ' όσα λειτουργούν και βρίσκονται σε τοπικό επίπεδο, από το ΣΥΡΙΖΑ μας αναφέρουν για ''την Ελλάδα που μας αξίζει''.

Αυτή είναι η ΕΛΛΑΔΑ που μας αξίζει;;;

Η Ελλάδα που μας αξίζει είναι η συγκάλυψη και αποδοχή δεκάδων παρανομιών, ώστε να γίνετε φαγοπότι εκατομμυρίων από ιδιώτες και τη συντεχνία των αιρετών αναφορικά με την τοπική διαφήμιση, ενώ στον αντίποδα έπειτα από αιτήσεις και παράβολα δεχτήκαμε σειρά από διώξεις και κατασχέσεις - ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΕΣ - και ακόμα και σήμερα μας εμπαίζουν αυτοί που πρέπει να μας εκπροσωπήσουν ;;;

Καταθέτω μήνυση κατά όσων τοποθέτησαν παράνομα τις διαφημιστικές πινακίδες και λινάτσες στην πλατεία Καραϊσκάκη Γλυφάδας, και σε πολλές οδούς της πόλης, και αξιώνω άμεσα από τον δήμαρχο και τους αντιδημάρχους, να δώσουν εντολή στους υπαλλήλους του δήμου Γλυφάδας, να προβούν σε αφαίρεση των παράνομα τοποθετημένων διαφημίσεων, καθώς και των πινακίδων. Σε αντίθετη περίπτωση αύριο μηνύω τους ''αγνώστους'', σύμφωνα με το  2946/2001 οι οποίοι τοποθέτησαν τις διαφημίσεις, όσο και την δημοτική αρχή. 

Να ξηλωθούν άμεσα όσες διαφημιστικές πινακίδες δεν διαθέτουν τα στοιχεία της εταιρείας, αριθμό αδείας, καθώς και του διαφημιστή.


ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ
glyfadaweb@gmail.com

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2005 Σειρά καταχρηστικών διώξεων και κατασχέσεων, λόγω ελλείμματος παροχής αδείας, καθώς και εξυπηρέτησης ημέτερων και διαπλοκής...


Ο νόμος 2946/2001

Σύμφωνα με τον νόμο 2946/2001 που ρυθμίζει θέματα υπαίθριας διαφήμισης και αφορά το σύνολο της χώρας :

1) Απαγορεύεται η υπαίθρια διαφήμιση

Σύμφωνα με τον ίδιο νόμο οι υπαίθριες διαφημίσεις:

Πρέπει να προβάλλονται μέσα σε διαφημιστικά πλαίσια που κατασκευάζονται και τοποθετούνται σύμφωνα με τις προδιαγραφές που καθορίζονται με την κοινοποιούμενη Κοινή Απόφαση των Υπουργών Εσωτερικών Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης, Περιβάλλοντος Χωροταξίας και Δημοσίων Έργων, Ανάπτυξης και Πολιτισμού.

Ο νόμος απαιτεί για την τοποθέτηση της διαφήμισης, μέσα σε διαφημιστικά πλαίσια και στους χώρους που έχουν καθοριστεί, την προηγούμενη άδεια του δήμου και την αναγραφή σε κάθε πλαίσιο του αριθμού αδείας, της επωνυμίας της διαφημιστικής εταιρείας, ή του διαφημιζόμενου, και τη διεύθυνση της 

Απαρέγκλιτη τήρηση του νόμου για κάθε πινακίδα, 
σε πλατεία, νησίδα, στάση, κ.α. 

1) Αριθμός αδείας, σε κάθε μια πινακίδα
2) Επωνυμία διαφημιστικής εταιρίας, σε κάθε μια πινακίδα 
3) Διεύθυνση διαφημιστικής εταιρίας, σε κάθε μια πινακίδα 

Αν η διαφήμιση ή το διαφημιστικό πλαίσιο έχει τοποθετηθεί σε χώρο που δεν έχει καθοριστεί για την προβολή υπαίθριας διαφήμισης ή δεν αναγράφεται σε εμφανές σημείο το ονοματεπώνυμο ή η επωνυμία η Δ/νση του διαφημιστή ή διαφημιζόμενου και ο αριθμός της άδειας, τα πλαίσιο και οι διαφημίσεις θεωρούνται ρύπος και απομακρύνονται από τους ΟTA ή τον Γενικά Γραμματέα της οικείας Περιφέρειας, χωρίς την έκδοση πράξης αφαίρεσης, όπως κάθε άλλο σκουπίδι».

3) Σύμφωνα με την κοινοποιούμενη με την παρούσα ΚΥΑ :

Απαγορεύεται η τοποθέτηση διαφημιστικών πλαισίων στο οδόστρωμα των οδών, στις διαχωριστικές νησίδες, στις νησίδες ασφαλείας και στο οδόστρωμα των οδών παρόδιας εξυπηρέτησης, στην ελεύθερη ζώνη όδευσης πεζών, στον οδηγό τυφλών και στα κεκλιμένα επίπεδα (ράμπες και σκάφες) και όταν ακόμη δεν έχουν διαμορφωθεί.

Στις πλατείες επιτρέπεται μόνο η τοποθέτηση διαφημιστικών πλαισίων τύπου «ΠΥΡΓΟΣ» που είναι κυλινδρικά ή τριγωνικά με μέγιστη διατομή 1,20 και μέγιστο ύψος 3,60μ.

* Αντιλαμβάνεστε επαρκώς ότι εμείς επενδύσαμε τα χρήματά μας, παρείχαμε καθημερινά ενδογενή τοπικό πολιτισμό, και κοινωνική συνοχή, ενώ οι επιτήδειοι φρόντιζαν τα συμφέροντα των ξενόφερτων. Σήμερα ο Γ.Παπανικολάου αντί ξηλώματος των δεκάδων παράνομων πινακίδων έβαλε ένα ευτελές πρόστιμο, ενώ στον αντίποδα σε εμάς ποτέ δεν έβαλαν ένα πρόστιμο, σε εμάς έπρατταν διώξεις και κατασχέσεις.

* Ειδικά για εμάς, ήταν ακατόρθωτο να διαμορφώσουμε - κατασκευάσουμε τα πλαίσια, όσο και την τοποθέτησή τους, και μέσω μιας διαφημιστικής εταιρείας κάθε μήνα να αλλάζουμε σε μερικές εκατοντάδες πινακίδες τα χαρτιά - αφίσες. Είναι πολύ δύσκολη εργασία, και ο βασικός λόγος, γνωρίζοντας τις θέσεις μας στο δήμο Γλυφάδας, επί αρκετά χρόνια, να ισχύει χοντρό φαγοπότι μεταξύ ιδιώτη και αιρετών, και συγκεκριμένα πολλών αιρετών, παρατάξεων. )

Το γεγονός επί σειρά ετών, νυν και τέως διοικούντες, με μείον εκατομμύρια το ταμείο του δήμου, από την υπαίθρια διαφήμιση, ανανέωσης των συμβάσεων με τον κακοπληρωτή ιδιώτη, καθιστά σαφή την διαπλοκή και την διαφθορά στο Δήμο Γλυφάδας, πόσον δε όταν ο ιδιώτης, πρόσφατα, τοποθετεί παράνομα σε νησίδες πάνω από τριάντα πινακίδες, και ο Γ. Παπανικολάου δεν τις ξηλώνει.  Από την φερόμενη αντιπολίτευση, του δήμου Γλυφάδας, κρατείται σιγή ιχθύος για τις παράνομες πινακίδες, ειδικά των στάσεων, άρα καταφανώς η διαπλοκή και η διαφθορά καθίστανται αυταπόδεικτο.

* Κάποια στιγμή πρέπει να υπάρξει νομική ομαλότητα, καθώς και τήρηση των νόμων ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, και να συνεννοηθούμε σε ένα βαθμό, τι πρέπει να ισχύει, διότι με τα δικά σας δεδομένα, των πολιτικών και αιρετών, καθώς και της λειτουργίας σας, κατά των δημοτών, κανείς από εσάς δεν έπρεπε να βρεθεί στα έδρανα του δήμου. 

Ως αστικά κόμματα με διώξατε επί δεκαετίες, με σειρά κατασχέσεων, και όσων συνεπάγονται αυτές, με το πρόσχημα της αδείας, και της νομιμότητας, άρα δεδομένου ότι μου στερήσατε τη νομιμότητα, και επί χρόνια παρανομείτε εις βάρος της νομιμότητας, πρέπει να τύχεται της ιδίας μεταχείρισης.  Πολιτικοί - αιρετοί τα έχετε κάνει αχταρμά - τα έχετε μπερδέψει, γιατί σήμερα εμείς είμαστε οι νομοταγείς πολίτες, και εσείς οι παρανομούντες, με το επιχείρημα ότι είστε ''εξουσία''. Αλήθεια για πόσο ακόμα θα σας ανέχονται όσοι πληρώνουν το μάρμαρο, και όσοι δεν είναι στον ίδιο βαθμό ''ίσοι'' με εσάς ;;;

* Μεταξύ μας, δεν κουβαλάτε ''καλού - κακού'' και μερικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ από τα βόρεια προάστια, τους εκτός Αττικής, και καμιά εκατοστή από την Θεσσαλονίκη να κάνετε ''μπούγιο'';;; Mε τα δεδομένα του παρόντος, αν καλούσε μια τοπική οργάνωση οι παρευρισκόμενοι θα ήταν σίγουρα ''τρεις και ο κούκος'', και άλλωστε το ''έργο'' το έχουμε ξαναδεί, όταν ο Παπανικολάου, την προεκλογική περίοδο κουβάλησε περισσότερα από 100 στελέχη της ΝΔ, οι οποίοι δεν ήταν δημότες Γλυφάδας, ώστε να δείξουν ότι είναι πολλοί !!!

Μπορεί να γράφω πολλά, και ακόμα ο χαρακτήρας να θεωρεί κάποιος ότι αλλοιώνεται με κριτήριο μια εριστική τοποθέτηση, όμως αναλογιστείτε λίγο που καταντήσατε ως Ελληνική κοινωνία την πολιτική, όλοι εσείς των αστικών κομμάτων, διότι δεν είστε αρχικά ξεκάθαροι με τον εαυτό σας, ώστε να είστε δίκαιοι με τους υπολοίπους.

Παρανομείς ως εξουσία, κοινοβουλευτική, αυτοδιοικητική, και στη συνέχεια αξιώνεις νομιμότητα από τους πολίτες, και αυτό είναι χαρακτηριστικό δείγμα διφορούμενων, όμως πετάς και τις σπόντες αναφορικά με τους αυθαιρετούχους και παρανομούντες της κοινωνίας. Πάντα οι άλλοι, και ποτέ και πουθενά εμείς...

Σχετικά με τα ΜΜΕ και όσα διαδραματίζονται στο παρόν της χώρας

Το σύστημα, και ειδικότερα των ΜΜΕ, είναι ελεεινό και τρισάθλιο, και όσες φορές μέχρι σήμερα στήριξε με οποιοδήποτε τρόπο προβάλλοντας αστικά κόμματα, κ.α., το βασικό κίνητρο υπήρξε είτε δολοφονία είναι κοινοί απατεώνες οι οποίοι παρουσιάζονται ως Εθνοσωτήρες. Σήμερα έχουμε πλειάδα χαρακτηριστικών περιπτώσεων, της μεθόδου και της αντιλήψεως λειτουργίας συνολικά του συστήματος και των ΜΜΕ. Τα μπάζα, τα οποία καταλήγουν σε μια χωματερή, ίσως έχουν περισσότερη αξία από τα MME, και τον τρόπο λειτουργίας τους, ο οποίος πάντα διαδραματίζει κύριο ρόλο μιας υποχθόνιας πλύσης εγκεφάλου του κοινωνικού συνόλου, ότι το λάθος είναι σωστό και πρέπει να γίνει κοινός αποδεκτό. Όπου και όποτε υπάρχει απάτη, και έγκλημα, αυταπόδεικτα, διαπιστώνεις αυτόματα τεράστια έκταση προβολής της απάτης, και θεωρώντας ότι πουλώντας το προϊόν ενημερώνουν το λαό, τεράστιο λάθος, προβάλουν κοινούς απατεώνες και αποκτούν τεράστιο έρεισμα σε κοινωνικό επίπεδο, άρα οι μετέχοντες των ΜΜΕ το πράττουν σκόπιμα διότι είναι ομοϊδεάτες. Στον αντίποδα ποτέ δεν έπραξαν κάτι ανάλογο για όσους δεν είναι κοινοί απατεώνες, και δεν έχουν προβεί σε δολοφονίες, άρα για τους λειτουργούς των media δεν χρειάζονται οι καθαροί και φερέγγυοι πολίτες !!!

Επειδή το θέμα σας είναι ''η Ελλάδα που μας αξίζει'', σε καμία περίπτωση δεν μας αξίζει κάθε φορά ο πήχης να μπαίνει χαμηλότερα από την προηγούμενη, και αντί για ρεκόρ να οδηγούμαστε ως Ελληνική κοινωνία σε κανιβαλιστική, υποχθόνια, και υποκριτική λειτουργία, ευελπιστώντας ότι με αυτή τη λειτουργία θα διαμορφωθεί μια καλύτερη χώρα και ένα καλύτερο μέλλον για τους πολίτες.

Προσωπικά δεν μου αρέσει να παρανομείς από τους θεσμούς, διότι εγώ δεν θα το εφάρμοζα, άρα ως αστικά κόμματα, δήμαρχοι, αιρετοί, τοπικές οργανώσεις, κ.α., παρανομώντας από τους θεσμούς, και το συλλογικό επίπεδο, διαμορφώνετε μια χειρότερη Ελλάδα.  

Στην Ελλάδα που μας αξίζει ο υποφαινόμενος σήμερα δεν θα έγραφε, θα είχε ακόμα την ραδιοφωνική του λειτουργία, όμως, ο υποφαινόμενος πλήρωσε τα κέρδη και την υπεραξία της πολιτικοοικονομικής διαπλοκής, καθώς και την έκταση της κοινωνικής σήψης.

Τέλος, μήπως κάνετε διαρκώς εκπτώσεις και διαχωρισμούς, και θέτοντας ''για την Ελλάδα που μας αξίζει'' εννοείται τους συμμετέχοντες του δικού σας κόμματος, των δικών σας οργανώσεων, καθώς και συντεχνιών, παρεών, κ.α. ;

Σε αυτή την Ελλάδα που επικαλείστε από τις τοπικές οργανώσεις, μπορείτε να μας πείτε ξεκάθαρα ποιος είναι ο ρόλος του υποφαινόμενου, καθώς και των χιλιάδων πολιτών - δημοτών του τόπου μας ;;;

Δυο ξεκάθαρα ερωτήματα, τα οποία καλείστε να απαντήσετε ΔΗΜΟΣΙΑ, εδώ και τώρα... 

Γνωρίζετε ότι δεν είμαι εμπαθής, ούτε ζηλεύω, ούτε διέπομαι από ανάλογες νοοτροπίες που ''κουβαλάτε'' και έχετε, γιατί αν ήμουν ανάλογος με εσάς σήμερα θα βρισκόμουν στη δική σας θέση, και εσείς στη δική μου, και άλλωστε σε εσάς αρμόζει να σας θέσουν εκτός, διότι προσωπικά δεν εξαπάτησα κανένα, και δεν αδίκησα κανένα, και δεν συμμάχησα με κανένα εις βάρος των υπολοίπων.

Πάνω από τα πτώματα των υπολοίπων, και πάνω από την αλήθεια, δεν χορεύουν οι αριστεροί, χορεύουν οι απατεώνες και οι φασίστες.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δημαρχείο Γλυφάδας: Για την Ελλάδα που μας αξίζει !!! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">