ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Συλλυπητήριο Μήνυμα του ΣΥΡΙΖΑ για τον θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη

Με την παρουσία του στο δημόσιο βίο του τόπου, από τα πρώτα μεταπολεμικά χρόνια μέχρι πρόσφατα, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης άφησε ανεξίτηλο σημάδι, έχοντας διατελέσει πρόεδρος κομμάτων, βουλευτής επί δεκαετίες, υπουργός και πρωθυπουργός.

Ενεργός μέχρι την τελευταία στιγμή, υπήρξε αναμφισβήτητα μια ισχυρή προσωπικότητα, η οποία έχει ήδη βρει τη θέση της στις σελίδες της σύγχρονης Ιστορίας της χώρας.

Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια στον πρόεδρο της ΝΔ, Κυρ. Μητσοτάκη, στην κ. Ντ. Μπακογιάννη, σε όλη την οικογένεια και τους οικείους του.

Σημείωση του ''Γ'': Μακάρι να άφηνε εκτός το ανεξίτηλο σημάδι του και παρακαταθήκη την πραγματική συνταγματική ομαλότητα στα ερτζιανά του Ν.Αττικής. Ευχόμαστε τόσο η σημερινή κυβέρνηση, όσο και ο υιός Μητσοτάκης, όντας πρόεδρος της ΝΔ, και έχοντας δυο δικούς του ανθρώπους στο Ε.Σ.Ρ, όπως και στα έδρανα του δήμου Γλυφάδας, να αποκαταστήσουν την δημοκρατικότητα των ερτζιανών με αδειοδοτημένα τοπικά ΜΜΕ. 

Ποτέ δεν είναι αργά για όσα δεν έγιναν. Παροχή ΑΔΕΙΩΝ στους πρωτεργάτες των FM τις οποίες αποστέρησαν το 1990 - 91 με απόρροια σειρά διώξεων και κατασχέσεων. Τα LOWER POWER στις Η.Π.Α κ.α αποτελούν θεσμοθετημένη πραγματικότητα από το 2000, ενώ στη χώρα μας τα αστικά κόμματα φρόντιζαν πέντε οικογένειες, καθώς και χιλιάδες προσλήψεις στην Ε.Ρ.Τ κ.α., χωρίς να υφίσταται ούτε ένα (1) ραδιοτηλεοπτικό στην Ν.Α.Αττική.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Συλλυπητήριο Μήνυμα του ΣΥΡΙΖΑ για τον θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">