ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Έκρηξη στο αυτοκίνητό του Λουκά Παπαδήμου

Έκρηξη σημειώθηκε στις 6:35 το απόγευμα της Πέμπτης, στη συμβολή των οδών 3ης Σεπτεμβρίου και Μάρνη, στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο πρώην πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος.

Στην Αστυνομία έχει σημάνει συναγερμό, ενώ έχει αποκλειστεί μέχρι την Ομόνοια η περιοχή όπου σημειώθηκε η έκρηξη.

Το όχημα βρισκόταν εν κινήσει και εξερράγη στο εσωτερικό του παγιδευμένος με εκρηκτικά φάκελος, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρία άτομα, τα οποία μεταφέρθηκαν στον Ευαγγελισμό.

Πρόκειται για τον κ. Παπαδήμο, τον οδηγό του αυτοκινήτου, και την ασφάλειά του. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ζωή των τραυματιών δεν βρίσκεται σε κίνδυνο.

Ο κ. Παπαδήμος φέρει θλαστικά τραύματα στο θώρακα και στην κοιλιά, μικροεγκαύματα στο πρόσωπο και εισπνευστικό έγκαυμα.

Ήταν ο ίδιος που άνοιξε τον παγιδευμένο φάκελο. Ο κ. Παπαδήμος υποβλήθηκε σε εξετάσεις και, σύμφωνα με πληροφορίες, η αξονική στην οποία υποβλήθηκε είναι καθαρή. 

Ο κ. Παπαδήμος μεταφέρθηκε στην εντατική για να αντιμετωπιστούν τα τραύματά του και θα νοσηλευτεί για προληπτικούς λόγους.

Στο πλευρό του κ. Παπαδήμου βρίσκεται από την πρώτη στιγμή η σύζυγός του.
Τα άλλα δύο άτομα είναι ελαφρύτερα τραυματισμένα.
Το όχημα ακολουθούσε αυτοκίνητο συνοδείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο παγιδευμένος φάκελος είχε παραλήπτη το γραφείο του στην Ακαδημία Αθηνών, της οποίας ο κ. Παπαδήμος είναι πρόεδρος.
Στη συνέχεια ο φάκελος μεταφέρθηκε στην Τράπεζα της Ελλάδος από όπου ο κ. Παπαδήμος τον παρέλαβε.

Ο φάκελος φέρεται να «σκαναρίστηκε» και στην Ακαδημία και στην ΤτΕ, χωρίς να βρεθεί τίποτα. Είναι το πρώτο μεταπολιτευτικά τρομοκρατικό χτύπημα κατά πρώην πρωθυπουργού.

Με τον «Ευαγγελισμό» επικοινώνησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος. Για την επίθεση ενημερώθηκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στις Βρυξέλλες.

Την τρομοκρατική επίθεση κατά του πρώην πρωθυπουργού καταδίκασαν η Ολομέλεια της Βουλής και οι εκπρόσωποι των κομμάτων.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος δήλωσε από τον Ευαγγελισμό ότι η κατάσταση τόσο του κ. Παπαδήμου όσο και των άλλων τραυματιών είναι σταθερή, έχουν επικοινωνία με το περιβάλλον και υποβάλλονται στους απαραίτητους ιατρικούς ελέγχους.

Ο κ. Τζανακόπουλος ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση και διαβεβαίωσε ότι η ΕΛ.ΑΣ. θα κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να υπάρξει ταχύτατη διαλεύκανση της υπόθεσης.

«Καταδικάζουμε με απόλυτο και κατηγορηματικό τρόπο την σημερινή εγκληματική τρομοκρατική ενέργεια εναντίον του πρώην Πρωθυπουργού και προέδρου της Ακαδημίας Αθηνών, Λουκά Παπαδήμου. Η ενέργεια αυτή αποτελεί πλήγμα για τη δημοκρατία. Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στον ίδιο, καθώς και στους υπόλοιπους τραυματίες» ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Καταδικάζω, με οργή, την άνανδρη τρομοκρατική επίθεση σε βάρος του πρώην πρωθυπουργού κ. Λουκά Παπαδήμου», δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Εύχομαι στον ίδιο και σε όλους τους τραυματίες ταχεία και πλήρη ανάρρωση. Καλώ, ταυτόχρονα, την κυβέρνηση και τις αρχές Ασφαλείας να κάνουν τα πάντα, προκειμένου να συλληφθούν οι αδίστακτοι τρομοκράτες. Είναι εχθροί της πατρίδας μας και της Δημοκρατίας», πρόσθεσε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά δήλωσε: «Καταδικάζουμε απερίφραστα την τρομοκρατική επίθεση εναντίον του πρώην πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου και των συνεργατών του. Τους ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση. Είχαμε έγκαιρα επισημάνει την ανάγκη προστασίας στόχων από την δράση της νέας τρομοκρατίας και των μεθόδων που χρησιμοποιεί με τους παγιδευμένους φακέλους».

«Η σημερινή επίθεση επιβάλλει τη λήψη πρόσθετων μέτρων. Πολίτες και πολιτικές δυνάμεις του τόπου, πρέπει να παραμείνουμε αποφασιστικοί και ενωμένοι στο θέμα της αντιμετώπισης της τρομοκρατίας, για την υπεράσπιση της Δημοκρατίας μας» πρόσθεσε η κ. Γεννηματά.

«Την συμπαράσταση μας στον Λουκά Παπαδήμο. Εχθροί μας δεν είναι μόνο οι επίδοξοι δολοφόνοι αλλά και αυτοί που σπέρνουν μόνο μίσος στην κοινωνία», σχολίασε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.

Ο κ. Σαμαράς είχε επίσης τηλεφωνική επικοινωνία με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλαδος Γιάννη Στουρνάρα με τον οποίο είχε συναντηθεί πριν την επίθεση εναντίον του ο κ. Παπαδήμος.

Στον Ευαγγελισμό έσπευσε για να επισκεφτεί τον κ. Παπαδήμο ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας.

Στο νοσοκομείο βρέθηκαν επίσης ο πρώην πρωθυπουργός και επικεφαλής του ΚΙΔΗΣΟ Γιώργος Παπανδρέου, ο πρώην υπουργός Τάσος Γιαννίτσης και ο εκπρόσωπος της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας.

Ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς επικοινώνησε τηλεφωνικά με την διευθύντρια του Ευαγγελισμου κα Μιτσάκη και ενημερώθηκε για την κατάσταση της υγείας του πρώην πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου.

Ο κ. Σαμαράς είχε επίσης τηλεφωνική επικοινωνία με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλαδος Γιάννη Στουρνάρα με τον οποίο είχε συναντηθεί πριν την επίθεση εναντίον του ο κ. Παπαδήμος.

Το ΚΚΕ καταδικάζει την τρομοκρατική επίθεση σε βάρος του πρώην πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου και σε ανακοίνωσή του υπογραμμίζει ότι «τέτοιου είδους ενέργειες, πέραν από το προβοκατόρικο και δολοφονικό χαρακτήρα τους, υπηρετούν σκοπιμότητες και σχεδιασμούς εχθρικούς προς το λαό και τα συμφέροντά του. Ευχόμαστε επίσης, ταχεία ανάρρωση στον κ. Παπαδήμο και τους υπόλοιπους τραυματίες - συνοδούς του» καταλήγει η ανακοίνωση του κόμματος.

«Οι ΑΝΕΛ καταδικάζουμε απερίφραστα την τρομοκρατική επίθεση εναντίον του κ. Λουκά Παπαδήμου και εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας. Κάθε πράξη βίας είναι απαράδεκτη και απολύτως καταδικαστέα. Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στον πρώην πρωθυπουργό και τους δύο άνδρες της φρουράς του» δήλωσε η εκπρόσωπος του κόμματος Μανταλένα Παπαδοπούλου.

«Καταδικάζουμε με τον πιο έντονο τρόπο και εκφράζουμε την βαθιά μας θλίψη, αλλά και οργή για το τρομοκρατικό χτύπημα σε βάρος του πρώην πρωθυπουργού Λ.Παπαδημου και των συνοδών του. Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση» ανέφερε η Ένωση Κεντρώων.

«Οι ευχές όλων των δημοκρατικών πολιτών για ταχεία ανάρρωση, συνοδεύουν τον πρώην Πρωθυπουργό και πρόεδρο της Ακαδημίας Αθηνών κ. Λουκά Παπαδήμο. Ο φόβος δεν θα νικήσει» δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης.

Σημείωση του ''Γ'': Ο μοναδικός πολιτικός που ομιλεί με οργή, και καταδικάζει την *άνανδρη τρομοκρατική επίθεση, είναι ο κ. Μητσοτάκης, της Νέας Δημοκρατίας, άρα αντιλαμβανόμαστε πλήρως ποιοι είναι οι άνδρες της τοπικής μας κοινωνίας.

Ο νοών νοείτο. Άνδρες προφανώς για τον πρόεδρο της ΝΔ , είναι κάτι τύποι που παρασκηνιακά οργανώνουν μεταξύ τους την φυσική εξόντωση των υπολοίπων, και στη συνέχεια τελούν μια σειρά από ενέργειες από θέση ισχύος, και συνεχίζουν τις παρασκηνιακές μεθοδεύσεις επί δεκαετίες, όσο γεμίζουν τις καταθέσεις τους, και παράλληλα την τσέπη τους, και κυρίως παρανομώντας κατά των υπολοίπων, και ενίοτε πληρώνοντας υβριστές και συκοφάντες.

Άνδρες είναι όσοι επιλέγουν να στήσουν μια κλίκα - ομάδα - δέκα ανθρώπων, και περισσότερων, και να στρέφονται κατά του ενός !!!

Μέχρι σήμερα δεν έχει τοποθετηθεί κανείς για σειρά καταχρηστικών ΔΙΩΞΕΩΝ και ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΩΝ τις οποίες έστηναν κατά ενός πολίτη - δημότη, στις οποίες συμμετείχαν πέραν των δέκα ατόμων, και κυρίως οι σχεδιαστές αυτών των επιθέσεων ήταν κλίκα - ομάδα. ( Λογίζεται ανδρισμός αυτού του τύπου οι μεθοδεύσεις, ώστε να υπηρετούμε την αντισυνταγματικότητα πέντε οικογενειών και δυο πολιτικών κομμάτων ;;; ) 

Γιατί δεχτήκατε ως Ελληνική κοινωνία τα sosial media ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ και συμμετέχετε, τα οποία τα χρησιμοποιούν κατά κόρον και τα πολιτικά κόμματα - πολιτικοί, και δεν έπρεπε να ισχύει το ανάλογο από το 1989 των ραδιοτηλεοράσεων στο τόπο μας ;;;  

Δεν είστε οι ίδιοι άνθρωποι που νομοθετούσατε μονομερώς υπέρ του μεγάλου κεφαλαίου, και διώκατε επί δεκαετίες όλους τους μικροεπιχειρηματίες, καθώς και τους πρωτεργάτες του χώρου ;;; 

Γιατί δεν έπρεπε για τις εκάστοτε κυβερνήσεις να υπάρξουν τα sosial media στην ραδιοτηλόραση ;;; Στις Η.Π.Α, όπως και σε άλλες χώρες από το 2000 δεν υπήρξαν νομοθετικά ;;; Διαβάστε: ( LOWER POWER ) Εμείς τα είχαμε αιτηθεί από τη δεκαετία του 80 και 90 και αντί όσων έπρεπε να ισχύουν στα Νότια προάστια δεχτήκαμε επανειλημμένα διώξεις και κατασχέσεις.

Tρομοκρατία για τους κρατούντες, και τους πολιτικούς, χαρακτηρίζονται οι ενέργειες όσων στρέφονται επί πολιτικών προσώπων, και δεν αποτελεί τρομοκρατία να διώκεις επί δεκαετίες όσους πρωτοστάτησαν σε ένα χώρο και αξίωναν αδειόδοτηση και ισοπολιτεία - ισονομία ;;; 

Ο κ. Παπαδήμος έχει εξασφαλισμένη διαβίωση, όπως και όλοι οι πολιτικοί, όλων των κομμάτων, οι διωκόμενοι επί δεκαετίες, οι οποίοι δέχτηκαν διώξεις και κατασχέσεις, έπειτα από τις αιτήσεις τους και τα παράβολα, δεν έπρεπε να διαβιώσουν στο τόπο τους.

Τελικά ποια είναι η πραγματική ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ για τον Ελληνικό λαό ; 

Εμείς δεν λειτουργούμε επί 13 χρόνια, έπειτα από σειρά διώξεων και κατασχέσεων, ενώ παρανομούν επί των αιτημάτων μας οι πολιτικοί - αιρετοί του δήμου Γλυφάδας, κ.α., και αντί εκπροσωπήσεως, δεχόμαστε και μηνύσεις από έταιρους χρηματισμένους, γιατί αναφέρουμε την απόλυτη αλήθεια.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Έκρηξη στο αυτοκίνητό του Λουκά Παπαδήμου Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">