ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Το λογότυπο του δήμου στην Ομόνοια

Το λογότυπο του Δήμου Γλυφάδας δεσπόζει στην  πλατεία Ομονοίας, σε μια διαφημιστική κολώνα του Δήμου Αθηναίων.

Όπως βλέπετε, έπειτα από αναρίθμητες σελίδες για την τοπική αυτοδιοίκηση, υπάρχει και το πόρταλ ''δήμαρχος'', το οποίο ασφαλώς και θα είχε σε περίοπτη θέση τον δήμο Γλυφάδας, καθώς και τον Γ. Παπανικολάου, διότι ο δήμος Γλυφάδας είναι η ''παχιά αγελάδα'' των Ο.Τ.Α.

Ασφαλώς, εμείς, ως πρωτεργάτες της ιδιωτικής ραδιοτηλεόρασης στη χώρα μας, και επί δεκαετίες διωκόμενοι στο τόπο μας, με σειρά κατασχέσεων, για όσα διακηρύξαμε πριν την υπάρξη - διάδωση του διαδικτύου, των κινητών τηλεφώνων, των sosial media, κ.α., θεωρούμε ότι έπειτα από το ''δήμαρχος.gr'', μπορεί να υπάρξει και το περιφερειάρχης.gr, καθώς και το υπουργός.gr, υφυπουργός.gr, πρωθυπουργός.gr, πρόεδρος.gr, αντιδήμαρχος.gr, αναπληρωτής - υπουργός.gr, αντιπρόεδρος.gr, κ.α.

Σαφώς δεν έχουμε καμία διάθεση χιούμορ, και ειρωνίας, σχετικά με όσα ισχύουν επί αρκετά χρόνια στη χώρα μας, όμως έχουμε μια σειρά από ενέργειες, όπως και αιτήσεις σε ελληνικές κυβερνήσεις, δημάρχους, διοικήσεις, κ.α., οι οποίες έχουν ένα κύκλο ζωής πολλών δεκαετιών, παράλληλα των ΠΑΡΑΝΟΜΙΩΝ όσων εμπλέκονται με τα κοινά και την πολιτική.

Επισημαίνεται ότι έχουμε αιτηθεί την δημιουργία του 4ου Δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού μέσου το οποίο θα περιοριστεί στην τοπική αυτοδιοίκηση, και την περιφέρεια Αττικής, και επί δεκαετίες, όπως και σήμερα οι κύριοι - κυρίες των αστικών κομμάτων, και των εδράνων των Ο.Τ.Α, ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ, ενισχύοντας όσα ενυπάρχουν διαδικτυακά, καθώς και στα χέρια λίγων ολιγαρχών.

Δεδομένων των αιτήσεων μας, καθώς και όσων έχουμε δημοσιοποιήσει επί αρκετά χρόνια, τα οποία έφτασαν τόσο στις κυβερνήσεις, καθώς και στους αιρετούς των δήμων, κυρίως των Νοτίων προαστίων, χωρίς να διαπιστώσουμε από τη δική τους πλευρά να συνδράμουν την διαμόρφωση του ορθού στο τόπο μας, ενώ οι ίδιοι βρίσκονται στα έδρανα, τόσο της Βουλής, όσο και των δήμων, απολαμβάνοντας τα χρήματα του κοινωνικού συνόλου, καθίσταται σαφές ότι είναι οι βασικοί διαμορφωτές πολλών παθογενειών απ΄όσες υφίστανται.

Εμείς αδυνατούμε να γνωρίζουμε στο σύνολό τους, ποιοί βρίσκονται πίσω από όλα αυτά τα ''portal'', καθώς και τα ''πρακτορεία ειδήσεων'', ''ενημερωτικά site'', κ.α., το μοναδικό που γνωρίζουμε είναι οι αιτήσεις και οι προτάσεις μας οι οποίες αποδεικνύεται ότι σκοπίμως παρακάμφθηκαν με ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ όσων είναι υπόχρεοι στο ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ, άρα είναι οι ίδιοι/ες που υποσκάπτουν τόσο την ορθή κοινωνική συνοχή, όσο και την διαφάνεια, την ομόνοια του λαού - πολιτών - δημοτών, και διαμορφώνουν όρους αναρχίας, πόλωσης, κατακερματισμού, διαφθοράς, και διαπλοκής.

Τέλος, έχοντας το βασικό δεδομένο όλων αυτών των  ''portal'', ''πρακτορείων ειδήσεων'', ''ενημερωτικών site'', κ.α., σας πληροφορούμε ότι σύντομα θα λειτουργήσει αυτόνομα από εμάς το ''4ο δημόσιο κανάλι'', ( εμείς έτσι το προτιμούμε σε αντιδιαστολή της πλειονότητας ), και θα κληθούν οι κύριοι και κυρίες των εδράνων, τόσο των κομμάτων στη Βουλή, όσο και της περιφέρειας Αττικής, καθώς και των δήμων,  να θεσπίσουν το καθεστώς λειτουργίας του ως θυγατρική της ΕΡΤ, καθώς και να καταβάλλουν όσα αναλογούν για τα λειτουργικά έξοδα του μέσου, καθώς και των εργαζομένων του.

Στη χώρα που ότι δηλώσεις είσαι !!!

ΓΛΥΦΑΔΑ  FM 1977 - 2005 Διώξεις & Κατασχέσεις 

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ: Καλό μήνα, και καλό καλοκαίρι  . . . 

* Η πλειονότητα των πολιτών - δημοτών στα Νότια προάστια Αττικής, επί δεκαετίες έχετε συνδράμει οτιδήποτε εκτός των ορίων των πολεών μας, εκτός από την ισχύ των αυτονόητων, του δημοσίου συμφέροντος, της εξισορροπήσεως, της συνταγματικής ομαλότητας, της αναλογικής ισότητας, και όσων άρμοζαν στο τόπο μας. Οπαδοί της διαπλοκής, της συνταγματικής ανωμαλίας, και του καπιταλισμού αναρίθμητοι, της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ και της κοινωνικής δικαιοσύνης δεν γνωρίζω . . .
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Το λογότυπο του δήμου στην Ομόνοια Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">