ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ενημέρωση των κατοίκων Γλυφάδας

Εγκαίνια παιδικής χαράς στην πλατεία Καραϊσκάκη, Τερψιθέας - Γλυφάδας, θα πραγματοποιήσει την Κυριακή 7 Μαϊου στις 12 το μεσημέρι η δημοτική αρχή. 

Εμείς ως κάτοικοι της συνοικίας, και ως ''ΓΛΥΦΑΔΑ WEB'', δεν θα παρευρεθούμε στα εγκαίνια, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την συνέχιση των παρανομιών από την ''γαλάζια'' διοίκηση του δήμου στις πρωτοκολλημένες αιτήσεις μας οι οποίες χρονίζουν.

Η διοίκηση φρόντισε το σύνολο των ημετέρων της, καθώς και όσους προσέβλεπαν σε αποδοχές από το σύνολο των συμπολιτών μας, ενώ λειτουργούν κατά της αναλογικής ισότητας και της τοπικής Δημοκρατίας, και ο δήμος Γλυφάδας αποτελεί παραμάγαζο συγκεκριμένων αστικών κομμάτων, καθώς και των στελεχών και ημετέρων τους.

Εμείς θεωρούμε ότι ενημερώσαμε επαρκώς πολλά χρόνια για τις παρανομίες των προκατόχων της σημερινής δημοτικής αρχής, καθώς και για τη συνέχιση των παρανομιών και σήμερα εις βάρος του τόπου και των κατοίκων της πόλης μας.

Καλούμε την δημοτική αρχή, και όσους παρευρεθούν, έπειτα από τα εγκαίνια της κλειστής παιδικής χαράς, να δρομολογήσουν τους συμπολίτες μας και στο κλειστό νεκροταφείο, εντός του πρώην στρατοπέδου της αεροπορίας, ώστε να κόψουν δυο κορδέλες για τον ίδιο * σκοπό.

* Τα συμφέροντα συγκεκριμένων κομμάτων, στελεχών, ημέτερων, κατά της πραγματικής ενδογενούς τοπικής δημοκρατίας, και κατά όλων των κατοίκων.

Όταν επί των ημερών μας οι κάτοικοι διαπιστώνουν στεγανά, προνομιούχους, πιστώσεις, και κατασκευή έργων πίσω από κάγκελα, η τοπική δημοκρατία είναι νοσούσα. Τα έργα πολλές φορές είναι αναγκαία, ποτέ όμως τα έργα πάνω από τους κατοίκους, και τις αιτήσεις οι οποίες χρονίζουν.

Αναλογιστείτε τι υπηρετούν όταν παρανομούν από το 2004, μέχρι και σήμερα, επί των σύννομων αιτήματών μας.

Μετά τους παιδικούς σταθμούς, τις παιδικές χαρές, τα Κ.Α.Π.Η, και τα νεκροταφεία, σειρά έχουν οι εκλογές . . .

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2005 Διώξεις & Κατασχέσεις

Η Τοπική αυτοδιοίκηση είναι δομημένη ώστε να διαχειρίζεται από το σύνολο των κατοίκων, για την ευημερία του συνόλου, ενώ έχουμε μια σαφή τοπική πραγματικότητα, αστικών κομμάτων, τα οποία έχουν συνάψει συνεργασία και σχέσεις με λίγες οικογένειες, εκτός του δήμου, έχουν φροντίσει τους ημέτερους και αυλικούς με συμβάσεις και αποδοχές, και παρανομούν κατά του συνόλου.  

Μήπως αιτήθηκαμε κάτι, αδιαφανώς, ως είθισται από άλλους, το οποίο αντιβαίνει την Δημοκρατία και δεν είναι θεσπισμένο να ακολουθείται από τους Ο.Τ.Α ;;;

Ελπίζουμε κάποια στιγμή ο μέσος και παλιός κάτοικος της Γλυφάδας, να σχηματίσει ορθή άποψη σχετικά με τον φασισμό στην ολότητά του, ο οποίος σε τοπικό επίπεδο εκφράζεται από τους εκπροσώπους της ολιγαρχίας και της διαπλοκής

Άλλωστε μη ξεχνάτε, γεννηθήκαμε σ' αυτή τη πόλη, είναι ο τόπος μας, ενώ κάποιοι άλλοι ήρθαν σ' αυτή τη πόλη με κόμπλεξ και κακούς σκοπούς. Επενδύσαμε τα χρήματά μας στο τόπο μας, και οι φασίστες μας δίωκαν έπειτα απο δεκαετίες ανιδιοτελούς προσφοράς, παρανομώντας και στο σύνολο των αιτήσεών μας στο δήμο Γλυφάδας ώστε να μην ζήσουμε στο τόπο μας.

Επί δεκαετίες δικής μας προσφοράς , και τοπικής λειτουργίας, δεν έχουμε δει ούτε μια δεκάρα από το σύνολο των υπαλλήλων της διαπλοκής, οι οποίοι καταλαμβάνουν τα δημοτικά έδρανα, ενώ είστε ενήμεροι τι ισχύει για το σύνολο των παραταξιακών και ημετέρων τους, των συγγενών, των φίλων, των αυλοκολάκων, παρατρεχάμενων, των οποίων αδιαλείπτως ανανεώνουν τις συμβάσεις, πιστώνουν το δημοτικό χρήμα για έργα επί έργων, παροχές επι παροχών, κ.α.

Αν όσα ισχύουν επί 40 χρόνια στο Δήμο Γλυφάδας, δεν είναι φασισμός, ποιος είναι ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ;;; Αν δεν υφίστανται εγκληματικού τύπου διοικήσεις, ποιοι είναι οι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ;;;

1977 - 2017 - Σαράντα χρόνια Φασισμός 

Αν δεν χρειάζεται η ''ομπρέλα'' της πραγματικής τοπικής δημοκρατίας, η οποία ονομάζεται ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ, για την ισχύ της εκπροσωπήσεως όλων των κατοίκων, αύριο τι χρειάζεται στη πόλη μας ;;; Μήπως χρειάζομαστε τους συνεχιστές της χούντας και της τυραννίας οι οποίοι κρύβονται πίσω από τις φιέστες, τις κορδέλες, τα εγκαίνια, τις φανφάρες για το δήμο όλων των δημοτών, και τα οφέλη των παραταξιακών τους ;;; 

Επανειλημμένα ρωτήσαμε αν εκτός από τους δεξιούς ημέτερους, και τις ανανεούμενες συμβάσεις, καθώς και τις παροχές σε συγκεκριμένα συμφέροντα, υφίσταται έστω και μια ανάλογη περίπτωση στο δήμο Γλυφάδας ανεξάρτητου πολίτη - δημότη, και επί τρία χρόνια της ''γαλάζιας'' διοικήσεως όπως γνωρίζετε δεν απάντησαν.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ
glyfadaweb@gmail.com

Υ.Γ: Επειδή πρέπει να λέγονται όλα με το όνομά τους χρειάζεται να επισημάνουμε μια χαρακτηριστική περίπτωση προ ετών, σε ένα άτυπο ''συμπόσιο'' - συνεύρεση στελεχών από αρκετά κόμματα, επί διοικήσεως Κ. Κόκκορη, ο οποίος και αυτός φρόντιζε τα ''πράσινα'' στελέχη, αναφέρθηκε: [ Εμείς φροντίζουμε τους δικούς μας, και όποτε έρθετε εσείς στην διοίκηση φροντίστε τους δικούς σας ]. Αυτό το καθεστώς πρέπει να τελειώνει, διότι αυτός είναι ο υπαρκτός Φασισμός, και ο εκμαυλισμός της κοινωνίας και της δημοκρατίας. 

Η τοπική αυτοδιαχείριση έχει περιπέσει σε κομματικά και συντεχνιακά τσιφλίκια και κλίκες, και καμία σχέση δεν έχει με τον ουσιαστικό ρόλο της.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ενημέρωση των κατοίκων Γλυφάδας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">