ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Εξαγορασμένε Καραχάλιο πόσα παίρνεις το μήνα ;;;

Έχουμε μια σειρά ερωτημάτων προς τον επαγγελματία υβριστή και λασπολόγο Καραχάλιο, ο οποίος διατείνετε ότι είναι εκδότης.

1) Εξαγορασμένε Καραχάλιο για την βρώμικη δουλειά πόσα παίρνεις το μήνα ώστε να εξαπατάς τους συμπολίτες μας ;;; 
2) Σε ποιο καθεστώς αμοίβεσαι, και από ποιούς ;;; (Γνωρίζουμε ότι δεν υπάρχει η συμμετοχή του συνόλου και είναι ελάχιστοι όσοι σε αμοίβουν.)

Επισημάνσεις προς την τοπική μας κοινωνία - συμπολίτες - συνέχεια των ερωτημάτων

3) Καραχάλιο θεωρείς τους συμπολίτες μας κοροϊδα, και οτι αδυνατούν με όσα στοιχεία παρείχαμε δημόσια να κρίνουν ποιος είσαι καθώς και τι εξυπηρετείς ;;;
4) Ο επιτιθέμενος με τίτλους ''η απόλυτη ξεφτίλα'' αναφορικά με την κ. Λυγνού και τον Γ. Παπανικολάου το 2014 ήταν δικό μου έργο ;;;
5) Ο χαρακτηρισμός συν εταίρα αναφορικά με την κ . Λυγνού ήταν δικός μου χαρακτηρισμός ;;;

Οι συμπολίτες μας είχαν την ευκαιρία να δουν με τα μάτια τους όσα τύπωνες κατόπιν χρηματισμού, και άσε την σαπίλα που σε διέπει.

Ο κ. Γιαννακόπουλος ήταν δικός σου φίλος Καραχάλιο, και μάλιστα δεξιός, με τον οποίο είχες συναντήσεις σε καφετέριες καθώς και στο σπίτι του. Σε ταίσε επανειλλημένα, καθώς επίσης εξυπηρετούσε τα σχέδιά σου όταν ζητούσες την συνδρομή των ενεργών δημοτών επιτιθέμενος επί των παρατάξεων και των αιρετών. ( Τα στοιχεία είναι δημόσια )

Στον κ. Κόκκορη ο Καραχάλιος έκανε άτιμη, άνανδρη, και βρώμικη κριτική, διότι ήταν επιτιθέμενος με συκοφαντικούς οχετούς μέχρι να λάβει χρήματα.

Συγκεκριμένα σας θυμίζουμε τα ''Ο γιος του τσοπάνη από τα αλώνια στα σαλόνια του δήμου Γλυφάδας '', και σας ερωτούμε αποκαλείται κριτική ;;;

Η δικαιοσύνη του χθές, του σήμερα, και του αύριο

Αναφορικά με την υγεία μου σας επιφυλάσσω 10 χρόνια ΦΥΛΑΚΗ, σε κάθε ένα από τους εμπλεκόμενους στις παρανομίες, από το 2004 μέχρι και σήμερα, σε σύννομες αιτήσεις στον δήμο Γλυφάδας, καθώς και στα υποκείμενα τύπου Καραχάλιος τα οποία έχουν αναγάγει την βρωμιά σε καθημερινότητα.

Φασίστα και εξαγορασμένε Καραχάλιο εσύ ειδικά θα βρεθείς στον Κορυδαλλό, παρέα με τα τσιράκια σου τα οποία σε αμοίβουν για λάσπη και συκοφαντίες έπειτα από την ''ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ''. 

Οι διώξεις και οι κατασχέσεις του ΓΛΥΦΑΔΑ FM οργανώθηκαν από υπάνθρωπους ενώ άμοιβαν σε ένα παρασκηνιακό περιβάλλον τον Καραχάλιο καθώς και έταιρους.

Σημειώσεις: Σε εσένα, ορισμένοι ανέθεσαν την υπεράσπισή τους από την δεξιά παράταξη ;;; Η φωτοσόπια είναι δική σου, το κείμενο του κ. Γιαννακόπουλου, το οποίο το απέστειλλε στο mail για δημοσίευση, ενώ το βίντεο είναι πράγματι δικό μου, και αποσκοπούσε σε σάτιρα έπειτα απ' όσα ευτράπελα συνέβαιναν σε τοπικό επίπεδο. Άλλωστε αναγράφεται ως σάτιρα, και ο ίδιος προσωπικά ο Καραχάλιος είχε αναρτήσει στη σελίδα του ότι γέλασε με την ψυχή του βλέποντας το βίντεο.

Δεδομένου ότι γέλασε με την σάτιρα, και γνώριζε ότι περί αυτού πρόκειται, πως ετεροχρονισμένα αντιστρέφει δημόσια όσα ο ίδιος δημοσιοποίσε και επικαλείται ότι θα χρησιμοποιήσει σε δικαστήριο το βίντεο ;;; ( Το βίντεο δεν έχει φωτοσόπια, έχει τοποθέτηση φωτογραφίας πάνω σε φωτογραφία και φαίνεται καθαρά ότι δεν είναι ΑΛΗΘΙΝΟ.)

Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ ενοχλεί τους ελάχιστους εντολείς σου, οι οποίοι σε χρηματίζουν ώστε να υβρίζεις και να καταθέτεις μηνύσεις ;;; Είναι ακόμα και σήμερα, το 2017, οι γνωστές τραμπουκικές επιθέσεις στην δημοκρατία ;;; 

Να ασκεί κριτική, έστω και πικρόχολη, μπορεί να γίνετε αποδεκτό, όμως να ξεσκίζει υβρίζοντας όσους τον τάιζαν, και ήταν φίλοι του, αποκαλείται κατάντια ανδρός. 

Καλούμε τα στελέχη της ΝΔ, σε τοπικό επίπεδο, να παύσουν να χρηματίζουν τον διαχρονικά υβριστή, και να αξιώσουν την ποινική του δίωξη διότι μολύνει την τοπική μας κοινωνία, και βλάπτει σοβαρά τον πολιτισμό και το πολίτευμα. Για οτιδήποτε αρνητικό ισχύει δημόσια, φέρει την αποκλειστική ευθύνη ο Καραχάλιος.

Υ.Γ: Αξιώνουμε την τήρηση των προεκλογικών δεσμεύσεων του κ. Παπανικολάου και της παρατάξεως του, για τον δήμο όλων των δημοτών, με αναλογική ισότητα, και πραγματική δημοκρατία, χωρίς ύβρεις, συκοφαντίες, δολοπλοκίες, μηχανοραφίες, και γνωστές κλίκες οι οποίες σχεδιάζουν με υποχθόνιο τρόπο τον βιοπορισμό τους δια μέσω παράνομων ενεργειών. Οι αιτήσεις μας είναι σαφείς και κατατεθειμένες στον δήμο Γλυφάδας. 

Όπως γνωρίζετε είμαστε το πρώτο κοινωνικό media στη πόλη μας, από την δεκαετία του 70, το οποίο υπονομεύτηκε πέραν του δέοντος, και σήμερα δέχεται τις καθημερινές επιθέσεις με ύβρεις και συκοφαντίες από τη πλευρά Καραχάλιου, ο οποίος παράλληλα υπερασπίζεται όσα καθύβριζε μέχρι πρότινως, όπως ενδεικτικά τους κ.κ Κόκκορη, Παπανικολάου, Λυγνού, κ.α., προφανώς θεωρώντας ότι η τοπική κοινωνία μπορεί να ισοπεδώνεται σε καθημερινή βάση από τα ψέμματα και τα αίσχη του εν λόγω. 

* Στη φωτογραφία βλέπετε τίτλους από επιθέσεις σε παρατάξεις, δημάρχους, και αιρετούς, όπως και το επίπεδο το οποίο προωθεί στην τοπική μας κοινωνία ο ''εκδότης'' Καραχάλιος. Στη προμετωπίδα, στην κορυφή, υφίσταται χαρακτηριστικός τίτλος, με σαφές χρώμα, πριν όσα αναφέρει για αιρετούς, δημάρχους, πολιτικούς, κ.α.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Εξαγορασμένε Καραχάλιο πόσα παίρνεις το μήνα ;;; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">