ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Χημικός Ψεκασμός στα Νότια προάστια Αττικής - Chemtrail ( VIDEO )

Χημικός Ψεκασμός στα Νότια προάστια Αττικής (Chemtrail) πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 14 Μαϊου κατά τις πρωϊνές ώρες, με απόρροια τεχνητή αλλαγή του κλίματος.

Στο βίντεο του ''ΓΛΥΦΑΔΑ WEB'' που ακολουθεί, μπορείτε να δείτε το πρίν και το μετά του χημικού ψεκασμού. Ευθαίως ρωτούμε τον υπουργό Αμύνης κ. Πάνο Καμμένο, ως κάτοικο Νοτίων προαστίων, αν γνωρίζει κάτι ο ίδιος σχετικά με τον εν λόγω ψεκασμό, και που αποσκοπούσε. 

Δεν οφείλει μια αρμόδια αρχή να ενημερώσει τους πολίτες τι ισχύει αναφορικά με τους χημικούς ψεκασμούς ; Ο υπουργός δεν έχει το σχέδιο πτήσης αυτών των αεροσκαφών ; Γιατί έστω και ένα τηλεοπτικό κανάλι δεν έχει μεταδώσει, ούτε μια φορά στα δελτία ειδήσεων τις εν λόγω ρίψεις ;  

Δεν αποτελούν ενημέρωση, όταν από ηλιοφάνεια σκοτείνιασε ολόκληρη η Αττική ; Οι μετεωρολόγοι των ''ενημερωτικών καναλιών'' - χωρίς άδειες, τι ακριβός λένε στο κόσμο ; Την θερμοκρασία ;
 


Επιπτώσεις στον άνθρωπο

Τι προκαλούν τα μεταλλικά στοιχεία των «χημικών ουρών..» (ενώσεις Αλουμινίου και Βαρίου); Η επίδραση της δηλητηρίασης από τα μέταλλα αυτά, και τις ενώσεις τους είναι γνωστή στην Ιατρική. Προκαλεί παρενέργειες που έχουν να κάνουν κυρίως με το Νευρικό σύστημα, αλλά και άλλα όργανα.

Αλλά πώς μπορεί να προέλθει δηλητηρίαση από τα μεταλλικά στοιχεία των αεροψεκασμών..; Είναι κάτι αναμενόμενο, μια και «Όλες αυτές οι ουσίες που ψεκάζονται καταλήγουν κάποια στιγμή σε χαμηλότερα στρώματα της ατμόσφαιρας. Εκεί άλλες έρχονται άμεσα σε επαφή με το δέρμα ή εισπνέονται και άλλες καταλήγουν στο έδαφος και τον υδροφόρο ορίζοντα, οπότε μπαίνουν στην τροφική αλυσίδα.


Οι επιπτώσεις αυτών των υλικών στην υγεία, αλλά και το περιβάλλον είναι τραγικές. Μολύνουν τον αέρα, τη γη, το νερό και τους οργανισμούς ολόκληρης της τροφικής αλυσίδας.»


Ας δούμε τι προκαλούν οι χημικοί ψεκασμοί


Αλουμίνιο:
Βραδύτητα.
Επιβραδύνουν τις αντιδράσεις,
Παράλυση,
Βραδύτητα σκέψεως – συναισθήματος,
Σύγχυση,
Δυσκολία να απαντήσει μια ερώτηση,
Απελπισία (δεν μπορεί κανείς να τους βοηθήσει)
Αίσθηση ότι ο Χρόνος κυλάει αργά,
Κατάθλιψη,
Τάση αυτοκτονίας,
Αργά αντανακλαστικά,
Παράλυση μυών, νευρική αταξία,
Υποτροπιάζοντα κρυολογήματα.
 

Βάριο:
Ανάγκη για προστασία,
Φόβος ανάληψης ευθυνών,
Αναποφασιστικότητα,
Έλλειψη αυτοπεποίθησης,
Απλοϊκότητα- αφέλεια,
Καχυποψία – επιφυλακτικότητα,
Παιδόμορφη συμπεριφορά (Γεροντική άνοια- Αλτσχάϊμερ..)
Κι ακόμα περισσότερα αν συνδεθεί το Βάριο με χλώριο και νερό:
Υστερία,
Χορεία,
Σκλήρυνση κατά πλάκας,
Ανευρύσματα Αορτής,
Υπέρταση,
Αθηρωμάτωση,
Και από ενώσεις Βαρίου – Ιωδίου:
Υποθυρεοειδισμός,
Γενική καχεξία – Χρόνια κόπωση.



Και για την στάση του πληθυσμού, που ενώ τα ''αφεντικά'' μας καταργούν μέρα με τη μέρα κάθε έννοια Ελευθερίας και Δημοκρατίας, μοιάζει σαν όλοι να βρίσκονται σε μια αποχαυνωμένη παθητικότητα. Ποιοι κερδίζουν ;;; Είναι αυταπόδεικτο και πασιφανές !!
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Χημικός Ψεκασμός στα Νότια προάστια Αττικής - Chemtrail ( VIDEO ) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">