ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

«Τι Κόκκορης, τι Παπανικολάου, από την ίδια πολιτική πάστα είναι και οι δυο τους - κοινός πολιτικοί απατεώνες»


Του Αναστάσιου Γιαννακόπουλου

Για μια ακόμη φορά δικαιώνομαι, επειδή σε διάστημα 2,5 ετών εγγράφως επανειλημμένα (με αντίστοιχους αρ. πρωτ.) έχω απαιτήσει!!! από τον δήμαρχο, Γιώργο Παπανικολάου, με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Γλυφάδας, όπου είναι πρόεδρος αυτής και ψηφίζει, να ορίσει δικηγόρο προκειμένου να παραστεί ο Δήμος ως πολιτική αγωγή στην πολύκροτη υπόθεση της περιβόητης αγοράς των οικοπέδων ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, για την οικονομική ζημία που υπέστη. 

Τα δύο οικόπεδα που αγόρασε ο Κόκκορης και η παρέα του, σύμφωνα με το αριθ. 1932/2015 βούλευμα του δικαστικού συμβουλίου Εφετών Αθηνών είναι δημόσιες καταπατημένες εκτάσεις.

Η δίκη των 30 κατηγορουμένων, μετά από πολλές δικαστικές «συμπληγάδες πέτρες που πέρασε η δικογραφία, από ειδικό ανακριτή και εισαγγελείς που απέρριπταν τις μηνύσεις: Καραπάνου-Γιαννακόπουλου», προσδιορίστηκε να δικαστεί την 06-02-2017 ενώπιον του Γ΄Τριμ. Εφ. Κακουργημάτων Αθηνών, με α/α 3 υπόθεση.

Ο δήμαρχος της Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, (και αυτός πολιτικώς απατεώνας μεγάλου βεληνεκούς, είναι έκθετος έναντι των δημοτών που των ψήφισαν και της δικαιοσύνης, επειδή σήμερα (01-02-2017), δεν όρισε δικηγόρο προκειμένου να παραστεί πολιτική αγωγή την 06-02-2016 ενώπιον του Γ΄Τριμ. Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών, προκειμένου να υπερασπίσει τα οικονομικά συμφέροντα του Δήμου Γλυφάδας, τα οποία έχουν άμεση σχέση με την ΄΄περιβόητη΄΄ αγορά των οικοπέδων ΄΄ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ΄, ζημία που αγγίζει τα 9.000.000,00 €.

Ο δήμαρχος, το μεσημέρι της 01-02-2017 ως πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Γλυφάδας, απέφυγε να πάρει απόφαση για διορισμό δικηγόρου, επειδή ο ίδιος έφερε το θέμα στην Οικ. Επιτροπή όπου ψηφίζει 1ος , ΄΄πετάγοντας το μπαλάκι΄΄ στο Δημοτικό Συμβούλιο, για να μην ψηφίσει ο ίδιος, γνωρίζοντας όμως εκ των προτέρων, ότι δεν θα υπάρξει απαρτία και έτσι ο Δήμος Γλυφάδας δεν θα παραστεί ως πολιτική αγωγή για την σημαντική ζημία που υπέστη από καθαρή υπαιτιότητα και πρόθεση της κοκοροπαρέας το 2011.

Κατόπιν αυτών των πράξεών του, παραμένει έκθετος έναντι των δημοτών που των ψήφισαν στις δημοτικές εκλογές του έτους 2014, ως επίορκος εκλεγμένος αιρετός και έναντι της δικαιοσύνης για παράβαση καθήκοντος, (άρθρο 259 Π.Κ. «Υπάλληλος που με πρόθεση παραβαίνει τα καθήκοντα της υπηρεσίας του με σκοπό να προσπορίσει στον εαυτό του ή σε άλλον παράνομο όφελος ή για να βλάψει το κράτος ή κάποιον άλλο τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι δύο ετών, αν η πράξη αυτή δεν τιμωρείται με άλλη ποινική διάταξη).

Γιώργο Παπανικολάου, έχω ορκιστεί να εκδιωχθείς από το θώκο του δημάρχου πριν εξαντλήσεις την θητεία σου, επειδή αποδείχθηκες πολύ χειρότερος του Κόκκορη και του Λανδράκη (ήδη καταδικασθέντες την 16-12-2016, για δωροδοκία και δωροληψία κατά την εκλογή, αντίστοιχα, με ποινή φυλάκισης 18 μηνών έκαστος και στέρηση αξιώματος για ένα έτος ο Κόκκορης επειδή είναι αιρετός, με μηνυτή εμένα).

Παπανικολάου, για τις εγκληματικές σου πράξεις έναντι των πολιτών, του Δήμου και εμού, θα τιμωρηθείς παραδειγματικά από την δικαιοσύνη, παρά τις ΜΕΓΑΛΕΣ πολιτικές γνωριμίες που έχεις και στην Ν.Δ. (τέως Πρωθυπουργούς, τέως και νυν βολΕυτές)

Εγώ δεν είμαι ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ, που το δικαστήριο, (με …μηνυτή εσένα), τον αδίκησε κατάφορα σε β΄ βαθμό, ενώ είχε απόλυτο δίκαιο, όπως αποδείχθηκε κατά την ακροαματική διαδικασία από αξιόπιστους μάρτυρες, δημόσια έγγραφα και φωτογραφικό υλικό, αν και το πρωτόδικο (3μελές) δικαστήριο τον ΑΘΩΩΣΕ πανηγυρικά !!!

Αλήθεια, μήνες τώρα, γιατί ο πρόεδρος του δικαστηρίου, κ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, δεν θεωρεί την καθαρογραμμένη απόφαση από 22-07-2016 ;;;.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: «Τι Κόκκορης, τι Παπανικολάου, από την ίδια πολιτική πάστα είναι και οι δυο τους - κοινός πολιτικοί απατεώνες» Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">