ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δωρεάν WIFI στα λεωφορεία και οι πρωτεργάτες στη ''πορεία'' !!!

Του Γιάννη Κουρδομένου

Στις 13 Απριλίου εγκρίθηκε από το διοικητικό συμβούλιο του ΟΑΣΑ η πίστωση 14.880 ευρώ για την εκπόνηση τεχνοοικονομικής μελέτης ευρυζωνικότητας στα ΜΜΜ.

Η ιστορία του δωρεάν Ιντερνετ είναι παλιά, και ξεκινά από την περίοδο λειτουργίας του κατασχεμένου τοπικού ραδιοφωνικού σταθμού ''ΓΛΥΦΑΔΑ FM'', την δεκαετία του 90, όπως και στη συνέχεια, έπειτα από την δίωξη και κατάσχεση του 1999, όπως και τη δεκαετία του 2000, και συγκεκριμένα το 2004 - 2005, που ενώ είχαμε μια σειρά προτάσεων από το τοπικό ραδιόφωνο, σχετικά με το δωρεάν internet, τόσο στα ΜΜΜ, όσο και σε πλατείες του Ν.Αττικής, και της Γλυφάδας, δεχτήκαμε για πολλοστή φορά δίωξη και κατάσχεση.

Σας θυμίζουμε ότι τοπικά στο Δήμο Γλυφάδας, πιστώθηκε ένα κονδύλι περίπου 30.000 χιλ. ευρώ, κατά την περίοδο διοικήσεως Κ.Κόκκορη, ενώ δεν τοποθετήθηκαν κεραιοσυστήματα σχεδόν σε καμία πλατεία της πόλης.

Αναφορικά με τις αστικές συγκοινωνίες το δωρεάν internet - wifi είχε εξαγγελθεί το 2011, ο σχετικός διαγωνισμός ολοκληρώθηκε την επόμενη χρονιά, και επίσης, η πιλοτική του λειτουργία ήταν περιορισμένη και ανάλογη με όσα συνέβησαν και στον δήμο Γλυφάδας.

Ο δημιουργός του ''ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ'', ο οποίος εμπεριείχε πολλές δικές μας προτάσεις, ενώ δεν μας κάλυψε στην υλοποίησή του, Γιάννης Ραγκούσης, ήταν ο πολιτικός ο οποίος είχε εξαγγείλει την παροχή στα ΜΜΜ, ενώ τέθηκε πιλοτικά επί υπουργείας του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη το 2013. 

Ο πρόεδρος του Ο.Α.Σ.Α Τάσος Ταστάνης στον προαύλιο χώρο του αεροδρομίου του Ελληνικού πριν περάσει στον όμιλο Λάτση
Τι έχεις Γιάννη, τι είχα πάντα. Δωρεάν WIFI στα λεωφορεία και οι πρωτεργάτες στη ''πορεία'' και στην ταλαιπωρία !!!

Η εκπόνηση μελέτης για ένα έργο το οποίο είχε ολοκληρωθεί πιλοτικά, ανατέθηκε ξανά επί της σημερινής διοικήσεως του Ο.Α.Σ.Α από τον συμπολίτη μας Τάσο Ταστάνη, και ενώ εμείς δεν τυγχάνουμε καμιάς ενημέρωσης.

Ποιός θα περίμενε σειρά δικών μας, προσωπικών προτάσεων, από τις δεκαετίες 90, και 2000, για ΔΩΡΕΑΝ WIFI, να αποτελούν αποφάσεις της διοικήσεως Ταστάνη, και δεδομένου ότι ο συμπολίτης μας πρόεδρος γνωρίζει όσα είχαμε προτείνει, όπως γνωρίζει και την μηδενική υποστήριξη στο σύνολο των προτάσεών μας, δεδομένου ότι η απάντηση που πήραμε στη μια και μοναδική φορά που τον έχουμε δει στα δυο χρόνια προεδρίας του, ήταν το γνωστό και καθιερωμένο ''Δεν μπορώ να κάνω τίποτα''.

Σαφώς ακόμα και έπειτα από την πίστωση των 14.880 ευρώ για την εκπόνηση μελέτης, κάποια από τις εταιρίες των ολιγαρχών θα αναλάβει την υλοποίηση του έργου.

Η δωρεάν παροχή wi-fi στα μέσα μαζικής μεταφοράς της πρωτεύουσας, ενώ είχε μια αρχική πιλοτική λειτουργία, τίθεται εκ νέου από μηδενική βάση, και χωρίς να γνωρίζουμε περισσότερες λεπτομέρειες για τους συμμετέχοντες, και όσους θα αναλάβουν την ολοκλήρωσή του έργου - δικτύου.

Ο δήμαρχος Γλυφάδας Γ. Παπανικολάου επιβλέπει την τοποθέτηση του συνθετικού χλοοτάπητα στην πλατεία Καραϊσκάκη
Σημείωση: Προφανώς ο κ. Πρόεδρος θεωρεί ότι είμαστε Κινέζοι, η ακόμα και Γιαπωνέζοι !!! Το ανάλογο που ισχύει τοπικά με τον ''γαλάζιο'' δήμαρχο, ισχύει και με τον ''κόκκινο'' Ταστάνη, με έμφαση στα υλιστικά έργα, τις πιστώσεις, και τις κορδέλες, ενω η δημοκρατία πνέει τα λήσθoια.

Παρεμπιμπτόντως, εσείς δεν θα παρευρευθείτε στα εγκαίνια της παιδικής χαράς, με τον ψεύτικο χλοοτάπητα που επιβλέπει ο συνεχιστής των παρανομίων του Κώστα Κόκκορη ;;; Είναι σαφές ότι όλοι οι φροντισμένοι με πιστώσεις, συμβάσεις, κ.α., θα είναι παρόντες στα εγκαίνια. 

Εσείς δεν θα τιμήσετε την ύλη αντί της δημοκρατίας και του ανθρώπινου παράγοντα ;;; Το εξ ονόματος του ανθρώπινου παράγοντα αναφορικά με έργα, σφάλει, διότι η παιδική χαρά είναι αποκλειστικά ύλη, όπως και το δωρεάν WIFI, ενώ στον αντίποδα όλοι μαζί έχετε στραφεί κατά του άνθρωπίνου παράγοντα και της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Τιμήστε την ύλη. ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2005 Διώξεις & Κατασχέσεις, ενώ ακόμα και σήμερα ο υποφαινόμενος δεν τίμησε και δεν τιμά την ύλη, απλά υπενθυμίζει: Ποιές ήταν οι αξίες αυτής της χώρας ; Μήπως δεν ήταν οι Αρχαίοι Φιλόσοφοι τους οποίους τους εξόρισαν, τους φυλάκισαν, τους εδίωξαν, και τους δολοφόνησαν ;;; Ποιος θυμάται και τιμά σήμερα σε παγκόσμια κλίμακα το σύνολο των διωκτών και των δολοφόνων τους ; 

* Προ ετών, όταν σε ένα κύκλο τέθηκε το ερώτημα με τι θα καλύπτεται ο κάθε ένας, άλλοι έλεγαν με τη θέση υπουργού, άλλοι μη τη θέση βουλευτού, άλλοι με τη θέση δημάρχου, κ.α., και όταν έφτασαν σε εμένα τους απάντησα ότι προσωπικά θα είμαι καλυμμένος μόνο με τα δικά μου. Με όσα μου λήστεψαν επί 40 χρόνια ώστε να ζουν εις βάρος μας, αυτοί και οι ημέτεροί, και εις βάρος της πραγματικής δημοκρατίας. 

Την πλασματική δημοκρατία,  την επέβαλαν τα συμφέροντα και οι τεχνοκράτες, την δημοκρατία της κοινωνικής δικαιοσύνης θα την φέρει ο λαός και το δίκιο του. ( Η δημοκρατία είναι μια διαρκώς διαμορφούμενη έννοια - κατάσταση, και επαφίεται στον κάθε ένα πολίτη. Προσωπικά όταν ακούω ''έχουμε Δημοκρατία'', την οποία τόσο προσωπικά, όσο και άλλοι που γνωρίζω, δεν την ζούμε, εξεγείρομαι .) 

Σε ποια δημοκρατία ο πολίτης σύννομα καταθέτει αιτήσεις, οι αρμόδιοι παρανομούν, οι επόμενοι και μεθεπόμενοι συνεχίζουν να παρανομούν, και η αντιπολίτευση κωφεύει ; ΒΛΕΠΕ τις Αιτήσεις μας στο Δήμο Γλυφάδας, και τις ενέργειες της αντιπολιτεύσεως, η οποία κώφευε, ενώ σήμερα αποτελεί την διοίκηση του δήμου, και ένα άλλο τμήμα της αντιπολιτεύσεως, αποτελείται από στελέχη και προέδρους της σημερινής κυβέρνησης, καθώς και στελέχη άλλων κομμάτων. 

Αύριο έρχεται το πλήρωμα του χρόνου και κάθε κατεργάρης στον πάγκο του, διότι όλοι μπορεί να επηρρεάζονται, όμως την κρίση του συνόλου, το οποίο είναι ενήμερο, δεν μπορεί να την διαβάλει κανείς
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δωρεάν WIFI στα λεωφορεία και οι πρωτεργάτες στη ''πορεία'' !!! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">