ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ασφαλτοστρώσεις 1 εκατ. ευρώ εξασφάλισε ο Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης

Ένα ευρύ πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων ξεκινάει το φθινόπωρο στον δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης.

Με την κατάθεση ολοκληρωμένων μελετών, ύστερα από την συνεχή και επίπονη προσπάθεια της διοίκησης του δήμου και του Δημάρχου Γιάννη Κωνσταντάτου, η Περιφέρεια Αττικής ενέκρινε στις 25/5/2017 στο περιφερειακό συμβούλιο, το ποσό του 1 εκατ. ευρώ για την ασφαλτόστρωση δρόμων της πόλης.

Ο Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης δήλωσε:Μετά από 20 χρόνια οι κεντρικοί οδοί της πόλης μας και όσοι ακόμα χρήζουν επισκευής,θα ασφαλτοστρωθούν. Η δημοτική αρχή με μεθοδικότητα και συνέπεια προχωράει με εντατικούς ρυθμούς την αναγέννηση της πόλης.


Σημείωση του ''Γ'': Η αναγέννηση της συνοχής και του πραγματικού πολιτισμού στα Νότια προάστια, με μια άμεση δομή όλων των κατοίκων πότε θα γίνει ;;;

Το επίκεντρο των δημάρχων μας, στα νότια προάστια, είναι τα κλασικά έργα οδοποιίας, καθώς και των πλατειών - παιδικών χαρών, ενώ είμαστε η μοναδική περιοχή του Ν.Αττικής στην οποία οι δημότες της ''δεν έχουν φωνή'', δεν συζητούν για όσα ισχύουν τοπικά, καθώς επίσης δεν έχουν παρουσία ενδογενώς - τοπικά - στα ερτζιανά.

Για εμάς μια άμεση δομή είναι το μείζον, διότι πολλά παρεξηγούνται, και δεν υπάρχει η δυνατότητα άμεσα να αποσαφηνίζονται όσα συμβαίνουν στη περιοχή μας, και κυρίως να συζητούνται. Κρίνουμε ανεπαρκή την τοπική μας δημοκρατία, και ειδικότερα τα τελευταία χρόνια οι αντιπολιτεύσεις, καθώς και οι δημότες στα νότια προάστια, είναι σχεδόν ανύπαρκτοι. Τα sosial media αν και θεωρητικά ενώνουν δεν διαμορφώνουν ορθή κοινωνική συνοχή. ( Πρέπει να ακούγετε η Ελληνική γλώσσα και να υφίστανται συζητήσεις )
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ασφαλτοστρώσεις 1 εκατ. ευρώ εξασφάλισε ο Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">