ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Στο πρώτο δημοτικό συμβούλιο καλείστε να αιτιολογήσετε τις παρανομίες σας



Διοίκηση και αντιπολίτευση του Δήμου Γλυφάδας από κοινού συντελούν σε παρανομίες διαρκείας, οι οποίες συνεχίζονται από το 2004 μέχρι και σήμερα, σε σειρά  αιτήσεών μας. 

Οι κύριοι των αστικών κομμάτων, οι οποίοι αξίωσαν τη νομιμότητα δια της ψήφου των κατοίκων Γλυφάδας, και κυρίως οι διοικούντες, από το 2004, διοίκηση Σφακιανάκη, και μέχρι σήμερα, διοίκηση Ππαπνικολάου, καταλύουν τη νομιμότητα, στρεφόμενοι κατά των συνταγματικών δικαιωμάτων μας, καθώς και του κώδικα τον οποία είναι υπόχρεοι να ακολουθούν.

Έχοντας το βασικό δεδομένο της διαπλοκής των ερτζιανών, η οποία διαμορφώθηκε από τα αστικά κόμματα της Νέας Δημοκρατίας, καθώς και του ΠΑΣΟΚ, και συνεχίζεται αδιαλείπτως από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ, καθώς και την ομήρια, στην οποία επιθυμούν οι εκάστοτε κυβερνώντες - διοικούντες τους πολίτες, και την ελευθεροτυπία, καθίσταται σαφές ότι η νομιμότητα της εκλογής τους είναι συνταγματικά απορριπτέα, σύμφωνα με την ακροτελεύτια διάταξη του Ελληνικού Συντάγματος.

Σε μια περίοδο μνημονίων διαρκείας, κατά την οποία τα συνταγματικά και ανθρώπινα δικαιώματα καταργούνται, στην οποία οι εξωθεσμικοί όσο και οι ολιγάρχες της χώρας μας κινούν νήματα κατά του Ελληνικού λαού, και δεδομένου ότι όλα σήμερα τίθενται σε διαπραγμάτευση από μηδενική βάση, όσα ισχύουν ακόμα και σήμερα στα ερτζιανά ( Ραδιοτηλεοράσεις ), αποδεικνύουν ότι δεν υφίσταται δημοκρατία στη χώρα μας.

Το αδιάψευστο γεγονός παροχής από κυβερνήσεις και υπουργούς, του σύνολου των ''αδειών'' ραδιοφωνικών σταθμών, και με το Ε.Σ.Ρ στο ρόλο υπηρέτησης των ολιγαρχών, καθιστά σαφές ότι δεν κυβερνά ο λαός, και οι λίγες οικογένειες διαπλοκής, καθώς και τα αστικά πολιτικά κόμματα εξουσίας, και κυρίως στους δήμους, δολοφονούν τους Έλληνες πολίτες.

Έχοντας το βασικό δεδομένο, έπειτα από κατατεθειμένη αίτηση - παράβολο διώξεων και κατασχέσεων του ΓΛΥΦΑΔΑ FM, ώστε να μην υπηρετηθούν τα συμφέροντα των μικρομεσαίων επιχειρηματιών, για τα συμφέροντα του μεγάλου κεφαλαίου - ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ, και έχοντας στο Δήμο Γλυφάδας, από το 2004, και μέχρι σήμερα, διοικήσεις αποτελούμενες από παρατάξεις των κομμάτων τα οποία στράφηκαν κατά των μικρομεσαίων επιχειρηματιών, ευεργετώντας την διαπλοκή πέντε οικογενειών, οι οποίες ουδεμία σχέση έχουν με την Γλυφάδα, οι κομματικές παρατάξεις στα έδρνανα του δήμου είναι παράνομες.

Στο πρώτο δημοτικό συμβούλιο, διοικούντες και αντιπολιτευόμενοι, καλείστε να αιτιολογήσετε τις παρανομίες σας στο σύνολο των πρωτοκολλημένων αιτήσεών μας για την επαναλειτουργία του τοπικού ραδιοφωνικού σταθμού.

Είναι η τελευταία φορά που καλείστε ΔΗΜΟΣΙΑ να εξηγήσετε επαρκώς στο Δ/Σ του δήμου, τους λόγους - αίτια - των παρανομιών σας, και έχοντας εκατοντάδες διοικήσεις - δημάρχους σε ολόκληρη την Ελληνική επικράτεια, οι οποίοι συνέδραμαν τους κατά τόπους ιδιοκτήτες Ρ/Σ είτε για δημιουργία δημοτικών ραδιοτηλεοράσεων, είτε με βεβαιώσεις ώστε να λάβουν από το Ε.Σ.Ρ βεβαίωση λειτουργίας.

Σημείωση:  Όσα έχουν ισχύσει στη πόλη μας, επί δεκαετίες, με στελέχη πολιτικών κομμάτων στην διοίκηση, όπως και σήμερα, είναι πρωτόγνωρα και πρωτοφανή για ολόκληρη την Ελληνική επικράτεια, δεν έχουν ισχύσει πουθένα.

Δεξιοί - αριστεροί στην υπηρέτηση πέντε οικογενειών, και βασικοί συντελεστές στην συνέχιση των τοπικού μεσαίωνα στα Νότια προάστια Αττικής. Μας λήστεψαν επανειλημμένα την τοπική μας δημοκρατία για τα οφέλη των κομμάτων τους, των ιδίων, των ημετέρων τους, και πέντε οικογενειών, και ενώ ταϊζονται από το δημοτικό χρήμα - ταμείο επί δεκαετίες, παρανομούν στις αιτήσεις μας επί 13 ολόκληρα χρόνια ώστε να μην προκύψει η επαναλειτουργία μας.

Αναμένουμε την αιτιολόγηση σας, από τον κ. Σφακιανάκη, μέχρι τον υποστηριζόμενο και συνεργάτη του Γ. Παπανικολάου, ώστε να διαπιστώσουν οι συμπολίτες μας αν πρόκειται για επιστήμονες, όπως και τι ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ, και σε τι ΣΥΝΤΕΛΟΥΝ.

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 Διώξεις & Κατασχέσεις

Μαϊος 2017

Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

Υ.Γ: Οι κατατεθειμένες αίτησεις μας - παράβολα στο Υπουργείο Τύπου και ΜΜΕ, ουδέποτε εξετάστηκαν από τους αρμοδίους, καθώς και το Ε.Σ.Ρ, οι οποίοι παρείχαν κατά το δοκούν άδειες και βεβαιώσεις σε πέντε οικογένειες του Ν.Αττικής.   

* Η προπαγάνδα - συκοφαντίες περί πειρατών, διακινούνται από πειρατές του τύπου, των κοινών, και της πολιτικής, διότι καθ' όλο το διάστημα διώξεων και κατασχέσεων στα Νότια προάστια Αττικής, και τη Γλυφάδα, κατά ημών, τα ίδια άτομα φρόντιζαν την ευεργεσία πέντε οικογενειών διαπλοκής, καθώς και δημιουργία αναρίθμητων δημοτικών και κρατικών σταθμών, και όπως γνωρίζετε οι πειρατές, σε καμία περίπτωση δεν καταθέτουν αιτήσεις με τα στοιχεία τους στην πολιτεία και το δήμο.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Στο πρώτο δημοτικό συμβούλιο καλείστε να αιτιολογήσετε τις παρανομίες σας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">