ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Η δημοτική αρχή κάνει ''κηδεία'' με ξένα κόλλυβα !!!

Είναι η πρώτη φορά στα χρονικά του τόπου μας, στον οποίο κάνουμε διαπιστώσεις επί πολλές δεκαετίες, όπου η δημοτική αρχή με τα χρήματα του κοινωνικού συνόλου διαφημίζει το όνομά της, και συγκεκριμένα του δημάρχου.

Ομολογουμένως, έχοντας δει πολλές ανακατασκευές πλατειών, και παιδικών χαρών, ποτέ δεν είδαμε από τη πλευρά του δημάρχου να διαφημίζει το όνομά του, καθώς και των συντελεστών της υλοποίήσεως. Αντιθέτως όταν πρόκειται για δωρεά, αναγράφεται το όνομα των δωρητού.

Όπως βλέπετε στις πινακίδες, οι οποίες για εμάς αυθαίρετα έχουν τοποθετηθεί στα κάγκελα της πλατείας, διαφημίζεται το όνομα του δημάρχου, καθώς και η ιστοσελίδα του δήμου, την οποία εμείς αιτηθήκαμε να επαναλειτουργήσει, και σαφώς όχι ώστε να εξυπηρετούνται τα συμφέροντα ημέτερων με ανανεούμενες συμβάσεις, επί τρία χρόνια, χωρίς να υφίσταται στη πόλη μας αναλογική ισότητα.

Επίσης, πρέπει να τονιστεί ότι σε άλλο σημείο της πλατείας, συγκεκριμένα στα κάγκελα, αναγράφεται το ''ΔΩΡΕΑΝ WIFI'', το οποίο αποτελούσε καθαρά δική μας πρόταση στον παρελθόντα χρόνο αναφορικά με την πόλη μας και ευρύτερα.

Σε άλλο σημείο, στα κάγκελα της πλατείας, γίνετε ΔΩΡΕΑΝ διαφήμιση των παιχνιδιών τα οποία τοποθετήθηκαν στον περιβάλλοντα χώρο, τα οποία σαφώς πιστώθηκαν με τα χρήματα ΟΛΩΝ των κατοίκων, άρα κάθε κάτοικος, και ειδικότερα δημότης που παρέχει ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ, δικαιούται να τοποθετήσει ΔΩΡΕΑΝ διαφημιστικές πινακίδες στα κάγκελα της πλατείας, παρανομώντας, όπως χαρακτηριστικά πράττει η διοίκηση.


Αναφορικά με την καταλληλότητα των υποδημάτων και τους ''όρους χρήσεως'' σας καλούμε να ρίξετε μια προσεκτική ματιά στην κυρία η οποία βγαίνει από την παιδική χαρά χωρίς να συνοδεύει κάποιο παιδάκι.

Στην φωτογραφία που ακολουθεί μπορείτε να δείτε εκτός τα τακούνια της κυρίας, και τρίτη ΔΩΡΕΑΝ διαφήμιση αναφορικά με το ''συντριβάνι''.

Εμείς από το μετερίζι μας, δεν συμφωνούμε στις επιλογές της διοικήσεως, διότι με την ίδια φιλοσοφία μπορεί αύριο να πιστώσουν ένα εκατομμύριο ευρώ για πολύχρωμα λουλουδάκια στο βουνό του Υμηττού, και ενώ καθημερινά δεκάδες συμπολιτών μας καταγγέλλουν ότι δεν τυγχάνουν καμιάς στήριξης από τον δήμο, και τις δομές του, και βρίσκονται στα όρια της φτώχειας και της ανέχειας.

Καλούμε κάθε καλλιτέχνη του γκράφιτι, κάθε ευαισθητοποιημένο συμπολίτη μας, καθώς και όσους/ες πλήττονται από την δεδομένη αναλγησία όσων διαμορφώνουν παιδικές χαρές αντί της κοινωνικής ευημερίας, να διακοσμήσουν κατάλληλα όλες τις πινακίδες που αυθαίρετα τοποθέτησε η δημοτική αρχή.

Καλά έργα, και καλές δημιουργίες ...  

Επισήμανση: Λόγω του γεγονότος παρεξηγήσεων από τη πλευρά κάποιων συμπολιτών μας, οφείλουμε να αποσαφηνίσουμε: Σε καμία περίπτωση δεν προτρέπουμε σε βανδαλισμό της πλατείας. Καλούμε κατά της παρανομίας να γίνετε διαφήμιση πάνω στα κάγκελα της πλατείας. Είναι παράνομο, αντιβαίνει το νόμο, και από τη πλευρά της δημοτικής αρχής γίνετε κατάχρηση υπέρ ιδιωτών. 
Να τοποθετήσουν σε στύλους εντός της πλατείας τους ''όρους'', εκτός διαφημίσεων. 

Όπως γνωρίζετε πολλοί δήμοι έχουν αναπλάσει χώρους πλατειών σε παιδικές χαρές, όμως ούτε διαφήμιση του ονόματος του δημάρχου γίνετε, ούτε της ιστοσελίδας του δήμου, και σαφώς ούτε των ιδιωτών οι οποίοι κατασκεύασαν τα παιχνίδια.  

Αν σε κάθε έργο κατασκευή με το δημοτικό χρήμα, απαιτείται να αναγράφονται οι δήμαρχοι, καθώς και οι κατασκευαστές και οι εταιρίες - επιχειρήσεις τους, θα γεμίσουμε με εκατομμύρια διαφημιστικά πλαίσια.  
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Η δημοτική αρχή κάνει ''κηδεία'' με ξένα κόλλυβα !!! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb