ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο Δήμος Γλυφάδας είναι το διαχρονικό αγκάθι

Όπως σας έχουμε ενημερώσει επανειλημμένα, και άλλωστε η τοπική κοινωνία των νοτίων προαστίων είναι σχετικά μικρή, από το 2004 είχαμε αιτηθεί στο δήμο Γλυφάδας μια δομή άμεσης ενημέρωσης των συμπολιτών μας.

Η δημοτική αρχή εκείνης της περιόδου, υπό τον δήμαρχο Σ.Σφακιανάκη, έπειτα από αίτηση, φάκελλο, μελέτη, τα οποία κατατέθηκαν στο δήμο, δεν μας συνέδραμε, παρέπεμψε το φάκελλο μας στον κ. Αγγούρη, και δεν υπήρξε καμία ενέργεια από τη πλευρά τους.
Και τo web του δήμου θα τα αναθέσετε σε γαλάζιο ημέτερο σας κύριοι των εδράνων του δήμου Γλυφάδας ;;; 
H επόμενη δημοτική αρχή, χρισμένη της Νέας Δημοκρατίας, (με αρκετούς αιρετούς οι οποίοι βρίσκονται και σήμερα στο δήμο), κατάργησε και την ιστοσελίδα του δήμου Γλυφάδας, η οποία δεν λειτουργούσε επί μακρόν, και όπως θυμάστε, πριν την εκλογή του Κ.Κόκκορη, εμείς αξιώναμε δημόσια την επαναλειτουργία της σελίδας του δήμου Γλυφάδας.

Με την ανάληψη των καθηκόντων του κ. Κ. Κόκκορη, και έπειτα από λίγους μήνες, επαναλειτούργησε η σελίδα του δήμου Γλυφάδας, όμως, για άλλη μια φορά, ενώ είχαν προϋπάρξει σαφείς ενέργειες, αιτήσεις, και δημοσιεύματα, η τέως δημοτική αρχή όταν αναφέραμε το συγκεκριμένο ζήτημα θεώρησε πρέπον να ειρωνευτεί, και λέγοντας χαρακτηριστικά στο Δ/Σ του δήμου '' Σιγά μην έχεις και το copyright ? '' 
Βρισκόμαστε στο 2017, και ακόμα ο δήμος Γλυφάδας δεν έχει γίνει αρωγός ώστε να λειτουργήσουμε μια WEB TV του δήμου, ώστε να καλύπτει συνολικά, και ζωντανά, το Δ/Σ, καθώς και μερικές τοπικές εκδηλώσεις.
Εσείς ως κάτοικοι Γλυφάδας ξέρετε ποιος έχει το Copyright © του WEB στην Γλυφάδα ; ( Κρίνετε όσα ισχύουν επί μακρόν στο δήμο ; )

Είναι δυνατόν σε ένα δήμο 100.000 χιλ. κατοίκων να έχουν το μονοπώλιο της ενημέρωσης, από τη σελίδα του δήμου, καθώς και να χαίρουν τον χρημάτων όλων των κατοίκων, αποκλειστικά οι γαλάζιοι ημέτεροι ;;;

Το σύνολο των τοπικών παρατάξεων, καθώς και των δημοτών, έχει θέση στη σελίδα του δήμου η οποία πληρώνεται απ' όλους τους κατοίκους ;;; 

Εμείς, οι οποίοι προτείναμε, και καταθέσαμε αιτήσεις στο δήμο Γλυφάδας, δεν έχουμε δει ούτε μια φορά από τη σελίδα του δήμου ένα δημοτικό συμβούλιο της πόλης, και επί τρία χρόνια είμαστε αποκλεισμένοι από την σελίδα της οποίας πληρώνουμε τη λειτουργία. Δεν ασκούμε στείρα κριτική, αποδεικνύουμε του λόγου το αληθές, διότι δεν μπορεί ο Ελληνικός λαός να πληρώνει την ΕΡΤ, και το ΑΠΕ - ΜΠΕ, με υποχρέωση να τηρούν την αναλογικότητα, και στον αντίποδα σε τοπικό επίπεδο, στο δήμο Γλυφάδας, να μην υπάρχει ούτε για δείγμα.

Αν αυτή ονομάζεται τοπική δημοκρατία ο φασισμός τι είναι ;;; 
Αν η δημοτική αρχή, από την ανάληψη των καθηκόντων της, ήταν σωστή με όλους τους κατοίκους, ποιοι θα έθεταν δημόσια κριτική και διαμαρτυρίες ;;;

Εμείς που προτείναμε την αναλογικότητα, καθώς και άμεση προβολή των δημοτικών συμβουλίων, όπως και των εκδηλώσεων του δήμου, δεν έπρεπε να τύχουμε της αρωγής των διοικούντων ;;; Πόσο θα κόστιζε στους συμπολίτες μας, η πραγματική τοπική δημοκρατία ;;; Εσείς, όπως γνωρίζουν, έχετε εξασφαλισμένους αποκλειστικά τους γαλάζιους ημέτερους ;;;

Η αλήθεια είναι ότι αρκετοί συμπολίτες μας είχαν δει τις δημοσιεύσεις μας, καθώς και ορισμένα από τα δείγματα γραφής μας, όπως βίντεο, και σαφώς έβλεπαν το WEB, και γνώριζαν από ποια χρονολογία αξιώναμε την αρωγή του δήμου, ( από τη δεκαετία του 90 και δια μέσω του ΓΛΥΦΑΔΑ FM ), και με τη πάροδο του χρόνου, και ενώ άλλαξε η διοίκηση του δήμου, διαπιστώσαμε ο γειτονικός δήμος ( Ελληνικού - Αργυρούπολης κ.α.),  να έχουν υιοθετήσει όσα είχαμε προτείνει προ ετών, ενώ στο δήμο Γλυφάδας ακόμα μας εμπαίζουν.

Εμείς μπορούμε να αποδείξουμε ποια χρονολογία καταθέσαμε αιτήσεις στο δήμο Γλυφάδας, και πότε δημοσιοποιήσαμε επανειλημμένα τις προτάσεις μας, και όπως διαπιστώνετε στην πρώτη φωτογραφία, ο Δήμος Ελληνικού - Αργυρούπολης από το 2015 χρησιμοποιεί την web tv και δημοσιοποιεί τα Δ/Σ, ενώ στη Γλυφάδα, και η σημερινή δημοτική αρχή δεν μας συνέδραμε.

Μάτια έχετε και μπορείτε να κρίνετε, διότι ο ΕΟΠΥΥ της παραλιακής δεν υπάρχει πλέον, ενώ στο δήμο Γλυφάδας παραμένει η αναλγησία πολλών δεκαετιών. ( Θα μπορέσει κάποια στιγμή να υπάρξει τήρηση της λογικής ;;; )




Ο κ. Κόκκορης, εδώ και τρία χρόνια, δεν είναι πλέον Δήμαρχος Γλυφάδας



Και τo web του δήμου θα τα αναθέσετε σε ημέτερο σας κύριοι των εδράνων του δήμου Γλυφάδας ;;; 




Ενδέχεται να δεχτούμε για πολλοστή φορά επίθεση με τόνους λάσπης, συκοφαντιών, και ύβρεων, από ορισμένους ''εκδότες'' για την απόλυτη αλήθεια ;;; 

Ο καιρός περνά, τα χρόνια κυλούν, ο τόπος δεν έχει γυρίσει σελίδα, ώστε να υπάρξει κοινωνικοπολιτικός πολιτισμός, πλουραλισμός, πολυφωνία, για όλους τους κατοίκους υπό την αιγίδα του δήμου, και όποιος τολμήσει να αναφέρει τις τοπικές παθογένειες, αυτομάτως δέχεται βροχή από λάσπη, ύβρεις, συκοφαντίες, και σπίλωση. 

Ποιοι κινούν τα νήματα ;;; Οι δικές μας ενέργειες είναι σύννομες και συγκεκριμένες με αφετηρία το τοπικό ραδιόφωνο το οποίο κατάσχεσαν, και εν συνεχεία ξεκινά για εμάς ο μεγάλος Γολγοθάς, από το 2004 μέχρι και σήμερα με αιτήσεις, δημοσιεύματα, μελέτες, φακέλλους, πρόγραμμα, και από τη πλευρά των εκάστοτε διοικούντων αποκλειστικά μόνο παρανομίες.

Καλή ανάσταση και καλή φώτιση 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ
glyfadaweb@gmail.com


Υ.Γ: Οι εκτός Γλυφάδας μάλλον δεν θα πιστεύεται όσα ισχύουν επί δεκαετίες σ' αυτή τη πόλη, και αυταπόδεικτα είναι απίστευτες καταστάσεις, κυριολεκτικά κοινωνικοπολιτικής ζούγκλας, για τα οφέλη ορισμένων πολιτικών, αιρετών, φίλων, ημέτερων, αυλοκολάκων, παρατρεχάμενων, κ.α.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο Δήμος Γλυφάδας είναι το διαχρονικό αγκάθι Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">