ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Κι εσύ ( Λαέ του Λαφαζάνη ) μην ξεχνάς . . .

Κι εσύ (Λαέ του Λαφαζάνη) μην ξεχνάς  . . . γράφει η notiapress.gr, και εμείς έχουμε υποχρέωση να αναδημοσιεύσουμε για εσάς, δεδομένου ότι με βαμένο κόκκινο το μαλλί δεν δηλώνει ''κάποιος'' ότι πρεσβεύει την αριστερά. Χρειάζονται πολύ περισσότερα για την ''αριστερά'', η οποία εκτελεί χρέη νεοφιλελεύθερης δεξιάς. 

''Γ'': Σήμερα αντιλαμβανόμαστε πλήρως τους λόγους που η κ. Βαγγελάτου - υπάλληλος της δημοτικής ραδιοφωνίας του Πειραιά ( !!! ), είχει ζητήσει την εξαίρεσή μας από τις δημοτικές εκλογές, με παράβαση του καταστατικού του ΣΥΡΙΖΑ, ώστε αμέσως μετά να τα μαζέψει και να φύγει από τον ΣΥΡΙΖΑ για το στρατόπεδο του Λαφαζάνη - (ΛΑ.Ε). 

Το δημοσίευμα από τη notiapress. gr 

Δυστυχώς για τους Γλυφαδιώτες που στήριξαν κάτι διαφορετικό στις εκλογές υποστηρίζοντας την παράταξη Ταστάνη και εκλέχτηκε μαζί του η κ. Βαγγελάτου Ειρήνη, δεν δικαιώθηκαν για αυτήν την επιλογή τους.

Αν και στην ορκομωσία αρνήθηκε να ορκιστεί στο Ευαγγέλιο, ορκίστηκε τελικά στην τιμή της (!!!) οτι θα προστατεύει τους Γλυφαδιώτες !!!

Κάποια στιγμή ανέφερε οτι φεύγει από τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί έχει αρχές (;;;; !!!), πήγε στον ΛΑΕ, σήμερα δεν γνωρίζουμε που είναι, τελικά η μέχρι τώρα συμπεριφορά της στο Δημοτικό συμβούλιο μπορεί κάποιος να την χαρακτηρίσει από νερόβραστη έως ανύπαρκτη.

Έχουμε πολλά να θυμηθούμε στην μέχρι τώρα πορεία της, τόσο στην επιτροπή ποιότητας ζωής αλλά και στην φρέσκια θέση της στην οικονομική επιτροπή. Όπως άλλωστε όλοι οι συνάδελφοί της στην "αντιπολίτευση" είναι φανερό οτι για τους δικούς τους λόγους δεν επιθυμούν τον έλεγχο της πλειοψηφίας και με τον ένα ή άλλον τρόπο ενισχύουν τις αποφάσεις της δημοτικής αρχής.

Πρόσφατο παράδειγμα η προηγούμενη συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής. Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης πολλά, πονηρά, με εγκρίσεις εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ προς διευθέτηση προμηθειών και "διαγωνισμών".

Αν δείτε στην πρώτη σελίδα του πρακτικού της συνεδρίασης της οικονομικής επιτροπής, θα δείτε οτι στο σύνολο εννέα παρόντων συμβούλων, βρέθηκαν μόλις πέντε ίσα ίσα για να γίνει η απαρτία. Θα παρατηρήσετε επίσης οτι την απαρτία την δημιούργησε η κ. Βαγγελάτου, μάλλον ως ένδειξη πολιτικής αβρότητας ή ορθής στάσης προς τους δημότες θα λέγαμε, αλλά πως να "ξεχάσουμε" και τις εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που περίμεναν για να ψηφιστούν;

Τι σημασία έχει αν δύο σύμβουλοι του Παπανικολάου δεν πήγαν να παραστούν; Τι σημασία έχει αν οι αναπληρωματικοί είχαν πονοκέφαλο εκείνη την ώρα;

Σημασία έχει οτι η κ. Βαγγελάτου ήταν εκεί για να ορθώσει το ανάστημά της στην σπάταλη κακοδιαχείρηση της ξενόφερτης δημοτικής αρχής. Τι σημασία έχει που δεν ψήφισε κάποια θέματα και απείχε; Με την απαρτία που τους έκανε πέρασαν τα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ από τους άλλους τέσσερις του Παπανικολάου. Σε άλλη περίπτωση βέβαια δεν θα πέρναγε κανένα θέμα. Αλλά αυτά είναι για τους "κακόπιστους και πονηρούς".

Δείτε ποιοί έκαναν απαρτία και μετά βέβαια η κ. Βαγγελάτου απείχε της ψηφοφορίας...

Κι εσύ ΛΑΕ βασανισμένε μην ξεχνάς...

Γλυφάδα, 21.4.2017 Αρ. Πρωτ.: 14927 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
Πληροφορίες: Παναγιώτα Κυριακίδου
ΤΗΛ. : 213 2025231

Αριθμός Πρόσκλησης : 14

ΠΡΟΣ: Τα Μέλη της Οικονομικής
Επιτροπής

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Σας προσκαλούμε σε συνεδρίαση που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας, στην οδό Άλσους 15, την 25η Απριλίου 2017, ημέρα Tρίτη και ώρα 3.00΄ μ.μ. για να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για τα παρακάτω θέματα :

1. Εισηγητική έκθεση Δ΄ τριμήνου του έτους 2016 προς την Οικονομική Επιτροπή για την εκτέλεση του Προϋπολογισμού.

2. Εισηγητική έκθεση Α΄ τριμήνου του έτους 2017 προς την Οικονομική Επιτροπή για την εκτέλεση του Προϋπολογισμού.

3. Λήψη απόφασης συμπλήρωσης των με αρ. 4/2017, 49/2017 , 104/2017 και 123/2017 προηγούμενων αποφάσεων Οικονομικής Επιτροπής, και δέσμευση ποσών , έγκριση δαπανών και διάθεση (ψήφιση) πιστώσεων, για υπηρεσίες σε εξέλιξη, κατόπιν της 90/2017 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου για Αναμόρφωση του Προϋπολογισμού του Δήμου τρέχοντος οικον. έτους.

4. Λήψη απόφασης για συμπλήρωση των με αρ. 3/2017 και 105 /2017 προηγούμενων αποφάσεων για έγκριση δαπανών που αναλαμβάνονται για ολόκληρο το ποσό των εγγεγραμμένων πιστώσεων από την έναρξη του οικονομικού έτους και διάθεση αυτών, ύστερα από σχετική αναμόρφωση του Προϋπολογισμού του Δήμου τρέχοντος οικονομικού έτους

5. Έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών της μελέτης, διάθεση (ψήφιση) ανάλογης πίστωσης και κατάρτιση των σχετικών όρων της διακήρυξης για τη διενέργεια Διεθνή ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού συνολικής προϋπολογισθείσας δαπάνης 307.991,44€ (συμ/νου ΦΠΑ) που αφορά την προμήθεια με τίτλο: Α)ΔΗΜΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ- Συνολικός Προϋπολογισμός: 99.994,57€ (συμ/νου ΦΠΑ) ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ (ΣΥΣΣΙΤΙΟ) συνολικού ποσού 64.999,03€ (συμ/νου ΦΠΑ) και ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΕΙΔΩΝ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ συνολικού ποσού 34.995,54 € (συμ/νου ΦΠΑ)
Β) Κ.Α.Π.ΠΑ.-Συνολικός Προϋπολογισμός: 207.996,87€ (συμ/νου ΦΠΑ) ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ.

6. Λήψη απόφασης για την έγκριση πίστωσης 275.999,20 € για την υπηρεσία/εργασία με τίτλο «Δαπάνες εκτάκτων επισκευών μεταφορικών μέσων σε εξωτερικά συνεργεία».

7. Έγκριση δαπάνης και διάθεση (ψήφιση) πίστωσης ποσού 18.798,40 € (συμ/νου ΦΠΑ) που αφορά την υπηρεσία/εργασία με τίτλο «Αμοιβή για την ενημέρωση και αναβάθμιση της ιστοσελίδας του Δήμου».  

''Γ'': Η κ. Βαγγελάτου συμμετείχε στην απαρτία ώστε να ανανεώνονται επί τρία (3) ΧΡΟΝΙΑ οι συμβάσεις του Γιάννη Σκούφη, ο οποίος λαμβάνει και τα extra bonus, κατά τον ίδιο χρόνο που η διοίκηση Παπανικολάου συνεχίζει τις παρανομίες του Κ. Κόκκορη επί των αιτήσεών μας. Γιατί πρέπει να υφίσταται η ιστοσελίδα του δήμου, όταν δεν υφίσταται αναλογική ισότητα; 

Γιατί πρέπει με τα χρήματα ΟΛΩΝ των δημοτών να αμοίβεται ο ''γαλάζιος'' Σκούφης, και να μην ισχύει το ανάλογο με το σύνολο των υπολοίπων ; 

Ο Γ. Παπανικολάου, και οι λοιποί διοικούντες, οι οποίοι δεσμεύτηκαν για το δήμο ΟΛΩΝ των ΔΗΜΟΤΩΝ, καθώς επίσης, ότι δεν θα αποκλειστεί κανείς, παρανόμως βρίσκονται στην διοίκηση και τα έδρανα του Δήμου Γλυφάδας.

Τι αναβάθμιση έχει ισχύσει στην ιστοσελίδα του δήμου Γλυφάδας ;; Μέχρι σήμερα έχουν πιστωθεί πολλά χρήματα για αναβάθμιση, και η σελίδα του δήμου είναι ακριβός η ίδια που ήταν και επί διοικήσως Κ.Κόκκορη. 

Αλλάζει κάτι - η αναβαθμίζεται, όταν ισχύει ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ ΙΣΟΤΗΤΑ, και συμμετοχή ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ, και αυτό δεν ισχύει επί τρία χρόνια στον δήμο Γλυφάδας. 

8. Έγκριση δαπάνης και διάθεση (ψήφιση) πίστωσης ποσού 24.800,00 € (συμ/νου ΦΠΑ) που αφορά την υπηρεσία/εργασία με τίτλο «Συντήρηση , λειτουργία και τηλεπικοινωνιακά κόστη δημοτικής συγκοινωνίας».  

( ''Γ'': Εκτός της ''δημοτικής'', έχουμε και τα τηλεπικοινωνιακά, τα οποία πρέπει να εγκρίνονται ..., ενώ δεν υφίσταται στο δήμο Γλυφάδας αναλογική ισότητα και τοπική δημοκρατία, όπως και τα ''τηλεπικοινωνιακά'' πρός όφελος όλων των δημοτών.)

9. Έγκριση δαπάνης και διάθεση (ψήφιση) πίστωσης ποσού 16.500,00 € (συμ/νου ΦΠΑ) που αφορά την υπηρεσία/εργασία με τίτλο «Δαπάνες ΚΤΕΟ».

10. Έγκριση δαπάνης και διάθεση (ψήφιση) πίστωσης ποσού 4.937,68 € (συμ/νου ΦΠΑ) που αφορά την υπηρεσία/εργασία με τίτλο «Απομαγνητοφώνηση - Ηλεκτρονική επεξεργασία , αναπαραγωγή, βιβλιοδεσία και δημιουργία CD , των πρακτικών παρελθουσών συνεδριάσεων οργάνων διοίκησης».

( ''Γ'': Και αυτά τα χρήματα καταλήγουν σε κάποιο ημέτερο, ενώ εμείς είχαμε καταθέσει από το 2004 ΑΙΤΗΣΗ - ΜΕΛΕΤΗ - ΠΡΟΤΑΣΗ άμεσης και μαζικής παρουσίασης του Δ/Σ του Δήμου Γλυφάδας, ( ΖΩΝΤΑΝΑ), καθώς και καταγραφή και αρχειοθέτηση των πρακτικών με ηλεκτρονική μέθοδο σε DVD - CD - Έγγραφο - PDF, ώστε να καλύπτονται οι συμπολίτες μας και να μην υφίσταται δυσαρέσκεια από καμία πλευρά. 

Δεδομένου ότι υπάρχει και το αύριο, εμείς υποσχόμαστε το Δήμο ΟΛΩΝ των δημοτών, και πραγματική δημοκρατία, διότι είναι σαφές ότι από το 2004 μέχρι σήμερα η κατάλυση της τοπικής δημοκρατίας είναι κάτι περισσότερο από σαφής. Ο κ.Σφακιανάκης - υποστηριχτής του Γ. Παπανικολάου ,στον οποία καταθέσαμε τον φάκελλο μας και την αίτησή μας, να μην κρύβετε, διότι εγκληματεί και θα τον οδηγήσουμε ετεροχρονισμένα στην Ελληνική δικαιοσύνη, μαζί με τον κ. Κόκκορη και τον κ. Παπανικολάου. Ο φάκελλος μας εμπεριείχε και ένα DVD - CD, το οποίο προφανώς ο κ. Σφακιανάκης ποτέ δεν είδε, και το παρέδωσε στον κ. Αγγούρη.)

Αξίζει να αναφερθεί, ώστε να αντιληφθείτε πλήρως τι ισχύει στη πόλη μας, ότι η Ψηφιακή καταγραφή και επεξεργασία των πρακτικών του δήμου ( συνδριάσεων ), όπως και του συνόλου των τοπικών εκδηλώσεων, στα όρια του Δήμου Γλυφάδας, αποτελούσε δημόσια προτάσή μας από την δεκαετία του 1990 στις μεταδώσεις του τοπικού ΓΛΥΦΑΔΑ FM, και έπειτα από σειρά διώξεων και κατασχέσεων εις βάρος μας, κατατέθηκε στον δήμο, έχοντας ένα δήμαρχο ο οποίος δήλωσε ότι ''δεν μπορούσε να κάνει ΤΙΠΟΤΑ''. Αυτό το ΤΙΠΟΤΑ σήμερα, έχοντας την άρνηση όλων των δημοτικών αρχών, μεταφράζεται σε κακούργημα.

Ως παλιοί κάτοικοι, έχοντας και εσείς την πραγματική εικόνα όσων ισχύουν τοπικά, οφείλετε την αποδεσμεύσή μας από τους καιροσκόπους, την φαυλοκρατία, την κομματοκρατία, και τους υπάνθρωπους οι οποίοι διοίκησαν και διοικούν. Έχουν περάσει 13 ΟΛΟΚΛΗΡΑ χρόνια . . . Ντροπή, διότι γνωρίζετε απόλυτα ότι εμείς δεν είχαμε ποτέ πρόθεση να στραφούμε κατά των αιρετών, όμως, στράφηκαν αυτοί κατά ημών. 

Η κάθε δημοτική αρχή - δήμαρχος στο δήμο Γλυφάδας φροντίζει τα συμφέροντα της αυλής του, της παρατάξεως, των ημέτερων, του κόμματος του, κ.α., και  τουλάχιστον από το 2004 υφίστανται οι παρανομίες όλων κατά της αναλογικής ισότητας, των αιτήσεών μας, και της πραγματικής τοπικής Δημοκρατίας. Τι ισχύει σε αυτό το δήμο ; Πως ονομάζεται ;;; Αντί να περάσουν οι αιτήσεις μας στο Δ/Σ, οι διοικούντες περνούν και εγκρίνουν την ευημερία των ημετέρων τους, και για εμάς επιφυλάσσουν ύβρεις, συκοφαντίες, σπίλωση και μηνύσεις δια των Καραχάλιων. 

Γνωρίζετε πόσα χρόνια έχουμε βρεθεί σχεδόν σε οτιδήποτε αποτελούσε διαμαρτυρίες, συλλαλητήρια, πορείες, κ.α., στα οποία συμμετείχαν οι συμπολίτες μας, και ουδέποτε, (ούτε μια φορά), τόσα χρόνια δεν είδαμε Σκούφηδες καθώς και Καραχάλιους. ( Κάποιοι συμπολίτες μας δεν είναι καθόλου σωστοί μαζί μας.)

11. Έγκριση δαπάνης και διάθεση (ψήφιση) πίστωσης ποσού 2.900,00 € (συμ/νων όλων των επιβαρύνσεων) που αφορά την υπηρεσία/εργασία με τίτλο «Ασφάλιστρα μεταφορικών μέσων για την κάλυψη κατεπειγουσών αναγκών».

12. Λήψη απόφασης επί του Πρακτικού Διενέργειας και αξιολόγησης Δικαιολογητικών και Τεχνικών προσφορών του ηλεκτρονικού ανοιχτού διαγωνισμού που αφορά την παροχή υπηρεσίας/εργασίας με τίτλο «Ασφάλιστρα μεταφορικών μέσων».

13. Λήψη απόφασης επί του Πρακτικού Διενέργειας και αξιολόγησης Δικαιολογητικών και Τεχνικών προσφορών του ηλεκτρονικού ανοιχτού διαγωνισμού που αφορά την προμήθεια με τίτλο «Προμήθεια εξοπλισμού παιδικών χαρών».

14. Λήψη απόφασης επί του Πρακτικού Διενέργειας και αξιολόγησης για την ανάδειξη οριστικού αναδόχου για την εκτέλεση της προμήθειας με τίτλο «Προμήθεια πλαστικών σακουλών απορριμμάτων».

15. Λήψη απόφασης επί του Πρακτικού Διενέργειας και αξιολόγησης για την ανάδειξη προσωρινού αναδόχου για την εκτέλεση της προμήθειας με τίτλο Β. «Προμήθεια ξηρογραφικού χάρτου».

16. Λήψη απόφασης επί του Πρακτικού Εξέτασης ένστασης για την εκτέλεση της προμήθειας με τίτλο «Προμήθεια υπαίθριων οργάνων άθλησης».

17. Λήψη απόφασης για την άσκηση ή μη ενδίκων μέσων.

18. Διάθεση (ψήφιση) πίστωσης ποσού 608,84 € (συμ/νου ΦΠΑ) για πληρωμή αμοιβών και εξόδων του δικηγόρου κ. Αντώνιου Βγόντζα για υπόθεση του Δήμου.

19. Διάθεση (ψήφιση) πίστωσης ποσού 2.739,78 € (συμ/νου ΦΠΑ) για πληρωμή αμοιβών και εξόδων του δικηγόρου κ. Αναστάσιου Θωμαϊδη για διάφορες υποθέσεις του Δήμου.

20. Διάθεση (ψήφιση) πίστωσης ποσού 372,00 € (συμ/νου ΦΠΑ) για πληρωμή αμοιβών και εξόδων του δικηγόρου κ. Ιωάννη Παπά για διάφορες υποθέσεις του Δήμου.

21. Διάθεση (ψήφιση) πίστωσης ποσού 132,68 € (συμ/νου ΦΠΑ) για πληρωμή αμοιβών και εξόδων του δικηγόρου κ. Ιωάννη Σχινά για υπόθεση του Δήμου.

22. Διάθεση (ψήφιση) πίστωσης ποσού 2.142,12 € (συμ/νου ΦΠΑ) για πληρωμή αμοιβών και εξόδων του δικηγόρου κ. Δημήτριου Αβαρκιώτη για διάφορες υποθέσεις του Δήμου.

23. Έγκριση της υπ΄ αρ. 914/2017 απόφασης Δημάρχου που αφορά σε ανάθεση υπόθεσης στο δικηγόρο Αθηνών κ. Χρήστο Θεοδωρόπουλο.

24. Έγκριση της υπ΄ αρ. 915/2017 απόφασης Δημάρχου που αφορά σε ανάθεση υπόθεσης στο δικηγόρο Αθηνών Αριστείδη Καραμπασιάδη.

25. Ανάθεση υπόθεσης στο δικηγόρο Αθηνών Αριστείδη Καραμπασιάδη.

26. Ανάθεση υπόθεσης στο δικηγόρο Αθηνών Ιωάννη Παπά.

27. Ανάθεση υπόθεσης στο δικηγόρο Αθηνών Ιωάννη Παπά.

28. Ανάθεση υπόθεσης στο δικηγόρο Αθηνών Ιωάννη Παπά.

29. Ανάθεση υπόθεσης στο δικηγόρο Αθηνών Ιωάννη Παπά.

30. Aνάθεση σύνταξης γνωμοδότησης στο δικηγόρο Αθηνών Ανδρέα Παπαρρηγόπουλο.

31. Aνάθεση σύνταξης γνωμοδότησης στο δικηγόρο Αθηνών Απόστολο Γεωργούλα.

32. Aνάθεση σύνταξης γνωμοδότησης στη δικηγόρο Αθηνών Αγγελική Καλογιάννη.

Ο Δήμαρχος - Πρόεδρος

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Κι εσύ ( Λαέ του Λαφαζάνη ) μην ξεχνάς . . . Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">