ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

The World's End: Παρασκευή 19 Μαΐου 2017, στις 9.00 μμ-π. ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΒΟΥΛΑΣ

ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΤΟ ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟ π. ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΒΟΥΛΑΣ
Παρασκευή 19 Μαΐου 2017, στις 9.00 μμ
THE WORLD’S END

Αγγλική κωμική-δράσης ταινία του 2013 – διάρκεια: 149’

Σκηνοθεσία: Edgar Wright
Με τους: Thomas Law , Zachary Bailess , Jasper Levine , James Tarpey , Luke Bromley ,Edgar WrightΥπόθεση: Έχουν περάσει 20 χρόνια από τα επικές επιδόσεις τους σε παμπ και η παλιοπαρέα επανασυνδέεται ξανά με στόχο άλλον έναν τέτοιο μαραθώνιο. Διοργανωτής είναι ο Γκάρι Κινγκ που στα 40 του έχει χαθεί ανάμεσα στο τσιγάρο και στα παιδιά του, που επαναφέρει τους παλιούς κολλητούς στην πατρικής τους πόλη και στην «ιστορική» παμπ The World`s End. Καθώς αρχίζουν να αναλύουν το παρελθόν και το παρόν τους, συνειδητοποιούν ότι σημασία έχει το μέλλον, αλλά όχι μονάχα το δικό τους, μα κι ολόκληρης της ανθρωπότητας. Χωρίς να το πολυκαταλάβουν, αυτό γίνεται κυριολεκτικό.

Ένα ιδιαίτερο σενάριο που μόνο ο Edgar Wright θα μπορούσε να το αξιοποιήσει. Έχει μέσα όλα τα γνωστά στοιχεία κωμωδίας που χρησιμοποιεί ο Edgar στις ταινίες του και φυσικά την πολύ καλή αφήγηση που μας έχει συνηθίσει.

Η είσοδος είναι ελεύθερη
Η προβολή γίνεται στο κτίριο δίπλα στην είσοδο των πεζών

Εθελοντές Αυτοδιαχειριζόμενου χώρου π. Κάμπινγκ Βούλας

Πληροφορίες: http://www.voulacamp.blogspot.com/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: The World's End: Παρασκευή 19 Μαΐου 2017, στις 9.00 μμ-π. ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΒΟΥΛΑΣ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">