ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δήμος Γλυφάδας: Κυρία Αργυροπούλου, αντιδήμαρχος η χασάπης ;;;



Αναδρομική ισχύ σε όλα τα προνοιακά επιδόματα που είχαν ανασταλεί εφάρμοσε ο Δήμος Ηρακλείου, και δεδομένων όσων ισχύουν στο δήμο Γλυφάδας, καθίσταται σαφές ότι σε τοπικό επίπεδο καταργούνται τα θεσπισμένα.

Συγκεκριμένα, μετά την πιστοποίηση των στοιχείων όλα τα επιδόματα των οποίων είχε ανασταλεί η χορήγηση μέχρι την έκδοση γνωμάτευσης από την επιτροπή του ΚΕΠΑ, δόθηκαν με αναδρομική ισχύ σύμφωνα των αποφάσεων των ΚΕΠΑ.
Κυρία Αργυροπούλου, αντιδήμαρχος η χασάπης των θεσπισμένων ;;;
Η ανακοίνωση του Δήμου Ηρακλείου

Ενημερώνουμε τους δικαιούχους προνοιακών επιδομάτων, των οποίων η χορήγηση του επιδόματος έχει ανασταλεί μέχρι την έκδοση γνωμάτευσης από την επιτροπή του ΚΕΠΑ, ότι το Τμήμα Εφαρμογής επιδοματικής Πολιτικής & Ελέγχου του Δήμου Ηρακλείου ολοκληρώνει την πιστοποίηση των στοιχείων των επιδοτούμενων της Υπηρεσίας μας που δικαιούνται παράταση του προνοιακού τους επιδόματος (σχετ. Ν.4237/14 ΦΕΚ 36Α/12-2-2014).

Μετά την πιστοποίηση των στοιχείων, οι εν δυνάμει δικαιούχοι θα μπορούν να λάβουν αναδρομικά το προνοιακό επίδομα που ανεστάλη.

Οι δικαιούχοι θα ειδοποιηθούν ατομικά, σχετικά με την εξάμηνη (ή και πέραν του εξαμήνου) αναδρομική καταβολή του προνοιακού τους επιδόματος, για να προσέλθουν στην Υπηρεσία και να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες.

Γνωρίζοντας τι ισχύει για εκατοντάδες συμπολιτών μας, σε κάθε μια περίπτωση, οι κρατούντες και οι αυθαίρετοι του δήμου Γλυφάδας, καλούνται να τεκμηριώσουν στην Ελληνική Δικαιοσύνη αν οι ίδιοι εφαρμόζουν μια διαφορετική νομοθεσία από τον Δήμο Ηρακλείου.

Εμείς έχουμε υποχρέωση να στραφούμε δικαστικά κατά των αρμοδίων του δήμου Γλυφάδας, διότι διαπιστώσαμε εντελώς αντίθετη λειτουργία σε τοπικό επίπεδο, και μεριμνώντας ώστε να υπάρχουν και δεκάδες δικαιούχοι στη πόλη της Γλυφάδας βασικοί μάρτυρες αυτής της υποθέσεως

Κυρία Αργυροπούλου η κείμενη νομοθεσία της χώρας μας, γίνετε ''λάστιχο'' στα χέρια κάθε εκλεγμένου/ης και λειτουργεί κατά το δοκούν ;;; Ο κάθε δήμος εφαρμόζει δικό του μοντέλο σχετικά με όσα έχουν θεσπιστεί ;;;

Για όσους και όσες μπορεί να μην αντιληφθείτε πλήρως τι εννοούμε επισημαίνεται: Έπειτα από τεχνητή αναστολή των επιδομάτων, σε χιλιάδες πολίτες, η οποία διαμορφώθηκε παρά τη θέληση των δικαιούχων, ο Δήμος Γλυφάδας πήρε από το δήμο Καλλιθέας τους φακέλλους των δικαιούχων, χωρίς να υπάρξει εν συνεχεία η αρμόζουσα πολιτική.

Τα επιδόματα των δικαιούχων που ήταν σε αναστολή στο Δήμο Καλλιθέας, για λογαριασμό του Δήμου Γλυφάδας, ο Δήμος Γλυφάδας δεν τα αναγνωρίζει, και προέβη σε νέο πλαίσιο λειτουργίας και εφαρμογής των θεσπισμένων, χωρίς να δέχεται τις αιτήσεις στο δήμο Καλλιθέας, και αποδεχόμενοι τις αποφάσεις των ΚΕΠΑ να καταβάλουν τα αναδρομικά στους δικαιούχους.

Στο δήμο Γλυφάδας δέχτηκαν τη μεταφορά των φακέλλων από το δήμο Καλλιθέας στο δήμο Γλυφάδας, καθώς και το Ιστορικό των δικαιούχων, άρα δεν πρόκειται για νέες αιτήσεις, πρόκειται για επιδόματα σε αναστολή, στα οποία ο δήμος Γλυφάδας οφείλει την καταβολή των αναδρομικών, σύμφωνα των αποφάσεων των ΚΕΠΑ. 

Εμείς τονίζουμε ότι δεν υπάρχουν νέοι δικαιούχοι, και νέες αιτήσεις, υφίστανται επιδόματά σε αναστολή, των οποίων ο δήμος Γλυφάδας, έπειτα από την προσκόμιση των αποφάσεων των ΚΕΠΑ, ισχύος (2) δυο ετών,  δεν καταβάλει τα αναδρομικά.

ΔΕΙΤΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ

Σημειώνουμε ότι η κ. Αργυροπούλου αποχώρησε από την παράταξη του Κ.Κόκκορη, διότι υφίστανται ενέργειες παρακώλυσης των θεσπισμένων από τη πλευρά του τέως δημάρχου, άρα η συνέχιση επί του παρόντος, από τη δική της πλευρά όσων πρέπει να ακολουθεί ο δήμος, θα της παρέχουν τουλάχιστον μια καταδίκη.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δήμος Γλυφάδας: Κυρία Αργυροπούλου, αντιδήμαρχος η χασάπης ;;; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">