ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Το μοντέλο Γιώργου Παπανικολάου !!


Ενδεικτικά το μοντέλο που πλασάρετε από την δημοτική αρχή του Γ. Παπανικολάου, ώστε να σχηματίσετε άποψη για την ορθότητα όσων έχει δημιουργήσει στην πλατεία Καραϊσκάκη με σειρά διαφημιστικών πλαισίων πάνω στα κάγκελα της παιδικής χαράς.

Επιτέλους λίγη σοβαρότητα και τήρηση των θεσπισμένων δεν βλάπτει από τη πλευρά των αμετανόητων δεξιών, οι οποίοι υπερβαίνουν νόμους, θεσμούς, και τα εσκαμένα.

Αν καταλήξουμε σε όσα σας δείχνουμε ενδεικτικά, ο τόπος μας θα καταλήξει στην κυριολεξία τσίρκο, και η χαρά του διαφημιστή ο οποίος δεν ακολούθησε το επάγγελμά του και ασχολήθηκε με την πολιτική.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Δεδομένου ότι ορισμένοι φανατικοί είστε προκαταλημένοι, σας προκαλώ ΔΗΜΟΣΙΑ να αξιώσετε από την διοίκηση του Δήμου Γλυφάδας, και τον ίδιο τον δήμαρχο Παπανικολάου, την πίστωση του ιδίου ακριβός ποσού, το οποίο κόστισε η δεξιά πλευρά, ώστε υπο την προσωπική μου επίβλεψη και σχεδιασμό να γίνει η ανάπλαση της αριστερής πλευράς της πλατείας Καραϊσκάκη, ώστε στη συνέχεια οι συμπολίτες μας να κρίνουν ανάμεσα σε όσα υπερασπίζονται, και σε όσα θα γίνουν από την αριστερή πλευρά της πλατείας Καραϊσκάκη. 

Σαφώς για τις ηλικίες από 12 μέχρι 112, η ακόμα καλύτερα για όλες τις ηλικίες, χωρίς κάγκελα, και κυρίως χωρίς όρους, και χωρίς ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ.

Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com


Υ.Γ: Ενδεικτικά με αυτά τα λίγα πλαίσια στο δημαρχείο, διότι πρέπει να τοποθετηθούν χιλιάδες διαφημιστικά πλαίσια στο εσωτερικό του, για το σύνολο όσων αγοράστηκαν από εταιρίες και επιχειρήσεις. 

Δείτε τα πεπραγμένα του δημάρχου στην πλατεία Καραϊσκάκη 

* Το ονοματεπώνυμα είναι ενδεικτικά, και δεν έχουν καμία σχέση με τις πραγματικές εταιρίες οι οποίες προμήθευσαν τον δήμο Γλυφάδας.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Το μοντέλο Γιώργου Παπανικολάου !! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">